Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Wist je dat je eenvoudig een vrije parkeerplaats kunt zoeken aan de hand van Apple Maps (Kaarten)? Gebruik deze optie op je iPhone slim en voorkom dat je eindeloos veel tijd kwijt bent aan het zoeken van een parkeerplaats.

Parkeerplaats voor auto zoeken met een iPhone

Het zoeken van een vrije parkeerplaats kan een hels karwei zijn. Zeker in drukke steden en gebieden. Om dit probleem om zeep te helpen is Apple Maps (Kaarten) gaan samenwerken met Parkopedia zodat jij via jouw iPhone simpel een parkeerplek kunt bemachtigen. Deze dienst beschikt over een database met ruim 40 miljoen parkeerplekken over 75 verschillende landen. Je kunt hiermee niet alleen een vrije parkeerplek vinden maar ook extra informatie opvragen zoals parkeertarieven, wel of geen elektrisch oplaadpunt, openingstijden, doorrijhoogte, type parkeerplek enzovoort. Erg fijn dus als je in een onbekende plaats bent en je naarstig op zoek bent naar een geschikte parkeerplaats van jouw auto.

Vrije parkeerplaats zoeken in Kaarten app

Om gebruik te maken van deze handige optie van Parkopedia en Apple Maps doe je het volgende;

  1. Open de Kaarten applicatie
  2. Tap op het zoekveld
  3. Typ in ‘parking’ of ‘parkeren’

Apple Maps (Kaarten) gaat vervolgens voor je zoeken. Mocht je willen weten wat de parkeermogelijkheden zijn in een plaats waar je op dat moment niet bent. Typ dan eerst de plaats in en voer daarna de bovenstaande volgorde uit.

Om meer te weten over een desbetreffende parkeerplaats voor je auto druk je op de Speld. Parkopedia geeft aan dat niet iedere parkeerplaats over extra informatie beschikt.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.