Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een nieuwe telefoon kan best wel een investering zijn, vooral als je favoriete telefoon merk Apple is. Het is dan ook zaak een verstandige beslissing te nemen als je een iPhone aanschaft. Je kan kiezen voor een nieuwe Apple of gaan voor een tweedehands exemplaar. Hoe dan ook moet je een iPhone uitzoeken die past bij jouw wensen. Wil jij binnenkort een nieuwe iPhone kopen en vraag je je af wat de beste iphone is voor jou? Lees verder en laat je informeren.

Het jaartal

Apple brengt ongeveer ieder jaar een nieuwe telefoon uit. Zo heb je aardig wat apple modellen. De meeste oude modellen zijn alleen tweedehands te koop. De nieuwste modellen van de afgelopen jaren kan je nieuw kopen. Hierbij geldt natuurlijk hoe nieuwer de telefoon is hoe langer de telefoon mee zal gaan als je er goed mee omgaat. Bepaal dus voor jezelf hoe lang je gebruik wil blijven maken van de telefoon en neem dit mee in je keuze.

Aantal GB

Een ander belangrijk punt bij het aanschaffen van een iPhone is het geheugen dat de telefoon heeft. Je kan niet meer geheugen bijkopen als het niet genoeg blijkt te zijn dus het is belangrijk van te voren te weten hoeveel je nodig hebt en op basis hiervan een telefoon uit te zoeken. Hierbij geldt dat het beter is wat meer geheugen te hebben dan net te weinig.

De functies

Ieder jaar krijgt een iphone weer nieuwe functies die oudere modellen niet hebben. Wat de beste iPhone is veranderd dan ook per jaar. Ook komen de meeste jaren special editions van iPhones uit die weer over andere functies beschikken dan de gewone iPhone. Bepaal voor jezelf wat je belangrijk vindt om te kunnen doen met je iPhone en hou hier rekening mee als je eentje uitkiest. Wil je bijvoorbeeld hele goede foto’s kunnen maken, zoek dan eentje uit met een goede camera. Kijk je graag veel series op je telefoon kies dan eentje met een goede scherm resolutie.

Tweedehands of nieuw

Een ander punt is of je wil gaan voor een tweedehandse iPhone of voor een nieuwe. Een tweedehandse telefoon is natuurlijk goedkoper maar brengt wel weer meer risico met zich mee. Als je je tweedehands telefoon na een korte tijd gebruiken moet laten merken kan dit uiteindelijk ook aardig wat geld kosten. Als je besluit te gaan voor een tweedehandse telefoon zijn er veel goede opties online te vinden. Zo kan je een refurbished iPhone krijgen op veel verschillende sites, waarbij je kan kiezen voor de staat waarin je de telefoon wil.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer