Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Van 4 juni tot 8 juni vond de jaarlijkse Worldwide Developers Conference plaats. Het was vanaf het begin al gelijk duidelijk, alles draaide om software. Teleurstelling: de langverwachte onthulling van de iPhone SE 2 bleef uit.

Vooraf deden verschillende geruchten over de iPhone SE 2 de ronde. Met of zonder notch, inclusief Face ID of toch het goedkoopste budget model. Niets van deze geruchten is ontkracht: Apple heeft het totaal niet over de SE2 gehad.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Geen SE2, wel veel software

Tijdens de WWDC 2018 wordt er veel over software gesproken. De werking van het nieuwe besturingssysteem iOS 12 is gepresenteerd. Dit besturingssysteem is sneller en biedt een stuk meer stabiliteit. Daarnaast is de Apple Assistant Siri diep in iOS 12 geworteld. Ook tvOS 12 komt op de WWDC voorbij. Daarnaast is er meer bekend gemaakt over wOS5, het besturingssysteem voor sportieve smartwatches.

Het is eigenlijk best wel opvallend dat er geen nieuwe hardware is gepresenteerd. Veel liefhebbers gingen ervan uit dat er meer bekend zou worden gemaakt over de opvolger van de iPhone X. Het is ook opvallend stil rondom iPhone SE2, de opvolger van de oudere iPhone SE.

Losse iPhone SE 2 toestellen vergelijken - zodra beschikbaar

Releasedatum iPhone SE2

Tot nu toe draait alles rondom de SE2 geruchten. Zo verscheen er eerder een hardcover voor de SE2 op Social Media. Volgens de foto zou deze budget smartphone voorzien zijn van kleine notch. Dat zou wel mooi zijn, omdat een notch ook een schermvullend display betekent. Omdat foto’s gemakkelijk te manipuleren zijn, houden we dit even bij de geruchten.

Doordat Apple helemaal niet over de iPhone SE2 praat, blijft het gissen naar de specificaties. Ook met betrekking tot de releasedatum kunnen we alleen maar gokken. Apple is een bedrijf met zijn vaste gewoontes. Ieder najaar presenteren ze de nieuwste apparaten. We verwachten dan ook dat de iPhone SE2 in september of oktober 2018 op de markt komt. Maar misschien hebben we het wel helemaal mis en komt er helemaal geen SE2. Wie weet verrast Apple ons allemaal met een wel heel bijzonder toestel.

Vergelijk iPhone SE 2 abonnementen (zodra beschikbaar)

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer