Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone, maar deze smartphone is niet zomaar een tweedehands telefoon. Er is van alles aan verbeterd, zodat het weer een nieuwe smartphone is. 

De telefoon wordt volledig gereviseerd en wat aan vervanging toe is, wordt vervangen. De behuizing en de batterij worden vervangen. Ook de binnenkant is volledig schoongemaakt en zijn de volumeknop, de home button en de vergrendelknop vervangen. Zelfs de speakers en de microfoon zijn vervangen. De refurbished iPhone is daarom niet te onderscheiden van een nieuwe telefoon.

Zowel de telefoon als de telefoon wordt geseald geleverd. De accessoires die normaal bij een iPhone worden geleverd, worden ook bij een refurbished iPhone geleverd. Je krijgt een USB-kabel, een USB-lader en een headset. Je hebt ook standaard 12 maanden garantie.

Refurbished iPhone

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Welke refurbished iPhones zijn verkrijgbaar?

De iPhone 4, 4s, 5, 5s, 5c en 6 zijn verkrijgbaar als refurbished iPhones. De iPhone 4, 4s, 5 en 5s zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De iPhone 5C kun je kopen in de kleuren wit, blauw, groen, roze en geel. De iPhone 6 is verkrijgbaar in de kleuren spacegray, goud en wit. De iPhone 4 heeft een opslaggeheugen van 16GB en 32GB. De iPhone 4S, 5, 5c en 5s zijn verkrijgbaar met 16GB, 32GB of 64GB opslaggeheugen. De iPhone 6 heeft als enige ook nog 128GB opslaggeheugen. De prijzen van de refurbished iPhones verschillen per model en opslaggeheugen. Een refurbished iPhone 4 is het goedkoopst en het makkelijkst verkrijgbaar. Daarentegen is het moeilijk om een refurbished iPhone 6 te kopen. Deze telefoon wordt nog weinig als refurbished aangeboden en kost nog veel geld. 

Je koopt op deze manier een iPhone voor een scherpe prijs. Je betaalt voor een tweedehands iPhone, maar je krijgt een nieuwe. Dit kan je ruim 350 euro besparen! 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer