Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Overweeg je om een gave telefoon zoals de Iphone X te kopen? Dan kun je ook kiezen voor een refurbished smartphone. Een refurbished smartphone is ook wel een telefoon die weer te koop is aangeboden nadat deze uitvoerig is gecontroleerd door een professional. Dit kan een telefoon zijn die weinig is gebruikt door de vorige eigenaar of vanwege een fabricagefout wordt herverpakt en tegen een lagere prijs aangeboden wordt. Een refurbished smartphone is vaak 40% goedkoper dan de nieuwprijs van de telefoon. In dit artikel vertellen we waarom je zeker voor een refurbished telefoon moet kiezen. Lees snel verder voor meer informatie.

Je bespaart geld

Koop je een  Iphone SE 2020 refurbished, dan zal je zeker geld besparen. Afhankelijk van welk product je precies koopt, kan de prijs wel 30 tot 40% goedkoper dan de nieuwe versie van je gewenste model telefoon zijn. Het loont dan ook zeker om eens te kijken of er ook refurbished modellen van jouw gewenste IOS of Android telefoon worden aangeboden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Het is betrouwbaar

Een refurbished telefoon is tevens betrouwbaar. Zo worden deze telefoons uitvoerig getest en onderzocht door de leveranciers, waardoor je zeker weet dat je met een betrouwbaar product te maken hebt. Mochten er toch problemen ontstaan omdat het toestel toch niet goed werkt, betekent dit niet dat je meteen een probleem hebt. Je krijgt namelijk gewoon garantie. Hier komen we verderop in dit artikel nog op terug.

Veiliger dan tweedehands je telefoon kopen

Je kunt op verschillende plekken tweedehands telefoons kopen, maar dit is niet altijd aan te raden. Een particulier op Marktplaats kan je geen garantie op je telefoon geven en je weet ook niet altijd of het product wel doet wat er beweerd wordt wat deze doet. Bij online aankopen via bijvoorbeeld Marktplaats moet je net even wat meer oppassen.

Een ruime keuze

Als je een refurbished smartphone koopt, heb je een ruime keuze. Voor ieder is er dan ook wat wils. Of je nu graag een Iphone wilt of een gave Samsung telefoon, er zijn diverse merken en modellen verkrijgbaar voor een scherpe prijs.

Je krijgt zelfs garantie

Wanneer je een refurbished telefoon koopt, zal je zelfs garantie krijgen. Echter zijn er wel verschillen in de soorten garantie die je kunt krijgen. Zo geeft de ene leverancier een garantie van 1 jaar en heb je bij de andere verkoper een garantie tot wel 2 jaar. Vraag daarom gerust bij de leverancier of er sprake is van garantie en hoeveel dit is. Bij een goede leverancier zal je altijd garantie hebben.

Kies jij ook voor een refurbished telefoon?

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer