Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met al dat stralende weer van de afgelopen dagen hebben we niks te klagen. De Weer-app op de iPhone geeft het ene tropische temperatuurtje na het andere aan. Heerlijk! Maar wist je al dat je het weerbericht ook in de Kaarten-app van je iPhone kunt vinden?

Sinds iOS 10.3 is het mogelijk om het weerbericht in een bepaalde stad via Apple Kaarten op te vragen. De navigatie-app van Apple wordt met steeds meer functies uitgebreid. Zo is er ook een functie waar je het openbaar vervoer mee kunt checken. De uitbreiding met het weerbericht is zeer aangenaam, zeker in een wispelturig land als Nederland.

Lees ook: Zo zoek je een parkeerplaats met de Kaarten app via je iPhone

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Het weerbericht in Apple Kaarten

Om van het weerbericht in Apple Kaarten gebruik te kunnen maken dien je een iPhone te hebben met 3D Touch. Alle toestellen die na de iPhone 6s zijn verschenen ondersteunen dit.

Hoe vraag je het weerbericht op via Apple Kaarten?

  1. Open de Apple Kaarten-app en ga naar de stad of locatie waar je het weerbericht van wilt weten.

  2. Rechtsonder op je scherm kun je een weericoontje zien. Wanneer je 3D Touch hebt is het mogelijk hierop te tikken.

  3. Tada! Je krijgt een gedetailleerd weeroverzicht voorgeschoteld. De komende uren kun je Piet Paulusma uithangen, want geen weersvoorspelling is voor jou nog een verrassing.

  4. Is dit jouw vaste stek of wil je het weer van deze locatie vaker kunnen raadplegen? Voeg deze plaats dan direct toe aan je weer-app.

Lees ook: Vijf redenen om je iPhone op vliegtuigstand te zetten

Met deze handige functie kun je tijdens het plannen van je reis direct het weer checken zonder de plaats te hoeven toevoegen aan de weer-app.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer