Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er zijn onwijs veel verschillende hoesjes en cases te koop voor de iPhone 7. Van hard cases, soft cases, book cases, flip hoesjes tot waterdichte iPhone 7 hoesjes. Maar welk hoesje kan je het beste kiezen voor de iPhone 7?

Hard case voor iPhone 7

hard case iphone 7

Een hard case hoesje doet zijn naam eer aan door gemaakt te zijn van de harde materiaalsoort polycarbonaat. Hierdoor is de iPhone optimaal beschermd tegen krassen en stoten. Er zijn talloze hard case hoesjes die te verkrijgen zijn in diverse kleuren waardoor jouw iPhone 7 een uniek exemplaar wordt. Hard case hoesjes sluiten goed aan rondom het gehele frame en zullen daardoor niet snel los schieten. 

 

Soft case voor iPhone 7

soft case iphone 7

De naam verklapt het eigenlijk al maar soft cases zijn zachte, flexibele hoesjes die gemaakt worden van verschillende materialen. Vaak worden de soft cases naar verloop van tijd steeds flexibeler maar lubberen zeker niet. Ook deze hoesjes bieden erg goede val- en stootbescherming. Daarnaast voelt een soft case, ten opzichte van een hard case, in de meeste gevallen wat fijner aan omdat er diverse materiaalsoorten gebruikt voor worden. 

 

Waterdichte iPhone 7 hoesjeswaterdichte iPhone 7 case

Apple heeft gezegd dat de iPhone waterdicht is volgens de IP67 standaard. Dit betekent dat je hem officieel 30 minuten lang een meter onder water kunt leggen. Echter vermeldt Apple wel dat de waterdichtheid van de iPhone 7 buiten de garantie valt. Om toch te zorgen dat jouw iPhone 7 volledig waterdicht is en je hem voor lange tijd onder water kunt houden, kun je waterdichte iPhone 7 hoesjes kopen. Deze hoesjes bieden complete bescherming en voorkomen stoot-, val- en waterschade. Spring dus gerust in het zwembad en film erop los met de speciaal gemaakte waterdichte iPhone 7 hoesjes.

 

iPhone 7 batterijhoesjes

batterijhoesje iphone 7

Wil je nooit meer een lege batterij met je iPhone 7 dan is een batterijhoesje wat jij zoekt. De iPhone 7 heeft een batterijcapaciteit van 1960 mAh wat over het algemeen al een erg goede accu is. Echter kun je met een extra batterijhoesje nóg langer WhatsApp-gesprekken voeren of je favoriete apps spelen. Deze batterijhoesjes doe je, net als andere hoesjes, om je iPhone heen. De batterypack in het hoesje maakt een connectie met de lightning poort van je iPhone 7 en zal bijspringen als de iPhone accu nodig heeft. Ook deze iPhone 7 hoesjes bieden rondom bescherming tegen val- en stootschade.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer