Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Van 14 juni tot 15 juli is het weer zover: het wereldkampioenschap voetbal. In 2018 vindt dit allemaal in Rusland plaats. Niet direct naast de deur, daarom volg je de wedstrijden live op televisie. Wie niet thuis is kan de voetbalstanden bijhouden in een van de vele iPhone apps.

We hebben bekeken welke voetbalstanden apps het beste zijn. Zo is het handig wanneer je een notificatie krijgt wanneer er gescoord is. Ook wil je natuurlijk alles weten over je favoriete elftal. Daarnaast hebben we gelet op interactieve elementen, nieuwsitems en de mogelijkheid tot het bekijken van live video’s.

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

FOX Sports NL

Niets leuker dan de voetbalwedstrijd live volgen, waar je ook bent. FOX Sports NL biedt je de mogelijkheid tot het bekijken van live wedstrijden, maar ook het terugkijken van onmisbare momenten. Dee app werkt de data zeer snel bij, zo verschijnen de belangrijkste terugkijkmomenten direct na het gebeuren. Voor FOX Sport NL heb je wel een abonnement nodig. Ben je geen abonnee, dan heb je alleen toegang tot de interviews en bijzondere opnames. Deze app is geschikt voor iPhone en iPad. Besturingssysteem iOS 9 of hoger is vereist.

 

My Football Pro 5

Deze voetbalstanden app mag zich de oudste in zijn soort noemen. Ontstaan in 2018, ze weten dus waar ze het over hebben. In My Football Pro vind je nagenoeg alle belangrijke competities. Volg live wedstrijden of ontvang een pushmelding bij het vallen van een doelpunt. Alles is zelf eenvoudig in te stellen. De app is gratis beschikbaar voor iPhone met iOS 7 of hoger.

 

Voetbal International

Wie kent Voetbal International niet kan, vooral bekend van het sportieve tijdschrift. Binnen de app volg je het laatste nieuws over het WK. Daarnaast bekijk je video’s en de belangrijkste statistieken. Leden kunnen hun hart ophalen met exclusieve artikelen uit het Voetbal International Magazine. Dit allemaal binnen één app.

 

Forza Football

Als laatste de voetbalstanden app Forza Football. Deze app is populair vanwege zijn korte reactietijd. Bij het vallen van een doelpunt ontvang je vrijwel direct een melding, vergezeld van een hoop extra informatie. Forza Football werkt op iPhone en iPad. Er wordt wel gevraagd naar een besturingssysteem van iOS 9.1 of hoger.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer