Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Bragi, producent van hoogwaardige draadloze in-ear oordopjes, heeft medegedeeld aanstaande maandag (5 september) een grote aankondiging te doen. Wat heeft dit te maken met Apple? Je leest het hier!

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Bragi x Apple: draadloze oordoppen voor de iPhone 7

Volgende week kondigt Bragi 'groot nieuws' aan. Opvallend is dat dit 'grote nieuws' slechts 2 dagen vóór de aankondiging van de iPhone 7 en Apple Watch 2 plaatsvindt. Gezien het feit dat Apple de iPhone 7 niet langer voorziet van een 3,5mm minijack aansluiting gaan er al een tijdje geruchten over het meeleveren van draadloze 'AirPods', wellicht worden deze Bluetooth oordoppen door Bragi geproduceerd?

Bragi nieuws

Een ander interessant feit is dat de aankondiging plaatsvindt in Cupertino, en welk groot technologisch bedrijf was daar nu ookalweer gevestigd? Juist. Apple!

Zal Bragi oordoppen voor de iPhone 7 produceren of speelt het bedrijf slechts in op de hype en verwachtingen door eigen nieuwe oordoppen op de markt te brengen? We zullen het maandag zien!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.