Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je bent ongetwijfeld al bekend met WhatsApp voor Web. Deze web-client heeft enkele nadelen en dáár heeft WhatsApp iets op bedacht: de WhatsApp desktop app voor Mac en Windows!

WhatsApp voor Mac en Windows computers

De gloednieuwe desktop app is beschikbaar voor computers met een besturingssysteem hoger dan Windows 8 of Mac OS 10.9. Met de applicatie kan je ongeveer alle functies van WhatsApp gebruiken waaronder nieuwe chats starten, chatten, nieuwe groepen oprichten en je status updaten. De applicatie verzorgt onder andere desktop notificaties en toetsenbordsnelkoppelingen. Er vindt uiteraard ook een directe synchronisatie met de smartphone app plaats.

WhatsApp Applicatie

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Download het programma

De WhatsApp for Mac of WhatsApp for Windows programma's zijn gratis te downloaden vanaf de WhatsApp website. Net als bij WhatsApp for Web is het de bedoeling dat je eerst een QR-code scant om de app te gebruiken, dit hoeft maar één keer per computer. De desktop applicatie werkt niet zónder de smartphone: deze moet aan staan om WhatsApp op de computer te kunnen gebruiken.

> Ga naar de downloadpagina

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer