Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Sinds de 2.16.14 versie van WhatsApp kun jij eenvoudig gifjes versturen via WhatsApp. Sinds afgelopen week is deze update voor iedereen beschikbaar. Zo verstuur je de GIFjes in WhatsApp!

Gifjes bekijken op WhatsApp

Zodra jij een GIF (Graphics Interchange Format) ontvangt wordt deze aangeduid met een GIF cirkeltje erboven. Tap op de cirkel om de bewegende foto af te spelen. Om deze door te sturen naar andere vrienden selecteer je het pijltje naast de GIF. 

Lees ook: Zo zet je ‘laatst gezien’ uit in WhatsApp

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Gifjes versturen op WhatsApp

Om Gifjes op te versturen en op te zoeken doe je het volgende:

  • Ga naar een WhatsApp gesprek
  • Tap op het plusje
  • Kies vervolgens voor de Foto/video bibliotheek
  • Tap onderaan het scherm op het vergrootglas met GIF

Vervolgens wordt de zoekfunctie beschikbaar en zie je alle populaire gifjes van het moment. Met de zoekfunctie kun je eenvoudig naar een gif zoeken op basis van steekwoorden. Zo kun je bijvoorbeeld intypen; blij, Apple, Kat, Paard, verliefd enzovoort.

Lees ook: WhatsApp desktop app voor Mac en Windows

GIPHY in WhatsApp

WhatsApp werkt samen met GIPHY om deze dienst tot stand te brengen. De app biedt ook ondersteuning aan iMessage en normale SMS berichten. Zo kun jij ten alle tijden een geinig gifje sturen naar vrienden en familie.

Download GIPHY hier!

Gifjes versturen bekijken whatsapp

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.