Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er is weer een update van WhatsApp in de appstore verschenen. Opvallendste verandering? Je kan nu maar liefst 30 foto’s en video’s per keer versturen!

Whatsapp versie 2.17.1

De bekendste en populairste app in het land heeft een nieuwe versie; 2.17.1. WhatsApp is verandert op 3 punten. Welke? Dat weten wij! Dus lees snel verder.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Zet je berichten in de wachtrij

Je verliest je verbinding net wanneer je een berichtje wilt versturen? Dat is niet langer meer onhandig, lastig of vervelend want WhatsApp zet ze tegenwoordig automatisch in de wachtrij. Wanneer de verbinding weer optimaal is zal het berichtje automatisch worden verzonden. Zeg maar tot ziens tegen die irritante rode uitroeptekens van voorheen.

Lees ook: Zo bekijk en verstuur je GIF'jes via WhatsApp

Stuur tot 30 foto’s en video’s tegelijk!

Heb je er behoefte aan om al je festival foto’s in 1x te versturen naar je vriendengroep? Het kan! Zonder problemen verzend je nu tot 30 foto’s en video’s in één keer. Dat is gewoon drie keer zoveel als voorheen, toen kon je er dus maar 10 tegelijk zenden. Handig!

Lees ook: Zo schakel je 'laatst gezien' uit op WhatsApp

Beheer je opslag

WhatsApp biedt nu de mogelijkheid om zelf te bepalen wat je wel en niet automatisch wilt opslaan in je fotoalbum. Het gaat heel simpel via je instellingen. Klik op ‘Data en Opslaggebruik’, ga vervolgens naar ‘Opslag in gebruik’ en beheer in dit venster je opslagruimte. Easy!

Lees ook: WhatsApp desktop app voor Mac en Windows

Continue ontwikkeling van Whatsapp

Ze zitten bij WhatsApp niet stil. Zeker niet. De laatste tijd zijn er veel nieuwe functies toegevoegd die het gebruiksgemak nog beter maken. Zo is het sinds kort mogelijk om GIF-bestandjes te sturen en mensen te (video)bellen vanuit je databundel of via Wifi. De handigste toevoeging vonden wij wel de mogelijkheid om mensen te taggen in een groepsgesprek.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.