Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er lekten een aantal screenshots bij PhoneRadar uit, waarop te zien is dat WhatsApp binnenkort van vernieuwende functies voorzien wordt zoals voicemail, videobellen en de mogelijkheid om ZIP bestanden te openen.

In de onderstaande afbeelding die gelekte is via de website PhoneRadar, is te zien dat WhatsApp een mogelijkheid krijgt tot het instellen van een voicemailbericht. Wanneer iemand jou belt via WhatsApp, maar je niet beschikbaar bent kan deze persoon doorgeschakeld worden naar voicemail.

Nieuwe WhatsApp features

Ook gaat WhatsApp videobellen mogelijk maken. Natuurlijk kan dit al via FaceTime en Skype, maar met WhatsApp videobellen kan je nu simpelweg met andere WhatsApp-gebruikers (ongeacht het type smartphone) video-chatten.

De laatste toevoeging heeft betrekking op het versturen van bestanden. WhatsApp zou ook de mogelijkheid krijgen tot het versturen en openen van ZIP-bestanden. Dit sluit aan bij de onlangs geïntroduceerde WhatsApp functie om Office- en PDF bestanden te versturen.

Wanneer de nieuwe WhatsApp update verwacht wordt is nog onbekend.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.