Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Vannacht is aangekondigd dat WhatsApp op dit moment 1 miljard gebruikers over de hele wereld heeft! Naast Apple bereikt WhatsApp nu dus eenzelfde mijlpaal van een recordaantal gebruikers. 


WhatsApp is al sinds 2009 te gebruiken op iOS, het was toen een betaalde app in de App Store. De app is sinds twee weken terug helemaal gratis. Bij de overname van Facebook (oktober 2014) had de populaire app nog maar 450 miljoen gebruikers, dit is in een kleine 1,5 jaar dus verdubbeld. De overname heeft tot gevolg dat Facebook bedrijven meer mogelijkheden wil geven op WhatsApp. Advertenties behoren niet tot deze mogelijkheden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

WhatsApp is niet alleen op smartphones, maar ook op desktop te gebruiken. Op de webvariant van WhatsApp kun je de smartphone verbinden met 'Whatsapp Web' en gemakkelijk via de computer berichten sturen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.