Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je houdt van het besturingssysteem iOS of Android. Of misschien wel van beiden, maar dan sta je wel voor een probleem. Gelukkig is kiezen niet langer nodig met de Eye Smartcase. Dit is een iPhonehoes die ook als Androidtelefoon dienst doet. Hiermee hebben gebruikers toegang tot beide populaire besturingssystemen.

De speciale hoes lijkt op de bekende Mophie batterijbehuizing. Hier zit echter geen extra batterij in maar een Mediatek mt6737 chipset met 3 GB RAM geheugen. Deze ondersteunt 2G, 3G en 4g netwerken. Daarnaast is er ruimte voor wifi, bluetooth en GPS.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Zo werkt de Eye Smartcase

De Eye Smartcase maakt via lightning verbinding met de iPhone. Dit is een snelle manier om bestanden vanuit de iPhone naar een micro sd-kaart over te plaatsen. De Eye Smartcase heeft een opslagcapaciteit van 32 GB, uitbreidbaar tot 256 GB middels een micro sd-kaart.

Verder bevat deze speciale hoes twee extra simkaartsleuven. Dit betekent dat niet alleen het eigen telefoonnummer gebruikt wordt, maar ook twee extra telefoonnummers. Het biedt nóg meer opties. Zo zijn sommige applicaties alleen compatible met Android. IPhone bezitters kunnen dankzij de Eye Smartcase nu ook de Android apps gebruiken.

De hoes is aan twee kanten bruikbaar. De ene kant is de eigen originele iPhone en de andere kant de Android-versie. De achterste camera van de iPhone fungeert bij de Android-versie als selfie camera. Omdat de achterste camera altijd beter is, kunnen er nu veel mooiere selfies worden gemaakt.

Sensoren, batterij en overige specificaties

Het moederbord is uitgerust met een 2800 mAh batterij. Tijdens het opladen van de iPhone verzorgt deze batterij de voeding van de Eye Smartcase  De extra batterij bespaart ook nog eens batterijverbruik op de iPhone zelf. Waarschijnlijk wordt de iPhone minder vaak gebruikt, wat de levensduur van de accu ten goede komt. De batterij van de iPhone geeft nooit stroom aan de Eye Smartcase af. De hoes ondersteunt Qi draadloos opladen. Dit is tegenwoordig al mogelijk bij onder andere McDonald's, garagebedrijven en is terug te vinden in Ikea oplaadmeubilair.

De bestandsverkenner aan de Android kant werkt gewoon zoals het hoort. Bestanden zijn vrij te verplaatsen, het startscherm is volledig aanpasbaar.

De Eye Smartcase beschikt over een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. Het afspelen van muziek gebeurt in hoge kwaliteit. Omdat de Smartcase niet over een eigen luidspreker beschikt, maakt deze gebruik van de iPhone luidspreker.

Het besturingssysteem van de Android-versie is Android 8.1. Google Play services zijn automatisch beschikbaar. De versnellingsmeter en nabijheidssensor maken het geheel af.

Releasedatum Eye Smartcase

De Smartcase wordt waarschijnlijk vanaf september 2018 gelanceerd. Deze is beschikbaar voor de iPhone 6, 7 en 8 serie. Verder is er een Smartcase voor iPhone X. Voor een vanaf prijs van $119 ben je de trotse bezitter van deze bijzondere iPhone hoes.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer