Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Als je het netjes vraagt, krijg je gewoon antwoord. Siri verklapt de datum van WWDC: Apple's ontwikkelaarsevenement. Regelmatig worden er op WWDC nieuwe Apple producten aangekondigd, dit jaar waarschijnlijk iOS 10 en een nieuwe versie van MacOS(X): 10.12.

Siri WWDC 2016

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat is WWDC?

WWDC is Apple's developers conference dat plaatsvindt in San Francisco. We verwachten dat er dit jaar weer een aantal interessante producten aangekondigd zullen worden.

iOS 10 en OS(X) 10.12

Waarschijnlijk zal Apple volgens de traditie op het WWDC de nieuwe iOS en OS(X) software demonstreren. Er gaan ook geruchten over een nieuwe WatchOS en tvOS voor Apple TV.

Nieuwe Apple Watch

Ook is de kans aanwezig dat een nieuw Apple Watch '2' of 'S' model aangekondigd wordt met Facetime camera en verbeterde WiFi, waarvan al eerder geruchten rondgingen. Daarnaast wordt de nieuwe Watch waarschijnlijk dunner dan de huidige.

Apple Watch Hermes bandje

Zelf achten wij ook de kans groot dat om en nabij dit evenement ondersteuning voor de Samsung Gear S2 smartwatch wordt aangekondigd.

MacOS

Wellicht gaat Apple weer terug naar de benaming 'MacOS' in plaats van Mac OSX. Apple heeft bij de aankondiging van Mac OS 10 gekozen voor deze Romeinse 'X' in de naam, maar dit is al enorm lang geleden.

Nieuwe Macbooks

Wij hadden ze al eerder verwacht, maar toen zijn ze niet aangekondigd: nieuwe Macbooks! De kans is groot dat Apple tijdens het WWDC een nieuwe lijn Macbooks aankondigd met Skylake chips en een nieuw, dunner design. Ook is de kans aanwezig dat een roségouden Macbook 12 inch gepresenteerd wordt.

Edit 19-4-2016: deze Macbooks zijn gepresenteerd!

Macbook rosegold

Wij zijn enthousiast. Wat verwacht jij van het WWDC of naar welke van deze voorspellingen kijk jij het meest uit?

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.