Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

4 juni is het tijd voor de WWDC 2018. Dit is een conferentie voor ontwikkelaars. De ontwikkelaars krijgen inzicht in de updates en nieuwtjes rondom alle Apple producten. En nu geeft Siri alvast de eerste hints weg.

Apple trapt op 4 juni af met een keynote. Zoals traditie staat deze presentatie in het teken van software, maar naast de software komen de ontwikkelaars nog veel meer te weten over Apple. Naast de introductie van iOS 12 gaan de geruchten dat Apple ook nieuwe producten gaat aankondigen. Er gaan al maanden geruchten over de iPhone SE 2 dus misschien zien we deze voorbij komen op 4 juni.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Siri, what's new?

De slimme assistent Siri geeft nu al een voorproefje op WWDC. Bij de Engels talige variant van Siri krijg je een opvallend antwoord wanneer je het over de WWDC hebt. Siri antwoordt namelijk met: “La la la, Siri is getting a brand new voice”. En “I don’t want to brag, but I’m getting a lot smarter. It must be all that late night studying I’ve been doing”. De teksten zijn nog vrij onduidelijk, maar het lijkt er wel op dat Siri een ontwikkeling heeft doorgaan.

Of Apple daadwerkelijk met grote veranderingen gaat komen, is nog even afwachten. We zijn benieuwd wat 4 juni gaat brengen en we houden je op de hoogte!

Tip: iPhone SE 2 kopen los toestel (zodra beschikbaar...)

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.