Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Veel mensen weten dat het mogelijk is, maar zijn toch een beetje bang om zelf hun iPhone te repareren. Na het lezen van dit artikel weet je precies waar je op moet letten wanneer je zelf aan de slag gaat met het repareren van je iPhone!

iPhone reparatie met FixjeiPhone

Er zijn een aantal websites waarop instructies te vinden zijn met betrekking tot het repareren van jouw iPhone, één hiervan is onze partner FixjeiPhone, de grootste zelfreparatie-website voor iPhone toestellen van Nederland. Voor elke reparatie heeft FixjeiPhone een reparatiehandleiding gemaakt  die je door de reparatie heen zal helpen. In deze reparatiehandleiding met daarin ook een uitgebreide reparatievideo zie je stap voor stap hoe je het kapotte iPhone onderdeel kunt vervangen voor een nieuw onderdeel. Inmiddels hebben honderdduizenden mensen succesvol hun iPhone gerepareerd met behulp van deze handleidingen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat is belangrijk tijdens een iPhone reparatie?

Veel mensen denken eraan om zelf aan een reparatie uit te voeren, toch doen velen dit nog niet omdat ze bang zijn dat er iets verkeerd zal gaan. Door je aan een paar basisregels te houden zal de reparatie nagenoeg altijd slagen! Bij elke reparatie aan je iPhone is het erg belangrijk om je aan deze basisregels te houden:

  • Neem goed de tijd voor de reparatie en ga voorzichtig te werk
  • Volg de reparatiehandleiding en video altijd stap voor stap
  • Maak altijd gebruik van goed gereedschap zoals een betrouwbare iPhone reparatieset en een magnetische schroefmat. Met deze twee tools zorg je ervoor dat je geen schroeven kapot draait en daarnaast al je schroeven netjes kunt opbergen zodat je later precies weet waar de schroef moet worden teruggeplaatst.
  • Gebruik altijd iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit van je iPhone hetzelfde blijft. De iPhone onderdelen van FixjeiPhone zijn altijd van de hoogste kwaliteit.

Ben je er klaar voor?

Heb je na het lezen van dit artikel de smaak te pakken gekregen en wil je direct beginnen met het repareren van je iPhone? Neem dan voor meer informatie eens een kijkje op fixjeiphone.nl.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer