Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Lukt het je niet om Pokémon Go op te starten, of krijg je die ene Pokémon niet te pakken? Hier leggen we je uit hoe je gemakkelijk kan checken of de storing aan jou of de Pokémon Go server ligt!

Pokémon Go server status

Nu Pokémon Go ook officieel in Nederland te downloaden is zijn de servers nog verder belast. Regelmatig maken spelers mee dat het spel vastloopt tijdens het vangen van de Pokémon of dat het spel simpelweg niet opstart. Hieronder een aantal websites waarmee je gemakkelijk kan checken of dit aan jou zelf of de Pokémon Go server ligt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Server status checken

Op de website van MMO Server Status kan je gemakkelijk zien óf de Nederlandse Pokémon Go server werkend is en hoelang al (niet). De website test vanuit Amsterdam de status van de Nederlandse Pokémon Go server.

> Check de server status op MMO Server Status

Een andere betrouwbare website is CMMD. Deze bepaalt de status van de server aan de hand van het gedrag van de gebruikers. De website geeft vervolgens weer of de game wel, niet of instabiel werkt. Daarnaast kan je natuurlijk zelf bijdragen aan de huidige status van de server.

> Check de server status op CMMD

Lees ook: 6 tips om batterij te besparen tijdens Pokémon Go en Pokémon Go tips en cheats

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.