Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Twee weken geleden werd bekend gemaakt dat 187.000 apps onbruikbaar worden na de iOS 11 update. Check snel of dit invloed heeft op jouw app, scroll en swipe gedrag. Lees in dit artikel hoe dit kan.

Vanaf iOS 10.3 is het mogelijk om in één oogopslag te ontdekken welke apps wel en niet aangepast zijn voor 64-bit. Wanneer je een iPhone hebt die ouder is dan de iPhone 5s, heb ik slecht nieuws: de iOS 11 update zal er niet voor jou zijn.  

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Zo check je de app-compatibiliteit

Voor sommige apps die nog draaien op 32-bit is er nog wel een mogelijkheid tot updaten. Wanneer dit al mogelijk is, kun je daar direct op klikken in het venster waar de app-compatibiliteit te vinden is.

De drie stappen zijn als volgt:
1. Open je Instellingen
2. Ga naar Algemeen en open Info
3. Tik op het kopje Apps

Is het kopje apps bij jou niet aanklikbaar? Hosanna! Feest! En vooral geen gedoe. Wanneer dit kopje niet aanklikbaar is, heb je niks te vrezen, want je hebt geen verouderde apps op je telefoon staan.

To update, or not to update

Wanneer het kopje Apps bij jou wel aanklikbaar is: bummer. Voor sommige apps zal het direct mogelijk zijn een update uit te voeren, maar wanneer de app-ontwikkelaars nog even hebben liggen slapen, zul je toch echt nog geduld moeten hebben. De makers hebben nog tot juni om in actie te komen. Na de iOS 11 update zullen echter de verouderde 32-bit apps als verloren beschouwt moeten worden.

Lees ook: Apple kondigt 6 nieuwe producten aan 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.