Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

We kennen het allemaal wel. Een groot parkeerterrein en met haast uitstappen. Bij terugkomst heb je geen idee waar je auto staat. Houd voortaan je iPhone met Google Maps paraat, want er is een manier dat je de auto terug kan vinden!

Het was bij Kaarten, de standaard applicatie van Apple, al mogelijk om je parkeerplaats te markeren, maar nu kan Google Maps dit ook. Ik ben zelf meer fan van Google Maps, maar dat komt ook voornamelijk doordat je de pijl in een auto kan laten veranderen. De parkeerfunctie van Google Maps werkt wel anders dan die van Kaarten. Waar het bij Kaarten automatisch gaat, moet je het hier handmatig pinnen, maar gelukkig heeft Google dit eenvoudig gemaakt. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Maar hoe werkt dat?

Nou, super eenvoudig dus!

  • Open Google Maps
  • Klik op het blauwe bolletje, oftewel je huidige locatie
  • Kies voor ‘instellen als parkeerplek’

En voilà, je kan jouw auto weer terug vinden. 

Wanneer de parkeerplaats is opgeslagen kan je deze in Google Maps terugvinden door op de P te klikken. Helaas is de Android versie wel uitgebreider, maar deze werkt voor de Apple gebruikers ook goed. Het is onwijs handig en je bent nooit meer de auto kwijt!  

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer