Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Benieuwd waar zich de zeldzame legendarische Pokémons zoals Mewtwo, Mew, Moltres, Ditto, Zapdos en Articuno maar ook Gyrados, Magmar en Aerodactyl zich verstoppen in Pokémon Go?

Zeldzame Pokémons vangen

Eén van de meest geweldig Pokémon is Gyarados. Deze draak-type waterpokémon is waarschijnlijk bij iedereen wel bekend. Hij ziet er ongeveer zo uit:  

Gyarados op Pokémon Go

Deze Pokémon is helaas moeilijk in het wild te vangen, maar kan wel met een makkelijke (en tijdrovende) truc verkregen worden. Gyarados evalueert namelijk vanaf Magikarp: hier is echter 400 candy voor nodig. Door 101 Magikarps te vangen én te transferren (bewaar altijd de hoogste!) kan je deze zwakke Pokémon evalueren naar één van de stoerste van het spel! Zo ziet dat er ongeveer uit: 

Andere gewilde Pokémon zijn bijvoorbeeld Snorlax, Magmar, Lapras en Aerodactyl: deze Pokémon verstoppen zich op willekeurige plekken in de wereld. Je hebt best veel geluk als je er één vangt! Een makkelijkere manier om deze Pokémon te verkrijgen is door 10km eieren uit te 'lopen'. Zie hieronder een overzicht van Pokémons en het type ei waaruit zij komen:

Egg Chart Pokémon Go

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De evolutie van Eevee bepalen

Een krachtige Pokémon, die niet bepaald erg zeldzaam is, is Eevee. De evoluties van Eevee zijn echter wel zeldzaam. Deze schattige Pokémon evalueert namelijk in de loeisterke Jolteon, Vaporeon of Flareon! Je kan echter bepalen welke evolutie Eevee krijgt!  

Evolve Eevee

Als je de naam van je Eevee vóór het evalueren verandert in de naam van de trainer van de specifieke Eevee-evolutie kan je de evolutie beïnvloeden! Klik op de 'Edit' knop naast Eevee's naam en pas deze als volgt aan de voor de volgende evolutie:

Pokémon naam: Sparky

Je krijgt: Jolteon

Pokémon naam: Rainer

Je krijgt: Vaporeon

Pokémon naam: Pyro

Je krijgt: Flareon 

Legendarische Pokémon vangen

Pokémon Go zit vol met zeldzame Pokémon. in de code is zelfs een referentie gevonden naar legendarische Pokémon zoals Mewtwo, Mwe, Moltres, Ditto, Zapdos en Articuno. Op dit moment maken deze echter nog geen deel uit van de Pokémon die in 'het wild' gevonden kunnen worden. De Pokémon worden waarschijnlijk gelimiteerd 'gespand' op exclusieve Pokémon evenementen. Deze zullen dan ook waarschijnlijk direct van een hoog leven zijn.

Vooral Ditto is een erg interessante Pokémon omdat hij de vorm en aanvallen van een andere Pokémon volledig kan overnemen! Zal je hiermee een groot voordeel hebben in gym gevechten?

Welke gave Pokémon heb jij al gevangen? En waar? Laat het ons weten!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer