Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens TrendForce komen zowel de reguliere iPhone 7 als de uitgebreide iPhone 7 Plus met 256GB opslag. Deze analysten beweren dat 256GB opslag een zekerheid is, maar wordt 64GB vervangen door 128GB?

Geen 16GB uitvoering meer

Eerder deze week kwam aan het licht dat de iPhone 7 niet meer beschikbaar wordt in 16GB uitvoering. Apple heeft deze keuze gemaakt vanwege de bestandsgrootte van hoge resolutie foto's en video's en daarnaast de grootte die het Apple iOS besturingssysteem tegenwoordig standaard inneemt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Ook geen 64GB meer?

Met de invoering van een 256GB model voor zowel de iPhone 7 als iPhone 7 Plus lijkt het er op dat Apple afscheid neemt van het 64GB model. Wij verwachten dat Apple de lijn begint met een 'klein' opslagmodel (32GB) gevolgd door een vier keer grotere opslag (128GB) en vervolgens een verdubbeling (256GB). Dit komt overeen met bijvoorbeeld de iPhone 6s (16GB, 64GB en 128GB).

Enorme iPhone 7 productie

Ondanks het feit dat dit nieuwe model waarschijnlijk met eenzelfde design als de 6s gelanceerd wordt verwacht Apple geen bijzonder tegenvallende verkopen: het bedrijf heeft (volgens TrendForce) namelijk 216.5 miljoen modellen besteld. Dit is slechts een daling van 8,2% ten opzichte van 2015.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.