Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

9 maanden zwangerschap is een spannende tijd. Hoe ontwikkelt de baby zich en wat is de meest gezonde voeding tijdens de zwangerschap? Voor zwangere vrouwen met een iPhone en/of iPad zijn er een aantal leuke zwangerschap apps. We zochten uit welke 5 apps je zeker moet bekijken.

1. Pregnancy tracker & baby app

Deze app, ontwikkeld door Babycenter, is meer dan 4 miljoen keer gedownload. Aanstaande ouders worden via de app op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van hun ongeboren kind. Na het invullen van de uitgerekende datum geeft de app automatisch informatie ontwikkelingen en zwangerschapstips, aangepast op het verloop van de zwangerschap. Rond de uitgerekende datum verandert de app automatisch in een praktische gids voor ouders, waarbij het ondersteuning biedt in de verzorging en opvoeding van de baby.

Naast ontwikkelings video’s, informatie en nuttige tips vind je in deze app ook een baby namenzoeker, checklist voor geboorteplan en een foto agenda.

Tip: iPhone toestellen op prijs vergelijken

2. Pregnancy +

De Pregnancy + app valt op dankzij zijn vrolijke design. Deze app is ontwikkeld door Health and parenting ltd, dat nog meer vergelijkbare apps ontwikkeld heeft. Bekijk in de app interactieve afbeeldingen en volg de zwangerschap week voor week. Ontvang dagelijks informatie over de zwangerschap, dieet en lichaamsbeweging. Maak een baby boodschappenlijst of houdt een persoonlijk dagboek bij. De Pregnancy + app kan na de bevalling vervangen worden door de Baby + app.

3. Bevallingscoach

Van de Nederlandse app ontwikkelaar dtt multimedia BV vinden we de best gewaardeerde bevallings app in de appstore. In deze app ontvangt de bevallende vrouw ondersteuning door verloskundige Marij. De statistieken van de weeën worden weergegeven in een duidelijke tabel. De rustige stem van Marij loodst de zwangere vrouw door de gehele bevalling heen. De app is niet alleen beschikbaar in het Nederlands maar ook in het Engels, Duits, Marokkaans en andere talen.

4. Nutricia app

Nutricia, bekend van de babyvoeding, geeft in de speciale Nutricia app antwoord op alle zwangerschapsgerelateerde vragen. Of het nu om gezonde voeding of de ontwikkeling van het ongeboren kind gaat, Nutricia maakt de informatie compleet. Gebruikers hebben de mogelijkheid om een dagboekje bij te houden, compleet met echo's en foto's van de zwangerschap.

5. Bewust Zwanger

Al tijdens de zwangerschap kunnen de ouders contact maken met hun baby. De Bewust Zwanger app, ontwikkeld door Minke den Heijer, geeft informatie over zwangerschapspsychologie en babypsychologie. Daarnaast biedt het oefeningen om contact te maken met het ongeboren kind. Ook Mindfulness oefeningen en tips over communicatie en opvoeding zijn in de app verwerkt. De Bewust Zwanger app is een aanvulling op de Bewust Zwanger cursus.

Download deze apps in de App Store

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer