Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op verschillende plekken zijn er aanwijzingen gevonden die wijzen naar de komst van Apple Pay. Nederland houd je vast!

Sinds de komst van Apple Pay in 2014 in Amerika, is het wachten op de eerste tekenen van de draadloze manier van betalen in ons eigen kikkerlandje. In Amerika groeit het aantal gebruikers gestaag, ruim 1 procent van alle betalingen in de VS loopt via Apple Pay. Twee weken geleden doken er plotseling al Apple Pay knoppen op in de kaarten-app van Australië.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Marqt & McDonalds

Op de app ‘Kaarten’ kun je zien of er bij de desbetreffende winkel met Apple Pay betaalt kan worden. 

De Apple Pay knop is in Amsterdam al gezien bij de supermarkt Marqt en de fastfoodketen McDonalds. 

Apple Pay in Nederland

Vooralsnog kun je alleen nog betalen als je de Engelse versie op je iPhone geïnstalleerd hebt. Door de hoeveelheid toeristen die in Amsterdam winkelen is dit een mooie toevoeging aan het betalingssysteem.

Op dit moment is Apple druk in gesprek met verschillende banken in Nederland om het bestaande NFC (contactloos betalen) te koppelen aan Apple Pay. Volgens verschillende bronnen zijn de eerste demo modellen al getest voor in Nederland en zal jij voor het eind van 2015 kunnen betalen, met Apple Pay, bij de plaatselijke supermarkt. 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer