Back to Top

iPhone SE kopen – Los toestel zonder abonnement

Wil je een losse iPhone SE kopen, dus een los iPhone SE toestel zonder een abonnement? Dan zit je hier goed. Hieronder bieden wij je namelijk veel verschillende losse iPhone SE toestellen die je kunt vergelijken, van vele aanbieders, in alle kleuren en met uiteenlopende opslagcapaciteiten. Voor een iPhone SE met abonnement kijk je hier.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

iPhone se - bestellen

Kleuren:
 • Geheugen: 16GB - 32GB - 64GB

  Prijs: Los refurbished toestel vanaf €125.00
  Los nieuw toestel vanaf €499.00

  Bekijk prijzen met abonnement

  Losse iPhone SE 16 GB kopen – zonder abonnement

  In maart 2016 is Apple met de iPhone SE gekomen. Het toestel kwam uit in 2 varianten, namelijk de 16GB en de 64 GB variant. Inmiddels zijn er twee varianten bijgekomen, namelijk de iPhone SE met 32 GB opslagcapaciteit en de iPhone SE variant met 128GB opslagcapaciteit. Apple stopte in maart 2017 met het produceren van de iPhone SE 16GB, omdat de iPhone SE 32 GB de iPhone SE 16GB nu vervangt. Dit wil overigens niet zeggen dat de iPhone SE 16 GB ook meteen niet meer verkrijgbaar is. Wij verwachten dat diverse webwinkels deze variant voorlopig nog wel zullen aanbieden, tot hun voorraden op zijn.

  De iPhone SE 16GB kan nog steeds een goede keuze zijn als je niet al te veel video’s en foto’s maakt en niet al te veel apps op je toestel wilt zetten. Het grote voordeel is natuurlijk de prijs, van alle iPhone SE toestellen is de 16GB variant het goedkoopste toestel. Eind maart 2017 lag de prijs op circa 330 euro. Deze zal steeds verder dalen, zo verwachten wij.

  Wil je een los iPhone SE 16GB toestel kopen, zonder abonnement? Sla dan nu nog je slag, voordat de 16GB straks niet meer verkrijgbaar is. Hierboven in de vergelijker kun je desgewenst selecteren op deze variant van de SE.

  Losse iPhone SE 32 GB – toestel kopen zonder abonnement

  In plaats van te komen met een iPhone 8, of een iPhone 7S, kwam Apple eind maart 2017 op de proppen met een 32GB variant van de iPhone SE. Wil je een iPhone SE bemachtigen, maar heb je niet extreem veel opslag nodig, dan zou de iPhone SE 32GB een goede keuze kunnen zijn. Voor deze variant betaal je wel iets meer dan voor een toestel met 16GB, maar nog altijd een stuk minder dan voor een iPhone SE met 128GB opslagcapaciteit. Voor wat betreft de overige specificaties is de iPhone SE 32 GB hetzelfde als de iPhone SE 16GB. Het schermformaat en de werking is nog hetzelfde, alleen de opslagcapaciteit is dus dubbel zo groot geworden.

  Sinds eind maart 2017, vlak na de lancering, is de iPhone SE 32GB ook via iPhone.nl te koop, en opgenomen in de vergelijker. Valt jouw keuze op een losse iPhone SE 32GB, dan kun je deze hierboven vergelijken bij verschillende aanbieders, en kopen bij de aanbieder die jou het beste lijkt.

  Los iPhone SE 64 GB toestel kopen

  Net als de iPhone SE 16GB kun je de iPhone SE 64GB voorlopig nog wel kopen bij verschillende webwinkels. De 64GB variant van de losse iPhone SE is nog steeds een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een toestel met wat meer opslag, maar je niet teveel wilt uitgeven, en niet per se de nieuwste 128GB variant van de iPhone SE hoeft te hebben. Daarnaast zou je keuze op dit toestel kunnen vallen, omdat je er in verhouding tot andere (relatief nieuwe) toestellen (zoals de iPhone 7) beduidend minder voor betaald.

  Voor een losse iPhone SE 64 GB kijk je hierboven in onze vergelijker. Mocht je toch een toestel met abonnement willen hebben, i.p.v. zonder, kijk dan even op de abonnementen pagina.

  Losse iPhone SE 128 GB kopen - toestel zonder abonnement

  Net zoveel opslagcapaciteit hebben als op een iPhone 7 of iPhone 7 Plus, maar wel een stuk minder betalen voor je iPhone…? De iPhone SE 128 GB, die sinds eind maart 2017 verkrijgbaar is, biedt jou die mogelijkheid. Je kunt een losse iPhone SE 128GB kopen (zonder abonnement) voor een bedrag onder de 600 euro (peildatum: eind maart 2017). Wil je een iPhone SE kopen, dan kun je mogelijk jaren vooruit als je voor de 128GB variant kiest. Dat is een goede keuze als je nu al weet dat over bijvoorbeeld een jaar 16GB, 32GB of 64 GB niet meer voldoende is, als gevolg van de steeds grotere hoeveelheid foto’s en video’s die je opslaat. Ideaal als je langer met je toestel wilt doen, en niet te vaak een nieuwe wil kopen.

  Prijzen van iPhone SE toestellen (zonder abonnement) vergelijken bij verschillende webwinkels

  Onze losse toestellen vergelijker, die je hierboven op deze pagina aantreft, bied je de ideale mogelijkheid om iPhone SE toestellen te vergelijken bij een groot aantal webwinkels. Je kunt de iPhone SE toestellen vergelijken op hun prijzen die de verschillende webwinkels ervoor rekenen, maar je kunt ook kijken welke webwinkels gunstige voorwaarden bieden, wat betreft bijvoorbeeld de verzendkosten en de leveringstermijn. Op dit moment kun je via iPhone.nl een iPhone SE kopen bij onder andere de volgende webwinkels: Ritel, Telefoon Discounter, Mobiel.nl, GSMwijzer.nl, BCC, CoolBlue, Algebeld.nl, 2Call.nl, Amac, Expert, YourMacStore en Conrad. Wij hopen het aantal webwinkels in de toekomst uiteraard te kunnen uitbreiden voor jou!

  iPhone SE als los toestel in alle kleuren verkrijgbaar (spacegrijs, zilver, goud, en roségoud)

  De meeste webwinkels bieden de iPhone SE in alle kleuren aan, te weten: (space)grijs, zilver, goud en roségoud. Selecteer desgewenst op een of meerdere van deze kleuren, bij de filters hierboven op deze pagina, om alleen aanbiedingen te krijgen van losse toestellen die aan je eisen voldoen voor wat betreft de kleur.