Back to Top

iPhone 15 Pro Max kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 15 Pro Max kopen, dus een los iPhone 15 Pro Max toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 15 Pro Max toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Wil je een losse iPhone 15 Pro Max kopen? Dan koop je een los iPhone 15 Pro Max toestel zonder abonnement. Je zit op deze pagina zeker goed. Hieronder vind je de aanbiedingen voor losse iPhone 15 Pro Max toestellen. Deze kun je vergelijken op prijs, kleur en opslagcapaciteit, zodat je de beste deal vindt.

Een los iPhone 15 Pro Max toestel kopen zonder de hoofdprijs te betalen is op deze pagina dankzij de vergelijkingstool zeer eenvoudig. Na het vergelijken kun je meteen doorklikken naar de aanbieder van je keuze. Natuurlijk kun je kiezen voor de voordeligste iPhone 15 Pro Max, of kiezen voor een winkel waar je je beter bij voelt. Het is gemakkelijker dan ooit om de iPhone 15 Pro Max te bestellen na het vergelijken. Vergelijk meteen op prijs en vind de goedkoopste aanbieder.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een webwinkel waarmee je betere ervaringen hebt. Door nu de aanbiedingen rondom de iPhone 15 Pro Max te vergelijken, heb je zeer binnenkort het fonkelnieuwe toestel al in handen.

iPhone 15 Pro Max toestel los kopen (zonder abonnement) – verkoop vanaf vrijdag 22 september 2023

Sinds 15 september 2023 is het mogelijk om het nieuwe toestel vooruit te bestellen. Sinds 22 september 2022 is het toestel voor iedereen verkrijgbaar. Je kunt dit toestel zowel online als offline aanschaffen. Je hebt in ieder geval genoeg om je op te verheugen, want dit model heeft een hoop te bieden. Denk aan de titanium behuizing en de 5x optische zoom, die alleen op de iPhone 15 Pro Max beschikbaar is. Wil je het beste dat Apple je momenteel te bieden heeft, dan zit je met dit toestel goed. Als je binnenkort al het nieuwe toestel wilt ontvangen, is het goed om meteen de vergelijker te gebruiken. Zo zie je meteen welke winkel voorraad heeft.

De prijs van een losse iPhone 15 Pro Max

Goed nieuws voor wie een iPhone 15 Pro Max wil bestellen, Apple heeft de prijzen in vergelijking met de iPhone 14 Pro Max fors verlaagd. Bovendien begint Apple nu bij 256 GB opslagcapaciteit.

Dit zijn de introductieprijzen van de iPhone 15 Pro Max als los toestel:

  • iPhone 15 Pro Max 256 GB: 1.479 euro
  • iPhone 15 Pro Max 512 GB: 1.729 euro
  • iPhone 15 Pro Max 1 TB: 1.979 euro

Doordat het instapmodel nu 256 GB is, ben je een stuk voordeliger uit. De verwachting is ook nog dat de prijzen later zullen dalen. Een aantal winkels zal tijdelijk een korting aanbieden om nieuwe klanten aan te trekken. Er zijn inmiddels ook best wat aanbieders die dit model al aanbieden. De iPhone 15 Pro Max is dit jaar het meest populaire toestel van Apple en de levertijden kunnen zeker in het begin flink oplopen. Om deze reden doe je er goed aan de beschikbaarheid van de toestellen in de vergelijkingstool goed in de gaten te houden. Koop je het toestel los? Dan ben je voordeliger uit dan vorig jaar. Maar het blijft een hoop geld. Daarom kun je er ook voor kiezen om het toestel af te betalen in termijnen door een mobiel abonnement bij de iPhone 15 Pro Max te kiezen. Je kunt het nieuwste toestel dan afbetalen in een toestelbundel van 12 of 24 maanden. Uiteraard kun je ook alvast een paar honderd euro aflossen, zodat de maandlasten lager zijn.

De mooiste kleuren voor dit geweldige toestel

Apple heeft flink zijn best gedaan op de kleuren van de iPhone 15 Pro Max. In naturel titanium – de populairste kleur van dit jaar – is dit toestel zeker een plaatje. Maar je kunt ook kiezen voor andere kleuren, zoals: zwart, blauw en wit. Het is dankzij het lichtere gewicht, titanium frame en fraaie uiterlijk aantrekkelijk om het toestel zonder hoesje te gebruiken. Het is bijna zonde om zo’n mooie iPhone weg te stoppen. Maar de achterkant is erg breekbaar en dus raden we altijd het gebruik van een hoesje aan. Wil je eens iets anders dan zwart of wit, kies dan voor naturel titanium of blauw.

De opslagcapaciteit van de iPhone 15 Pro Max

Dit jaar begint Apple de opslagcapaciteit van de iPhone 15 Pro Max bij 256 GB. Dit is dan ook de reden dat je veel goedkoper uit bent. Apple kiest voor een hogere instap opslagcapaciteit vanwege de vernieuwde camera. De resolutie en 5x optische zoom zorgen voor grotere bestanden. Daarom kies je gemakkelijk voor 256 GB. Dit is verreweg de meest gekozen opslagcapaciteit dit jaar. Uiteraard kun je ook kiezen voor meer ruimte met 512 GB of zelfs 1 TB voor echte pro’s. Met een prijs rond de 2000 euro zullen maar weinig mensen daarvoor kiezen.

De iPhone 15 Pro Max met abonnement

Hoewel de prijzen dit jaar zijn verlaagd, blijft de aanschaf van de iPhone 15 Pro Max toch best een uitgave. Daarom kun je er ook voor kiezen om een mobiel abonnement met iPhone 15 Pro Max af te sluiten. Op die manier heb je de mogelijkheid om het toestel in 12 of 24 maandelijkse termijnen af te betalen. Je zit dan wel één of twee jaar vast aan de mobiele aanbieder. Omdat de aanbieders weten dat je niet zult opzeggen, krijg je ook nog eens een leuke toestelkorting. Daardoor ben je met abonnement altijd goedkoper uit dan bij de aanschaf van een los toestel. Houd er wel rekening mee dat je daardoor minder keuzevrijheid hebt. Kun je de iPhone 15 Pro Max dus niet in één keer betalen, dan kun je het best de vergelijker voor dit toestel met abonnement gebruiken.

Een losse iPhone 15 Pro Max, of toch een iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus of iPhone 15?

Vind je de vijf keer optische zoom niet echt nodig? Dan kun je ook voor de kleinere iPhone 15 Pro kiezen. Deze is toch een stuk goedkoper. Wil je niet alle nieuwe functies en heb je weinig met titanium? Dan is de iPhone 15 of iPhone 15 Plus de goedkopere keuze. Maar als je echt je zinnen hebt op de nieuwste technologie, dan is het verschil tussen de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max niet meer zo groot. Veel succes met het kiezen van het juiste model!

iPhone 15 pro max - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 256GB - 512GB - 1000GB

    Los nieuw toestel vanaf €1256.00

    Bekijk prijzen met abonnement