Back to Top

iPhone 13 abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 13 met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 13, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 13 128GB

iPhone 13 256GB

iPhone 13 512GB

Alle iPhone 13 abonnementen op een rijtje gezet voor je: vergelijk zelf, en kies het beste abonnement!

In de vergelijker hierboven kun je de goedkoopste mobiele telefoonabonnementen met iPhone 13 toestel vergelijken. Je kunt de aanbiedingen onder meer filteren op de hoeveelheid belminuten, de hoeveelheid data, de eenmalige kosten voor je toestel, de maandelijkse kosten voor je abonnement, op provider, op looptijd, en op extra’s. Zo vind je eenvoudig het abonnement met daarbij een iPhone 13, dat voldoet aan jouw wensen en eisen.

Kies de provider waarbij je je mobiele telefoonabonnement wilt afsluiten

Er zijn in Nederland 6 providers die zich richten op het aanbieden van mobiele telefoonabonnementen met toestel. Dat zijn KPN, T-Mobile, Vodafone, Tele2, Ben en Hollandsnieuwe. De providers hebben elk zo hun eigen voorwaarden, kenmerken, en soorten abonnementen. Ook de prijsstellingen kunnen enigszins tot sterk variëren, en om die reden is het erg verstandig om abonnementen met iPhone 13 te vergelijken bij de verschillende providers. Zo kun je snel zien welk provider het goedkoopste is, en/of welke provider het voor jou juiste telefoonabonnement aanbiedt, met de juiste kenmerken (de hoeveelheid data, de hoeveelheid belminuten, de juiste looptijd, en eventuele extra opties).

Een iPhone 13 met abonnement voor 1 of 2 jaar?

Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken als je voor een iPhone 13 abonnement gaat is de looptijd. Voor abonnementen met toestel zijn er maar 2 keuzes, namelijk 1 jaar of 2 jaar, afhankelijk van de provider. Ga je voor een looptijd van 1 jaar, dan kun je al na 1 jaar weer overstappen naar een andere provider, bijvoorbeeld als de provider niet bevalt. Ook is het dan mogelijk om al na 1 jaar weer een nieuw abonnement af te sluiten, met toestel, of zonder toestel. Het nadeel van een 1-jarig (iPhone 13 abonnement) is dat je je toestel in 1 jaar zult moeten afbetalen, via de toestelbundel. Daardoor zullen je maandelijkse lasten wat hoger zijn, dan bij een 2-jarig abonnement.

Overigens maakt het voor de totale kosten niet uit of je voor een 1 of 2-jarig telefoonabonnement kiest, want je toestel betaal je namelijk altijd volledig. Een 2-jarig abonnement kan daarentegen een verstandige keuze zijn, als je de kosten voor je toestel wilt afbetalen in 2 jaar. Daardoor zijn je maandelijkse lasten wat lager, maar het nadeel is meteen dat je pas na 2 jaar weer kunt overstappen naar een nieuw abonnement, en een nieuw abonnement met (of zonder) toestel kunt afsluiten. Een ander leuk voordeel van een mobiel abonnement met een looptijd van 2 jaar zijn de kosten voor het abonnement zelf, die doorgaans iets lager zijn dan voor een 1-jarig contract. Vaak bieden providers 1 euro korting per maand, wat neerkomt op 24 euro korting over een looptijd van 2 jaar. In onze vergelijkers voor iPhone 13 toestellen met abonnement, kun je eenvoudig kiezen voor een looptijd van 1 of 2 jaar, waardoor je aansluitend aanbiedingen te zien krijgt met de door jou gewenste contractduur. Heel handig!

De juiste opslagcapaciteit voor je abonnement met iPhone 13

Onze vergelijkers bieden je ook de mogelijkheid om iPhone 13 toestellen te vergelijken op opslagcapaciteit. Voor de iPhone 13 heb je 3 opties: 128GB, 256GB of 512GB. De prijs verschilt wel enigszins, voor een 256GB model betaal je meer, dan voor een 128GB model, en voor een 512GB mag je nog een stuk meer neerleggen. Financier je je toestel in een abonnement, dan hoeft dit niet zo’n probleem te zijn, omdat de meerprijs wordt omgeslagen in de maandelijkse lasten, wat leidt tot een maar iets hoger maandbedrag. Kies zelf of je genoeg, veel of heel veel opslagruimte nodig hebt, en maak via de vergelijker de beste keuze voor de juiste deal!

Kies de kleur van je nieuwe toestel

De iPhones 13 en 13 Mini zijn verkrijgbaar in 5 kleuren, die weer net iets anders zijn dan de kleuren voor de voorgangers, de iPhones 12 en 12 Mini. De iPhone 13 kleuren zijn blauw, wit, zwart, rood en roze. Ook bij een abonnement kun je de 13 krijgen in deze geweldige kleuren. Wit en zwart zijn de neutralere kleuren, waar veel mensen mee uit de voeten kunnen, en blauw, rood en roze zijn de wat meer gewaagde kleuren. Welke kleur vind jij het mooiste?

Toch liever een iPhone 13 zonder abonnement, dus een los toestel? Ook dat kan!

Wil je geen smartphone abonnement, maar juist een los iPhone 13 toestel, zonder abonnement? Dan ben je op iPhone.nl ook op de juiste plekken, want wij hebben zowel vergelijkers voor abonnementen als voor losse toestellen, en dus ook voor de geweldige nieuwe iPhone 13 van 2021. Check nu zelf de actuele prijzen bij verschillende aanbieders van losse iPhone 13 toestellen, via deze link:

> Vergelijk losse iPhone 13 toestellen op prijs

iPhone 13 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 8GB - 128GB - 256GB - 512GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €499.00
    Los nieuw toestel vanaf €604.00