Back to Top

iPhone 14 Pro Max abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 14 Pro Max met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 14 Pro Max, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 14 Pro Max 128GB

iPhone 14 Pro Max 256GB

iPhone 14 Pro Max 512GB

iPhone 14 Pro Max 1TB

De goedkoopste iPhone 14 Pro Max vinden bij alle providers

Na lang wachten is hij er dan eindelijk; de iPhone 14 Pro Max. Dit nieuwe toestel is toch wel de heilige graal onder de iPhones dit jaar. Een groot scherm, Dynamic Island en de beste camera die de iPhone ooit heeft gehad. De kans is dan ook groot dat je dit toestel graag in je bezit wilt hebben. Door de abonnementen vergelijker hierboven te gebruiken, vind je alle voordelige prijzen voor een mobiel abonnement in combinatie met een iPhone 14 Pro Max. Deze abonnementen hebben een looptijd van één of twee jaar. Verder kun je vergelijken op basis van belminuten, data, 4G of 5G, opslagruimte en de kleur van het toestel. Met de hoge prijzen van dit model is vergelijken belangrijker dan ooit. Want op die manier kun je jezelf veel geld besparen en de aanschaf een stuk goedkoper maken.

Wil je een 1-jarig of 2-jarig mobiel abonnement met een iPhone 14 Pro Max?

Als je kiest voor het afsluiten van een mobiel abonnement in combinatie met de iPhone 14 Pro Max, kun je kiezen uit verschillende looptijden. De providers bieden namelijk een looptijd van 1 jaar of 2 jaar aan. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. Kies je voor een 2-jarig abonnement? Dan krijg je meer toestelkorting en ben je in de regel wat goedkoper uit. Dat komt vooral doordat de providers je graag twee jaar als klant willen houden. Maar als blijkt dat de dekking tegenvalt en de klantenservice slecht te bereiken is, kan twee jaar aan een contract vastzitten vervelend zijn. Daarmee is de keuze voor een 1-jarig mobiel abonnement een stuk praktischer. Zo kun je volgend jaar vermoedelijk de nieuwe iPhone 15 kopen of wisselen van provider als je huidige provider niet bevalt. In ruil daarvoor liggen de maandelijkse kosten wel hoger, omdat je minder tijd hebt om af te betalen.

De iPhone 14 Pro Max in vier mooie kleuren

De iPhone 14 Pro Max is dit jaar verkrijgbaar in vier mooie kleuren. De echte eyecatcher van dit jaar is de kleur Deep Purple. Veel fans van iPhones hebben daar lang op gewacht. Maar vind je die kleur toch te gewaagd of simpelweg niet mooi? Dan kun je ook kiezen voor Goud, Zilver en Spacezwart. Die laatste kleur is ook nieuw; voorgaande jaren maakte Apple Spacegrijs of Grafiet iPhones. De Spacezwart-optie is een stuk donkerder. De meest neutrale kleuren zijn zilver en goud. Als je een echt opvallende kleur iPhone wilt en goedkoper uit wilt zijn, kun je ook kiezen voor de iPhone 14 of de iPhone 14 Plus. Welke kleur je het best kunt kiezen, hangt af van je eigen smaak.

Hoeveel GB aan opslagruimte heb ik nodig voor de iPhone 14 Pro Max?

Dit jaar kun je met de iPhone 14 Pro Max kiezen voor vier verschillende opslagcapaciteiten. Apple heeft met de iPhone 14 Pro Max het camerasysteem flink onder handen genomen. Het resultaat is dat je daardoor in een veel hogere resolutie dan voorheen video’s en foto’s vast kunt leggen. Dat heeft wel als nadeel dat die bestanden een stuk groter worden. Daardoor ben je dus sneller door je opslagcapaciteit heen. Je kunt dit jaar kiezen voor de instapper, 128GB of meer opslag zoals: 256GB, 512GB of zelfs 1 TB. We raden je aan als je graag foto’s en video’s maakt tenminste te kiezen voor 256 GB. Er zullen maar weinig mensen zijn die 1 TB verbruiken en daar graag bijna 2000 euro voor willen betalen. Het is dus verstandig van tevoren na te denken welke opslagcapaciteit je nodig hebt. Kies niet te weinig, maar ook zeker niet te veel. De prijzen van dit jaar maken een wereld van verschil in iedere opslagkeuze. Je kunt dus flink besparen als je alleen kiest wat je nodig hebt.

Welke provider kun je het best kiezen?

Niet iedere provider maakt het mogelijk om de iPhone 14 Pro Max samen met een mobiel abonnement af te sluiten. Er zijn dit jaar zes providers die de iPhone 14 Pro Max in combinatie met een mobiel abonnement aanbieden. Dat zijn: KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Ben en Hollandsnieuwe. Ook al maken de kleinere providers gebruik van het netwerk van de grote aanbieders, toch hebben zij hun eigen prijzen. Daardoor is het vergelijken van een mobiel abonnement in combinatie met dit toestel erg belangrijk.

Welke provider de beste keuze is, is vooral afhankelijk van waar je woont en wat je wensen zijn. De dekking kan in bepaalde regio’s net iets minder zijn. En blijf je liever bij je huidige provider omdat je tevreden bent, of stap je liever over? Verlengen van je abonnement is altijd een stuk voordeliger dan het contract door laten lopen. Als je een betere deal kunt krijgen, kan overstappen ook aantrekkelijk zijn. Het is dus maar net wat je zelf wilt. Vergelijken van aanbieders met een iPhone 14 Pro Max is altijd verstandig.

Toch maar kiezen voor een iPhone 14 Pro Max zonder abonnement als los toestel?

Je kunt ook ervoor kiezen om de iPhone 14 Pro Max zonder abonnement aan te schaffen. Handig als je een abonnement hebt dat nog helemaal voldoet en je genoeg geld in huis hebt om de prijs van het toestel in één keer te betalen. Je zit dan niet vast aan het contract van een mobiel abonnement. Daardoor heb je meer keuzevrijheid. Zoek je dus een los toestel, dan zit je ook goed op onze website. Je kunt namelijk ook de prijzen van losse iPhone 14 Pro Max toestellen bekijken en vergelijken. Zo zie je in ons overzicht de bekendste en minder bekende webwinkels met ieder hun eigen prijzen.

Op die manier zie je bijvoorbeeld of Coolblue of Bol.com voorraad heeft en tegen welke prijs. Door de link hieronder te volgen kom je meteen terecht op de prijsvergelijker voor de iPhone 14 Pro Max, zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten.

iPhone 14 pro max - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB - 1000GB

    Los nieuw toestel vanaf €1198.00