Back to Top

iPhone 15 Plus kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 15 Plus kopen, dus een los iPhone 15 Plus toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse iPhone 15 Plus toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

iPhone 15 Plus - los toestel kopen

Het is vanaf nu mogelijk om een los iPhone 15 Plus toestel aan te schaffen. In de vergelijker hierboven vind je de goedkoopste aanbiedingen om een losse iPhone 15 Plus te bestellen. Deze kun je vergelijken op kleur en opslagcapaciteit. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een overzicht te krijgen van alle beschikbare toestellen. Zo vind je de goedkoopste deal om snel dit nieuwe toestel te kunnen kopen. Dankzij de vergelijkingstool zie je onder meer de prijs, alle kleuren en de opslagcapaciteiten. Zo vind je snel een deal voor de iPhone naar je eigen wensen.

iPhone 15 Plus toestel los kopen (zonder abonnement) – vanaf vrijdag 22 september 2023

De iPhone 15 Plus is de opvolger van de bestaande iPhone 14 Plus. Daarmee volgt Apple dezelfde logica als vorig jaar. Er is een iPhone 15 met een kleiner scherm en voor wie alleen een groter scherm en grotere batterij wil, is er de iPhone 15 Plus. Dit toestel werd aangekondigd op 12 september en is sinds 22 september overal verkrijgbaar. Dit jaar bestaat de line-up dus uit de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max. Je kunt deze toestellen bestellen in Nederland en België.

De prijs van een losse iPhone 15 Plus

Het goede nieuws is dat Apple dit jaar de prijzen verlaagd heeft in vergelijking met vorig jaar. Als je een groter toestel dan de iPhone 15 zoekt, is de iPhone 15 Plus de beste optie. Dit toestel is qua schermformaat net zo groot als de iPhone 15 Pro Max. Dankzij een gunstigere koers heeft Apple in Nederland de prijzen wat verlaagd. Voordelig voor de consument. Dit zijn de introductieprijzen zonder abonnement zoals Apple dit jaar heeft voorgesteld. Uiteraard zullen de toestellen vanaf september 2023 steeds goedkoper worden, als gevolg van concurrentie tussen aanbieders onderling.

Introductieprijzen iPhone 15 Plus (september 2023):

  • iPhone 15 Plus 128 GB: 1.119 euro
  • iPhone 15 Plus 256 GB: 1.249 euro
  • iPhone 15 Plus 512 GB: 1.499 euro

In vergelijking met vorig jaar zijn de prijzen van de Plus-modellen dus gezakt. Dat is voordelig voor de consument, want het is nu goedkoper om dit model aan te schaffen. Als je het goedkoopste model zoekt, is de iPhone 15 de goedkoopste keuze. Maar als je graag een groter scherm en een betere batterij wilt, zonder alle nieuwe snufjes van de Pro-modellen, is de iPhone 15 Plus de beste keuze.

Apple heeft dit toestel uitgebracht voor consumenten die wel een groter scherm willen, maar de Pro-functies niet nodig hebben en daar ook niet voor willen betalen. Wil je een toestel met een titanium behuizing, kleinere schermranden en een fors betere camera, dan is de iPhone 15 Pro of de iPhone 15 Pro Max de betere keuze. Deze toestellen zijn duurder in de aanschaf dan een iPhone 15 Plus, maar hebben ook weer een hoop nieuwe technische snufjes. De prijzen van de iPhone 15 Plus zullen later iets dalen, zodat je dan nog goedkoper uit bent. Er zijn nu al aanbieders die stunten met een lagere prijs. Op die manier hoef je niet de hoofdprijs voor de iPhone 15 Plus te betalen.

In welke kleuren is de iPhone 15 Plus als los toestel verkrijgbaar?

Dit jaar kiest Apple voor lichtere pastelkleuren voor de iPhone 15 en iPhone 15 Plus. Dit jaar zijn de toestellen verkrijgbaar in het: blauw, roze, geel, groen en zwart. Een aantal kleuren van vorig jaar hebben het dit jaar dus niet weten te halen. Er zijn tussen de toestellen verder geen verschillen. Wil je een wat opvallendere kleur, dan kun je het best voor zwart kiezen, wat ook meteen een zakelijke kleur is. Houd je meer van zachte kleuren, dan zijn blauw, roze en geel de beste opties.

Welke opslagcapaciteit kan ik kiezen voor de iPhone 15 Plus?

Apple houdt voor de iPhone 15 Plus dezelfde opslagcapaciteit als vorig jaar aan. Dat betekent dat de line-up begint met een opslagcapaciteit van 128 GB. Dit is de kleinste opslag voor deze grotere telefoon. Je betaalt daarvoor een instapprijs van 1119 euro. Maak je niet al te veel foto’s, sla je niet veel video’s op en heb je niet veel apps nodig? Dan ben je met 128 GB het voordeligst uit. Uiteraard kun je ook kiezen voor een wat uitgebreidere optie, zodat je kunt voorkomen dat je apps of foto’s moet verwijderen. Kies dan voor 256 GB of 512 GB opslag. De iPhone 15 Plus met 512 GB opslag is wel het duurste toestel uit deze line-up. Bekijk eerst op je huidige toestel hoeveel opslag je gebruikt. Zo maak je de beste keuze.

Een iPhone 15 Plus met een abonnement of toch een los iPhone 15 Plus toestel?

Het kan lastig zijn een goede keuze te maken tussen een iPhone 15 Plus met abonnement of toch als los toestel. Bij een los toestel kun je je huidige abonnement behouden. Handig als je nu sim only hebt of al contractvrij bent. Door een los toestel te kopen, zit je niet vast aan een looptijd van 12 of 24 maanden. Wil je profiteren van een toestelkorting? Dan is de iPhone 15 Plus met abonnement het voordeligst. Je betaalt je telefoon dan per maanden af. Je kunt eventueel ook al een bedrag aanbetalen. Bij een mobiel abonnement krijg je korting, bij een losse iPhone 15 Plus betaal je het volledige bedrag. Vergelijken loont dus.

Een losse iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max kiezen?

Je hebt dit jaar keuze uit twee schermformaten. De iPhone 15 en de iPhone 15 Pro zijn het kleinst. De iPhone 15 Plus en de iPhone 15 Pro Max hebben het grootste scherm. De minste vernieuwingen vind je bij de goedkopere modellen zoals de iPhone 15 en iPhone 15 Plus. Alle toestellen hebben dit jaar een Dynamic Island. Maar wil je graag een lichter titanium behuizing of een snellere chip, dan ben je met de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max beter af.

Door een vergelijking te maken op gebied van specificaties, prijzen en functies kun je een weloverwogen beslissing maken.

iPhone 15 plus - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Los nieuw toestel vanaf €946.00

    Bekijk prijzen met abonnement