Back to Top

Vodafone Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je Vodafone Sim Only abonnementen vergelijken (zonder telefoon), en desgewenst een Vodafone Sim Only abonnement afsluiten (voor 1 of 2 jaar). Gebruik de instellingen/filters om de resultaten eventueel te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van Vodafone vergelijken op prijs (abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar; kies zelf de termijn). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen van Vodafone Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste Vodafone Sim Only abonnement kunt afsluiten. Sluit een nieuw abonnement af als je nog geen klant bent, of verleng je contract als je al klant bent bij deze provider.

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Vodafone

Je kunt bij Vodafone op dit moment kiezen uit de volgende Sim Only abonnementen en data- en belbundels:

Start S – 0MB – 150 min. bellen en onbeperkt sms’en
Start M – 1GB – 150 min. bellen en onbeperkt sms’en
Start L – 2GB – 150 min. bellen en onbeperkt sms’en
Start XL – 4GB – 300 min. bellen en onbeperkt sms’en

Red Essential – 6GB – onbeperkt bellen en sms’en
Red – 20GB – onbeperkt bellen en sms’en
Red Super – 40GB – onbeperkt bellen en sms’en

De Sim Only bundels komen precies overeen met de bundels voor abonnementen met telefoon.

Ziggo klanten ontvangen extra’s

Heb je Digitale TV en vast internet (min. 30 Mbps) van Ziggo dan krijg je gratis extra’s, waaronder 5 euro (extra) korting, een tv-pakket naar keuze en een veilig online pakket. Dit geldt zowel voor de Vodafone Sim Only abonnementen als de gewone abonnement met toestel van deze provider.

Voordelen van online afsluiten

Online afsluiten heeft bepaalde voordelen, iets wat ook bij deze provider zo is. Profiteer van gratis bezorging, veilig en snel betalen (online), en de mogelijkheid om je overeenkomst met de provider binnen 14 te ontbinden (kosteloos en zonder opgaaf van redenen), mits je ook binnen 14 dagen retourneert.

Vodafone abonnementen met telefoon (iPhone of Android smartphone)

Vodafone biedt ook toestelabonnementen met telefoon aan (iPhone of Android smartphone). Heb je wel/ook een nieuwe telefoon nodig, dan kunnen de Abonnementen van Vodafone met telefoon je mogelijk meer bieden.

Een los toestel kopen naast een Sim Only abonnement is natuurlijk ook nog een hele goede mogelijkheid. Dit is inmiddels een trend in Nederland. Je kunt via iPhone.nl een los toestel kopen, naast het aanschaffen van een Sim Only.

Losse toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van Vodafone