Back to Top

iPhone kopen - los toestel, prijzen vergelijken van losse Apple iPhones

Een iPhone kopen, een los toestel? Vergelijk dan hieronder de prijzen van alle losse iPhone toestellen (zonder abonnement), die op dit moment beschikbaar zijn.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Je kunt de iPhones (los toestel, geen abonnement) zelf selecteren op model, hoeveelheid geheugen, prijs, kleur en op de staat (nieuw, refurbished en/of gebruikt). Wij wensen je alvast veel gebruiksplezier van je nieuwe iPhone toestel!

Onze vergelijker geeft je steeds de beste resultaten en goedkoopste aanbiedingen van losse iPhone toestellen, zowel voor de nieuwere modellen als de oudere modellen. Voor een toestel met abonnement klik je hier en voor een Sim only abonnement klik je hier. Je kunt de losse iPhones zelf selecteren op model, hoeveelheid geheugen, prijs, kleur en op de staat (nieuw, gebruikt, refurbished en/of remarketed). Wij wensen je veel succes bij het uitzoeken van je nieuwe Apple smartphone en veel gebruiksplezier!

Waarom een los iPhone toestel kopen?

In sommige gevallen is het voordeliger om een (nieuw) los toestel te kopen (zonder abonnement). Heb je bijvoorbeeld al een Sim Only abonnement, dan is een los iPhone toestel de ideale oplossing. Ook is soms de combinatie van een Sim-Only abonnement met een los toestel goedkoper dan een abonnement afsluiten i.c.m. een toestel. Onthoud wel dat een los toestel moeilijker te verzekeren is, omdat de provider een verzekering voor losse toestellen niet aanbiedt. Voor veel mensen is dit echter geen probleem. Ook als je je huidige abonnement kunt verlengen of vernieuwen, maar je je huidige abonnement en/of provider eigenlijk wel prima vindt, dan kun je besluiten om alleen een toestel te kopen, waarbij je keuze in dat geval kan vallen op een iPhone toestel. In dat geval bind je je niet opnieuw voor 1 of 2 jaar aan een provider, ook dit kan een voordeel zijn, en prettig voelen.

Een nieuwe Apple iPhone kopen, of juist een refurbished toestel?

Onze vergelijker presenteert je standaard resultaten met nieuwe iPhone toestellen van verschillende aanbieders / webwinkels. Als je een nieuw iPhone toestel wil kopen (zonder abonnement) dan kun je daar prima mee uit de voeten. Wil je toch liever een refurbished iPhone kopen (zonder abonnement), selecteer dan alleen de optie ‘refurbished’ in de vergelijker, om uitsluitend aanbiedingen van losse refurbished iPhone toestellen gepresenteerd te krijgen. De meeste iPhone modellen zijn ook als refurbished model te krijgen, dat geldt in het bijzonder voor de wat oudere iPhone modellen, die juist vaak weer niet nieuw zijn te krijgen. De nieuwste iPhones zijn in de eerste maanden na hun komst vaak juist alleen nieuw te krijgen, en juiste pas na enige maanden als refurbished toestel.

Refurbished toestellen zijn iPhones die zo goed als nieuw zijn, of in meer of mindere mate gebruikt zijn. Waar nodig zijn bepaalde interne onderdelen vervangen en in de meeste gevallen zijn deze toestellen ook voorzien van een nieuwe behuizing en nieuwe meegeleverde accessoires. Refurbished iPhones zijn meestal een stuk goedkoper dan nieuwe iPhone toestellen. Het prijsverschil van een los refurbished toestel en een los nieuw toestel hangt onder andere af van de conditie van het refurbished toestel, maar ook van het soort iPhone model, en hoe lang die al op de markt is.

Gebruikte iPhone toestellen vergelijken

Wij kwalificeren refurbished toestellen met 3 of 4 sterren doorgaans als gebruikte toestellen, deze refurbished toestellen hebben lichte of zelfs duidelijke zichtbare / meerdere gebruikerssporen, en zijn niet meer ‘als nieuw’ (de term die vaak wordt gebruikt voor refurbished iPhone toestellen met 5 sterren). Het voordeel van een gebruikte iPhone is zonder meer de lagere prijs, maar het nadeel is natuurlijk wel dat er niets nieuws aan is en iemand anders hem al gebruikt heeft (en je weet natuurlijk niet wie). Daarnaast zijn de nieuwste iPhone modellen niet als ‘gebruikt’ te krijgen. Je kunt op losse gebruikte iPhone toestellen selecteren, door in de vergelijker alleen of ook de optie ‘gebruikt’ aan te zetten.

Remarketed Apple iPhone kopen

Het kan ook nog een optie zijn om juiste een remarketed Apple iPhone te kopen. Een remarketed iPhone is een iPhone die afkomstig is uit bijvoorbeeld een geannuleerde order, of een retourzending. Deze iPhones zijn niet feitelijk in gebruik geweest. De prijzen van dergelijke losse iPhones liggen doorgaans net iets onder de prijzen van compleet nieuwe losse iPhones, maar liggen net iets boven de prijzen van losse refurbished iPhones. Een remarketed smartphone zou je kunnen zien als het beste alternatief voor een nieuw toestel, bijvoorbeeld wanneer je net iets minder wilt of kunt betalen. Het nadeel is wel dat het aanbod van remarketed iPhone toestellen beperkt is. Selecteer in de vergelijker hierboven (ook) op ‘remarketed’ om te zien welke Apple toestellen je in deze staat kunnen kopen op dit moment.

Bij welke webwinkel koop je je (nieuwe) iPhone?

Op deze vraag valt eigenlijk geen eenduidig antwoord te geven. Veel mensen kopen hun iPhone bij de webwinkel met de laagste prijs, maar de webwinkel met de laagste prijs hoeft niet per se ook de beste webwinkel (voor jou) te zijn. Veel mensen kiezen namelijk ook een (web)winkel / aanbieder uit waar zij een ‘vertrouwd gevoel’ bij hebben. Zo zijn webwinkels als Coolblue, Wehkamp en MediaMarkt (voor een iPhone in de staat nieuw) meestal niet de goedkoopste webwinkels, maar toch kopen veel mensen hier hun toestel vanwege de naam en/of binding met het merk. Uiteraard spelen ook zaken als voorraad en directe leverbaarheid / levertermijnen mee om wel of juist niet voor een bepaalde webwinkel te kiezen.

Er zijn de laatste jaren steeds meer aanbieders bijgekomen op de markt voor losse Apple iPhone toestellen, en daarnaast hebben wij ook steeds meer aanbieders opgenomen in onze losse toestellen vergelijkers, zodat de keuze voor consumenten en de mogelijkheden om aanbieders, prijzen en overige condities te vergelijken eigenlijk steeds groter is geworden.


Terug naar iPhones vergelijken