Back to Top

iPhone abonnementen vergelijken of afsluiten – goedkoopste iPhone abonnement voor 1 en 2 jaar

De goedkoopste iPhone abonnementen vergelijken of afsluiten, via onze tool hieronder kun je eenvoudig kiezen voor de aanbieding van het abonnement met toestel dat het beste bij jou en je budget past.

 

Kies eerst een iPhone toestel om de resultaten met de goedkoopste iPhone aanbiedingen op maat te krijgen. Je vergelijkt zo eenvoudig verschillende iPhone abonnementen die je desgewenst kunt afsluiten.

Je kunt bovendien de goedkoopste iPhone abonnementen en aanbiedingen vergelijken van alle providers: BEN, Hollandsnieuwe, KPN, Tele 2, T-Mobile, Telfort en Vodafone. En dit voor alle iPhone modellen: iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, en de nieuwere iPhone modellen, de iPhone 6 (Plus), de iPhone 6S (Plus), de iPhone 7 (Plus), de iPhone 8, de iPhone 8 Plus, de iPhone X (10) en de iPhone XS, XS Max en XR. Opslag keuzes: 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB en 512 GB! Goedkope iPhone abonnementen zowel voor 1 jaar als 2 jarig. 


Heb je nog een goede iPhone en wil je graag je abonnement vervangen voor een sim-only abonnement (dus zonder nieuw toestel)? Gebruik dan onze andere tool iPhone Sim-Only Vergelijker.

iPhone abonnementen – iPhone toestellen vergelijken

Bij het uitzoeken van een nieuw abonnement heb je de keuze uit een aantal iPhone modellen. De nieuwste modellen zijn de iPhones XS, XS Max, XR, X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, de iPhone 7 Plus, de iPhone 6s, de iPhone 6s Plus en de iPhone SE. iPhones van een eerdere generatie blijven in productie zolang er nog vraag naar is en/of Apple deze nog wenst te produceren met oog op uitgifte van nieuwere modellen. De prijs van een iPhone van eerdere generatie is meestal een (flink) stuk lager dan die van de huidige generatie, dit kan een voordeel zijn bij het aanschaffen van een iPhone bij het afsluiten van een nieuw abonnement of verlenging van het oude abonnement. Afhankelijk van het soort iPhone abonnement kan het toestel er vaak gratis bij gekregen worden. Dit wordt door veel mensen als aantrekkelijk ervaren.

Naast het model zijn uiteraard ook de kleur, de opslagcapaciteit en overige functionaliteiten belangrijk. Hieronder vind je per iPhone model korte uitleg over het model, de beschikbare kleuren, de geheugencapaciteit en verdere functionaliteiten.


 


iPhone abonnementen vergelijken – aanbieders/providers en prijzen vergelijken

Bij een nieuw iPhone abonnement heb je de keuze uit de providers BEN, Hollandsnieuwe, KPN, Tele 2, T-Mobile, Telfort en Vodafone. De providers bieden verschillende abonnementen en aanbiedingen aan, met verschillende prijzen, specificaties en voorwaarden. Het loont de moeite om via onze tool iPhone abonnementen vergelijken, hierboven op de pagina, uit te zoeken welk abonnement het beste bij je past. Een van de belangrijkste dingen waar je de providers op vergelijkt is natuurlijk de prijs, maar daarnaast spelen ook overige kenmerken een rol.

Hieronder vind je per provider/aanbieder korte uitleg. Wil je meer weten over de betreffende provider, klik dan op de naam of het logo van de provider voor meer informatie.

kpn

KPN is marktleider in Nederland op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. KPN biedt verschillende abonnementsvormen aan, zowel met toestel als zonder. Er zijn diverse telecomproviders die gebruikmaken van het mobiele KPN netwerk. Deze providers verkopen wel mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een licentie. Zulke aanbieders worden MVNO’s genoemd (Mobile Virtual Network Operator). De mobiele providers die gebruik maken van het KPN-netwerk zijn: Simyo, Youfone, Toggle Mobile, TrendCall, Robin Mobile, Ortel Mobile, Lebara Mobile, ALDI Talk, AH Mobiel, Mobile Vikings, Kruidvat Mobiel, Jumbo Mobiel, HEMA, Lycamobile en Telfort (dochterbedrijf van KPN).

Informatie over KPN

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met KPN

tele2

Tele2 biedt via het netwerk van T-Mobile diverse iPhone abonnementen aan. Het bedrijf biedt net als de andere merken abonnementen aan voor alle soorten iPhones. Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.

Informatie over Tele2

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met Tele2

t-mobile

T-Mobile Netherlands behoort tot de “Deutsche Telekom”, een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Het vroegere Orange dat je misschien nog kent is destijds overgegaan in T-Mobile. In Nederland voert T-Mobile twee labels te weten T-Mobile en BEN. T-Mobile timmert op dit moment (2017) weer hard aan de weg om het klantenbestand uit te breiden. Ook op onze website zie je regelmatig campagnes voor deze provider.

Informatie over T-Mobile

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met T-Mobile

vodafone

Na KPN is Vodafone in Nederland de grootste speler op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. Vodafone biedt naast gewone abonnementen ook Sim Only aan. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld, met meer dan 446 miljoen mobiele klanten en 12 miljoen klanten op het vaste netwerk (per 31 maart 2015).

Informatie over Vodafone

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met Vodafone

Ben

BEN is een label van T-Mobile. Sluit je een abonnement bij BEN dan maak je feitelijk gebruik van het netwerk van T-Mobile. Bij BEN kun je terecht voor iPhone abonnementen met toestel en zonder (Sim Only).

Informatie over Ben

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met Ben

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone. Zoals de naam al doet vermoeden is deze provider relatief jong. Maandelijks kosteloos je bundel verhogen óf verlagen? Opwaarderen tegen een lager tarief dan het basistarief en/of een waarschuwings-sms bij laag tegoed. Het is allemaal mogelijk bij Hollandsnieuwe.

Informatie over Hollandsnieuwe

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met Hollandsnieuwe

Telfort

Telfort is een Nederlandse prijsstunter voor mobiele telefonie. Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is sinds 2005 onderdeel van KPN. Kies je voor Telfort dan bel je via het KPN netwerk. Je kunt bij dit merk terecht voor iPhone abonnementen met en zonder toestel.

Informatie over Telfort

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met Telfort

 

1 jaar of 2 jarig iPhone abonnement afsluiten?

iPhone abonnementen vergelijken kan naast op provider en op soort toestel verder nog op de duur van het contract. Abonnementen hebben traditioneel een looptijd van 1 of 2 jaar. Of je kiest voor een 1 of 2 jarig iPhone abonnement hangt af van je eigen voorkeuren en je gevoel. Het grote voordeel van kiezen voor een abonnement van 2 jaar in plaats van 1 jaar is het directe prijsvoordeel. Vaak betaal je bij het afsluiten van een 2 jarig abonnement geen kosten voor je nieuwe iPhone toestel, terwijl je bij het afsluiten van een 1 jarig abonnement vaak toch wat moet bijbetalen.

Daarnaast ligt het maandbedrag bij een 2-jaars abonnement doorgaans een stuk lager, vaak wel 5 tot 15 euro, doordat de prijs van het toestel wordt opgenomen in het maandelijkse abonnementsbedrag; in feite betaal je via het maandelijkse abonnementsbedrag je toestel dan gespreid over 2 jaar in plaats van in 1 jaar. Het voordeel van een 1 jarig iPhone abonnement daarentegen is dat je na een jaar alweer een nieuwe iPhone kunt uitzoeken bij verlenging/afsluiten van een nieuw abonnement.

Met de vergelijkingstool iPhone abonnementen vergelijken kun je de gewenste contractduur zelf aangeven. Wij presenteren je de goedkoopste aanbiedingen met iPhone toestel.

iPhone abonnementen met toestel of juist zonder toestel (Sim Only)

Bij de keuze voor een nieuw iPhone abonnement en het vergelijken van iPhone abonnementen sta je sowieso voor de vraag of je een abonnement wilt zonder een nieuw iPhone toestel of juist mét een nieuw iPhone toestel. Een abonnement zonder nieuw toestel is uiteraard goedkoper dan wanneer je er een nieuw toestel bij wilt hebben.

iPhone.nl biedt naast een vergelijkstool voor iPhone abonnementen mét toestel ook een aparte Sim Only vergelijkingstool, met de goedkoopste aanbiedingen voor mensen die een iPhone abonnement willen afsluiten of verlengen zonder hierbij een nieuw toestel te willen ontvangen, bijvoorbeeld omdat hun oude toestel nog prima volstaat of omdat zij het milieu niet onnodig willen belasten. Een nieuwe iPhone moet immers geproduceerd worden, waarvoor grondstoffen uit de aarde worden onttrokken. Ook deze overweging kan een belangrijke rol spelen om te kiezen voor Sim Only.


iPhone modellen

De onderstaande iPhones zijn op dit moment te krijgen als iPhone met abonnement. Over het algemeen zijn de nieuwe iPhones met abonnement het meest aan de prijs en de wat oudere modellen zijn vaak een stuk goedkoper. Kies je voor een iPhone van een eerdere generatie, met abonnement, dan resulteert dit in lagere maandlasten. Om die reden kan het aantrekkelijk zijn om juist te kiezen voor een iPhone model van een aantal jaren geleden, als je op het punt staat om een toestelabonnement af te sluiten.

iPhone 6

In september 2014, een jaar na de lancering van de iPhone 5C en 5S gaf Apple de iPhone 6 uit. Deze is op de markt verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, zilver en goud en wordt geleverd met iOS 8. De opslagcapaciteit is 16, 64 of 128 GB. Net als de 5C en 5S beschikt de 6 over "Touch ID".

Informatie over iPhone 6 abonnementen

iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus verschilt niet zo veel van de gewone iPhone 6. Ten opzichte van de 6 komt de 6 Plus met een groter formaat display, namelijk 5,5 inch groot.

Informatie over iPhone 6 Plus abonnementen

iPhone 6S

De iPhone 6S is de nieuwste smartphone van Apple. Deze telefoon is nog sneller dan zijn voorganger en beschikt over Touch Force ondersteuning (ook wel 3D touch genoemd). Met Force Touch wordt gedetecteerd hoe hard de gebrujikers drukt op het scherm om extra opties te bieden (zoals bijvoorbeeld short cuts), vergelijkbaar met de rechtermuisklik op de computer. Ook is de camera verbeterd wat resulteert in betere foto's en video's (12 Megapixel + 4K video op de 6S versus 8 Megapixel + 1080p video op de 6).

Informatie over iPhone 6S abonnementen

iPhone 6S Plus

Apple's iPhone 6S Plus is net als de 6 Plus een grotere versie van de al bestaande smartphone. De 6S Plus heeft een 5,5 inch display, waarmee deze 0,8 inch groter is dan de 6S (4,7 inch).

Informatie over iPhone 6S abonnementen

iPhone SE

De iPhone SE uit 2016 is een 4-inch iPhone met de capaciteiten van de iPhone 6s (plus). Met een 12 megapixel camera en video's die 4k kunnen opnemen is dit een van de pronkstukken van Apple. De prijzen van de iPhone SE toestellen met abonnement zijn een stuk aantrekkelijker dan de prijzen van de iPhone SE zonder abonnement (dus als los toestel). Via de link hieronder vind je meer informatie over de iPhone SE i.c.m. een abonnement.

Informatie over iPhone SE abonnementen

iPhone 7 

De iPhone 7 is een Apple model uit september 2016. Met een krachtigere A10 processor is dit Apple iPhone sterker en een stuk sneller dan zijn voorgangers zoals de iPhone 6s en iPhone 6. De 12MP camera op de achterkant van de iPhone 7 is ook flink verbetert met een fotostabilisator om te zorgen voor scherpe foto's. Het toestel wordt meegeleverd met draadloze AirPods omdat de koptelefoonaansluiting is verwijdert en heeft plaatsgemaakt voor de lightning aansluiting.

Informatie over iPhone 7 abonnementen

iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is de grotere broer van de iPhone 7. Met zijn 5.5 inch display is het de grootste iPhone. De iPhone 7 Plus beschikt over twee camera's aan de achterkant van ieder 12MP per stuk. Er kan hiermee beter ingezoomd worden dankzij de telelens en hoeklens die in de camera's zit verwerkt. De stereo speakers zijn daarnaast aan zowel de onderkant als de bovenkant te horen en produceren twee keer zoveel geluid als die van de iPhone 6s Plus. De hardware van de iPhone 7 Plus bestaat uit een A10-processor en een M1- bewegingscoprocessor.

Informatie over iPhone 7 Plus abonnementen

iPhone 8

De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7 en werd in september 2017 tegelijk gepresenteerd met de iPhone 8 Plus en de iPhone X door Apple. Met een 5.5-inch groot oled-scherm is de iPhone 8 duurzamer en energiezuiniger dan ooit. De iPhone 8 beschikt over een dubbele camera met 12 megapixel kwaliteit per stuk waarmee prachtige (3D) foto's en video's geschoten kunnen worden. Daarnaast beschikt de iPhone 8 over diverse handige specificaties zoals gezichtsherkenning, geen homeknop meer en produceren de speakers een beter geluid dan ooit. De iPhone 8 heeft een A11-processor waarmee hij een stuk sneller is dan de iPhone 7.

Informatie over iPhone 8 abonnementen

iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus is sinds september 2017 verkrijgbaar in Nederland. Met een 5.5-inch groot oled-scherm zijn de pixels mooier dan op welke iPhone dan ook. Daarnaast is het mogelijk om de iPhone 8 Plus, net als de iPhone 8, draadloos op te laden. Met een glazen behuizing maakt het dat dit toestel een prachtig design heeft. De iPhone 8 Plus is leverbaar met een opslagruimte van 64GB, 256GB en 512GB. Tijdens de lancering had de iPhone 8 Plus iOS 11 als software. Dankzij een nieuw bedieningspaneel werd deze iOS een groot succes voor de iPhone 8 Plus.

Informatie over iPhone 8 Plus abonnementen

iPhone X

De iPhone X is vandaag de dag het paradepaardje van Apple. Dit toestel werd in september 2017 gereleased om het 10-jarige jubileum van de Apple iPhone te vieren. Met de iPhone X heeft Apple echt uitgepakt. Dit is onder andere in de verschillende specificaties te zien. De iPhone X heeft een oled-scherm met een randloos design en een glazen behuizing. Daarnaast kan hij draadloos worden opgeladen, is er gezichtsherkenning aanwezig en is de Touch ID-vingerafdrukscanner volledig weggewerkt in het scherm. De iPhone X heeft een A12-processor en een M2-bewegingscoprocessor om de snelheid van het toestel te optimaliseren.

Informatie over iPhone X abonnementen

iPhone XR

De iPhone XR werd in september 2018 aangekondigd op het Apple Event van dat jaar, samen met de XS en de XS Max. Echter kwam de XR iPhone pas in oktober 2018 te koop. Apple koos voor spreiding van de lancering van de modellen in dat jaar (net als het jaar daarvoor), vermoedelijk om extra aandacht te genereren. Leuk aan de iPhone XR is dat het een budget smartphone is, en dat de prijs beduidend lager ligt dat die van de XS (Max). Voor mensen met een smallere beurs is deze iPhone dus goed te betalen, en zo kan toch worden gekozen voor een 2018-iPhone, in plaats van voor een iPhone uit een van de eerdere jaren.

Informatie over iPhone XR abonnementen

iPhone XS

Dit toestel werd in september 2018 gereleased, en kwam een week na de pre-order fase daadwerkelijk te koop. De XS was eind 2018 en begin 2019 het beste toestel van Apple dat je kon krijgen, maar dit toestel had dan ook wel een fors prijskaartje (namelijk boven tot ruim boven de 1.000 euro, afhankelijk van de gekozen variant). Op de specificatie pagina van de iPhone XS kun je lezen wat dit toestel zoal te bieden heeft.

Informatie over iPhone XS abonnementen

iPhone XS Max

De XS Max is het grotere broertje van de gewone iPhone XS, en verscheen eveneens in september 2018 op de markt. De XS Max heeft net iets betere specificaties dan de gewone XS, en komt daarmee ook met een iets hogere prijs. De iPhone XS Max 512GB was sinds september 2018 de duurste smartphone die op de markt te krijgen was. Wil je een XS Max met abonnement erbij kopen, kijk dan gauw bij de XS Max abonnementen vergelijker, via de volgende link:

Informatie over iPhone XS Max abonnementen

 

iPhone abonnementen; onbeperkt bellen, onbeperkt Internet, aansluitkosten en verlengen

Al onze abonnementen/aanbiedingen hebben geen aansluitkosten, tenzij dit specifiek staat aangegeven. Voor zover er wel aansluitkosten zijn, dan zijn deze meestal acceptabel laag, dat wil zeggen tussen de 10 en de 20 euro.

De iPhone abonnementen zijn er in vele verschillende vormen, er zijn dus ook voldoende abonnementen van verschillende providers met onbeperkt bellen (zowel minuten als sms’en) en onbeperkt Internet. Je kunt dit eenvoudig via de sliders regelen, hierboven op deze pagina. De iPhone abonnementen vergelijker selecteert dan alleen iPhone abonnementen van providers waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms’en en/of Internetten.

Tot slot willen we nog opmerken dat je via de vergelijkingstool ook je bestaande abonnement kunt verlengen, ongeacht of je eerder een Sim Only had of juist een toestelabonnement.

De goedkoopste iPhone abonnementen vergelijken / afsluiten van dit moment

Wil je het goedkoopste abonnement vinden en het goedkoopst bellen, en dus profiteren van een echte aanbieding? Het goedkoopste telefoonabonnement kost per minuut of sms op dit moment € 15,- per maand .Uiteraard zou je ook moeten kijken naar je Internetbundel. De goedkoopste Internetbundel is op dit moment €7,50 , Hiervoor krijg je 1 GB aan dataverkeer. Wij verwachten dat de prijs voor Internetbundels de komende tijd verder zal dalen, wat ook voor de abonnementen met een Smartphone/iPhone toestel erbij zal gelden. Dit is uiteraard in het voordeel van alle consumenten, die daardoor profiteren van nog betere aanbiedingen. Welke provider de goedkoopste iPhone abonnementen biedt die je kunt afsluiten, dat wisselt per moment (gebruik de vergelijker hierboven op de pagina om dit te zien). Bovendien zou je ook de eventuele aansluitkosten en overige (eenmalige) kosten moeten meerekenen en de prijs dan per jaar moeten uitrekenen om zo uiteindelijk de goedkoopste provider voor het door jou gewenste abonnement te vinden. Kijk ook naar eventuele overige voorwaarden die een provider stelt.


Terug naar iPhone abonnementen vergelijken