Back to Top

iPhone abonnementen vergelijken of afsluiten – goedkoopste iPhone abonnement voor 1 en 2 jaar

De goedkoopste iPhone abonnementen vergelijken of afsluiten, via onze tool hieronder kun je eenvoudig kiezen voor de aanbieding van het abonnement met toestel dat het beste bij jou en je budget past.

 

Kies eerst een iPhone toestel om de resultaten met de goedkoopste iPhone aanbiedingen op maat te krijgen. Je vergelijkt zo eenvoudig verschillende iPhone abonnementen die je desgewenst kunt afsluiten.

Je kunt bovendien de goedkoopste iPhone abonnementen en aanbiedingen vergelijken van alle providers: BEN, Hollandsnieuwe, KPN, Tele 2, T-Mobile, Telfort en Vodafone. En dit voor alle iPhone modellen: iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S, en de nieuwere iPhone modellen, de iPhone 6 (Plus), de iPhone 6S (Plus), de iPhone 7 (Plus), de iPhone 8, de iPhone 8 Plus, de iPhone X (10) en de iPhone XS, XS Max en XR. Opslag keuzes: 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB en 512 GB! Goedkope iPhone abonnementen zowel voor 1 jaar als 2 jarig. 


Heb je nog een goede iPhone en wil je graag je abonnement vervangen voor een sim-only abonnement (dus zonder nieuw toestel)? Gebruik dan onze andere tool iPhone Sim-Only Vergelijker.

Vergelijk iPhone abonnementen – iPhone toestellen vergelijken

Bij het uitzoeken van een nieuw abonnement heb je de keuze uit een aantal iPhone modellen. De nieuwste modellen zijn de iPhones van dit jaar en vorig jaar, maar er zijn ook veel iPhone abonnementen te krijgen met iPhones van eerdere jaren. iPhones van een eerdere generatie blijven in productie zolang er nog vraag naar is en/of Apple deze nog wenst te produceren met oog op uitgifte van nieuwere modellen. De prijs van een iPhone van eerdere generatie is meestal een (flink) stuk lager dan die van de huidige generatie, dit kan een voordeel zijn bij het aanschaffen van een iPhone bij het afsluiten van een nieuw abonnement of verlenging van het oude abonnement met iPhone.

Afhankelijk van het soort iPhone abonnementen kan het toestel er vaak 'gratis' bij gekregen worden. Dit wordt door veel mensen als aantrekkelijk ervaren. Gratis is dan natuurlijk niet echt gratis, want je betaalt je nieuwe iPhone dan in je abonnement, via je maandbedrag. In 12 of 24 maanden is je toestel dan helemaal afbetaalt. Naast het model zijn uiteraard ook de kleur, de opslagcapaciteit en overige functionaliteiten belangrijk. 

iPhone abonnementen vergelijken – aanbieders/providers en prijzen vergelijken

Bij een nieuw iPhone abonnement heb je de keuze uit de providers BEN, Hollandsnieuwe, KPN, Odido en Vodafone. De providers bieden verschillende abonnementen en aanbiedingen aan, met verschillende prijzen, specificaties en voorwaarden. Het loont de moeite om via onze tool iPhone abonnementen vergelijken, hierboven op de pagina, uit te zoeken welk abonnement het beste bij je past. Een van de belangrijkste dingen waar je de providers op vergelijkt is natuurlijk de prijs, maar daarnaast spelen ook overige kenmerken een rol.

Hieronder vind je per provider/aanbieder korte uitleg. Wil je meer weten over de betreffende provider, klik dan op de naam of het logo van de provider voor meer informatie.

kpn

KPN is marktleider in Nederland op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. KPN biedt verschillende abonnementsvormen aan, zowel met toestel als zonder. Er zijn diverse telecomproviders die gebruikmaken van het mobiele KPN netwerk. Deze providers verkopen wel mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een licentie. Zulke aanbieders worden MVNO’s genoemd (Mobile Virtual Network Operator). De mobiele providers die gebruik maken van het KPN-netwerk zijn: Simyo, Youfone, Toggle Mobile, TrendCall, Robin Mobile, Ortel Mobile, Lebara Mobile, ALDI Talk, AH Mobiel, Mobile Vikings, Kruidvat Mobiel, Jumbo Mobiel, HEMA, Lycamobile en Telfort (dochterbedrijf van KPN).

Informatie over KPN

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met KPN

tele2

Tele2 (tegenwoordig actief onder de naam Odido) biedt via het netwerk van T-Mobile diverse iPhone abonnementen aan. Het bedrijf biedt net als de andere merken abonnementen aan voor alle soorten iPhones. Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.

Informatie over Tele2

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met Tele2

t-mobile

T-Mobile (samen met Tele2 verdergegaan onder de naam Odido) behoort tot de “Deutsche Telekom”, een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Het vroegere Orange dat je misschien nog kent is destijds overgegaan in T-Mobile. In Nederland voert T-Mobile twee labels te weten T-Mobile en BEN. T-Mobile timmert op dit moment (2017) weer hard aan de weg om het klantenbestand uit te breiden. Ook op onze website zie je regelmatig campagnes voor deze provider.

Informatie over T-Mobile

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met T-Mobile

vodafone

Na KPN is Vodafone in Nederland de grootste speler op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. Vodafone biedt naast gewone abonnementen ook Sim Only aan. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld, met meer dan 446 miljoen mobiele klanten en 12 miljoen klanten op het vaste netwerk (per 31 maart 2015).

Informatie over Vodafone

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met Vodafone

Ben

BEN is een label van T-Mobile. Sluit je een abonnement bij BEN dan maak je feitelijk gebruik van het netwerk van T-Mobile. Bij BEN kun je terecht voor iPhone abonnementen met toestel en zonder (Sim Only).

Informatie over Ben

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met Ben

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone. Zoals de naam al doet vermoeden is deze provider relatief jong. Maandelijks kosteloos je bundel verhogen óf verlagen? Opwaarderen tegen een lager tarief dan het basistarief en/of een waarschuwings-sms bij laag tegoed. Het is allemaal mogelijk bij Hollandsnieuwe.

Informatie over Hollandsnieuwe

iPhone abonnement vergelijken of afsluiten met Hollandsnieuwe


1 jaar of 2 jarig iPhone abonnement afsluiten?

iPhone abonnementen vergelijken kan naast op provider en op soort toestel verder nog op de duur van het contract. Abonnementen hebben traditioneel een looptijd van 1 of 2 jaar. Of je kiest voor een 1 of 2 jarig iPhone abonnement hangt af van je eigen voorkeuren en je gevoel. Het grote voordeel van kiezen voor een abonnement van 2 jaar in plaats van 1 jaar is het directe prijsvoordeel. Vaak betaal je bij het afsluiten van een 2 jarig abonnement geen kosten voor je nieuwe iPhone toestel, terwijl je bij het afsluiten van een 1 jarig abonnement vaak toch wat moet bijbetalen.

Daarnaast ligt het maandbedrag bij een 2-jaars abonnement doorgaans een stuk lager, vaak wel 5 tot 15 euro, doordat de prijs van het toestel wordt opgenomen in het maandelijkse abonnementsbedrag; in feite betaal je via het maandelijkse abonnementsbedrag je toestel dan gespreid over 2 jaar in plaats van in 1 jaar. Het voordeel van een 1 jarig iPhone abonnement daarentegen is dat je na een jaar alweer een nieuwe iPhone kunt uitzoeken bij verlenging/afsluiten van een nieuw abonnement.

Met de vergelijkingstool iPhone abonnementen vergelijken kun je de gewenste contractduur zelf aangeven. Wij presenteren je de goedkoopste aanbiedingen met iPhone toestel.

iPhone abonnementen met toestel of juist zonder toestel (Sim Only)

Bij de keuze voor een nieuw iPhone abonnement en het vergelijken van iPhone abonnementen sta je sowieso voor de vraag of je een abonnement wilt zonder een nieuw iPhone toestel of juist mét een nieuw iPhone toestel. Een abonnement zonder nieuw toestel is uiteraard goedkoper dan wanneer je er een nieuw toestel bij wilt hebben.

iPhone.nl biedt naast een vergelijkstool voor iPhone abonnementen mét toestel ook een aparte Sim Only vergelijkingstool, met de goedkoopste aanbiedingen voor mensen die een iPhone abonnement willen afsluiten of verlengen zonder hierbij een nieuw toestel te willen ontvangen, bijvoorbeeld omdat hun oude toestel nog prima volstaat of omdat zij het milieu niet onnodig willen belasten. Een nieuwe iPhone moet immers geproduceerd worden, waarvoor grondstoffen uit de aarde worden onttrokken. Ook deze overweging kan een belangrijke rol spelen om te kiezen voor Sim Only.

Mobiele abonnementen met iPhone; onbeperkt bellen, onbeperkt Internet, aansluitkosten en verlengen

Al onze abonnementen/aanbiedingen hebben geen aansluitkosten, tenzij dit specifiek staat aangegeven. Voor zover er wel aansluitkosten zijn, dan zijn deze meestal acceptabel laag, dat wil zeggen tussen de 10 en de 20 euro.

De iPhone abonnementen zijn er in vele verschillende vormen, er zijn dus ook voldoende abonnementen van verschillende providers met onbeperkt bellen (zowel minuten als sms’en) en onbeperkt Internet. Je kunt dit eenvoudig via de sliders regelen, hierboven op deze pagina. De iPhone abonnementen vergelijker selecteert dan alleen iPhone abonnementen van providers waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms’en en/of Internetten.

Tot slot willen we nog opmerken dat je via de vergelijkingstool ook je bestaande abonnement kunt verlengen, ongeacht of je eerder een Sim Only had of juist een toestelabonnement.

De goedkoopste abonnementen met iPhone vergelijken / afsluiten van dit moment

Wil je het goedkoopste abonnement vinden en het goedkoopst bellen, en dus profiteren van een echte aanbieding? Het goedkoopste telefoonabonnement kost per minuut of sms op dit moment € 15,- per maand .Uiteraard zou je ook moeten kijken naar je Internetbundel. De goedkoopste Internetbundel is op dit moment €7,50 , Hiervoor krijg je 1 GB aan dataverkeer. Wij verwachten dat de prijs voor Internetbundels de komende tijd verder zal dalen, wat ook voor de abonnementen met een Smartphone/iPhone toestel erbij zal gelden. Dit is uiteraard in het voordeel van alle consumenten, die daardoor profiteren van nog betere aanbiedingen. Welke provider de goedkoopste iPhone abonnementen biedt die je kunt afsluiten, dat wisselt per moment (gebruik de vergelijker hierboven op de pagina om dit te zien). Bovendien zou je ook de eventuele aansluitkosten en overige (eenmalige) kosten moeten meerekenen en de prijs dan per jaar moeten uitrekenen om zo uiteindelijk de goedkoopste provider voor het door jou gewenste abonnement te vinden. Kijk ook naar eventuele overige voorwaarden die een provider stelt.


Terug naar iPhone abonnementen vergelijken