Back to Top

Sim Only abonnementen vergelijken en afsluiten – de goedkoopste Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder vind je de mobiele telefoon abonnementen zonder toestel, die je kunt vergelijken en afsluiten als je (nog) geen nieuw toestel nodig hebt. Gebruik de sliders en filters om de gevonden resultaten te verfijnen en de beste aanbiedingen van Sim Only abonnementen te vergelijken. Dit kan voor alle providers!

Je vindt hierboven de goedkoopste Sim Only abonnementen die je kunt afsluiten, gebaseerd op jouw wensen, en kunt per Sim Only abonnement de details en specificaties bekijken. Je kunt je Sim Only nu dus zelf samenstellen!

iPhone Sim Only abonnementen afsluiten – aanbieders/providers vergelijken

Sim Only is een abonnementsvorm waarbij je na het afsluiten van het contract een vast bedrag per maand betaalt voor het gebruik van bellen en internetten op je mobiele telefoon. Sim only is bedoeld voor mensen die al een mobiele telefoon hebben. Er wordt er geen Smartphone/iPhone bijgeleverd. Ben je toch liever op zoek naar een aanbieding van nieuw goedkoop abonnement inclusief nieuw iPhone toestel, gebruik dan onze tool iPhone Abonnementen Vergelijken.

 
Wij bieden je een vergelijkingstool om iPhone Sim Only abonnementen te vergelijken en desgewenst af te sluiten en dit voor Sim Only aanbiedingen van alle aanbieders/providers: BEN, Hollandsnieuwe, KPN, Tele 2, T-Mobile, Telfort en Vodafone en specifieke (bekende) Sim Only providers als 88mobile, Robin Mobile, Simpel, Simyo, Youfone en Ziggo Mobiel. En dit voor alle iPhone modellen: iPhone 44S55C5S6 (plus) en 6s (Plus), SE, iPhone 7, iPhone 7 PlusiPhone 8iPhone 8 PlusiPhone X en diverse opslagkeuzes: 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB en 256 GB! Abonnementen zowel voor 1 als 2 jaar. Wij hebben de goedkoopste Sim Only abonnementen zowel voor 1 jaar als voor 2 jaar, maar ook voor 1 maand (dus een maandelijks opzegbaar / per maand opzegbaar Sim Only abonnement). Steeds de beste Sim Only deals, geheel op maat gemaakt naar jouw wensen; je kunt dus altijd een goedkoop Sim Only abonnement afsluiten dat voldoet aan jouw wensen.
 
Bij een nieuw Sim Only abonnement heb je de keuze uit de providers BEN, Hollandsnieuwe, KPN, Tele 2, T-Mobile, Telfort, Vodafone, 88mobile, Robin Mobile, Simpel, Simyo, Youfone en Ziggo Mobiel. Deze Sim Only providers bieden verschillende Sim Only abonnementen aan, met verschillende prijzen, specificaties en voorwaarden. Het loont de moeite om via onze tool iPhone Sim Only abonnementen vergelijken, hierboven op de pagina, uit te zoeken welk Sim Only abonnement het beste bij je past. Een van de belangrijkste dingen waar je de providers op vergelijkt is natuurlijk de prijs (iedereen wilt tenslotte het goedkoopste Sim Only abonnement voor zijn Smartphone), maar daarnaast spelen ook overige kenmerken een rol.
Hieronder vind je per Sim Only provider/aanbieder korte uitleg. Wil je meer weten over de betreffende provider, klik dan op de naam of het logo van de provider voor meer informatie. Je krijgt dan meer gedetailleerde uitleg, informatie over de prijs, en de opzet van het Sim Only abonnement.
 

kpn

KPN is marktleider in Nederland op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. KPN biedt verschillende abonnementsvormen aan. Zowel met toestel als voor het afsluiten van Sim Only abonnementen kun je bij KPN terecht. Er zijn diverse telecomproviders die gebruikmaken van het mobiele KPN netwerk. Deze providers verkopen wel mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een licentie. Zulke aanbieders worden MVNO’s genoemd (Mobile Virtual Network Operator). De mobiele providers die gebruik maken van het KPN-netwerk zijn: Simyo, Youfone, Toggle Mobile, TrendCall, Robin Mobile, Ortel Mobile, Lebara Mobile, ALDI Talk, AH Mobiel, Mobile Vikings, Kruidvat Mobiel, Jumbo Mobiel, HEMA, Lycamobile en Telfort (dochterbedrijf van KPN).

Informatie over KPN

iPhone telefoon met KPN abonnement, vergelijken of afsluiten

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij KPN

tele2

Tele2 biedt via het netwerk van T-Mobile diverse iPhone abonnementen aan. Het bedrijf biedt net als de andere merken abonnementen aan voor alle soorten iPhones. Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.

Informatie over Tele2

iPhone telefoon met Tele2 abonnement, vergelijken of afsluiten

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Tele2

t-mobile

T-Mobile Netherlands behoort tot de “Deutsche Telekom”, een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in de wereld. Het vroegere Orange dat je misschien nog kent is destijds overgegaan in T-Mobile. In Nederland voert T-Mobile twee labels te weten T-Mobile en BEN.

Informatie over T-Mobile

iPhone telefoon met T-Mobile abonnement, vergelijken of afsluiten

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij T-Mobile

 

vodafone

Na KPN is Vodafone in Nederland de grootste speler op het gebied van mobiele telefoon abonnementen. Vodafone biedt naast gewone abonnementen ook Sim Only aan. Vodafone is ook een van de grote spelers onder de Sim Only aanbieders.

Informatie over Vodafone

iPhone telefoon met Vodafone abonnement, vergelijken of afsluiten

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Vodafone 

Ben

BEN is een label van T-Mobile. Sluit je een Sim Only abonnement bij BEN dan maak je feitelijk gebruik van het netwerk van T-Mobile. Bij BEN kun je terecht voor Sim Only’s, hoewel Ben ook abonnementen biedt met toestel.

Informatie over Ben

iPhone telefoon met Ben abonnement, vergelijken of afsluiten

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Ben

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone. Zoals de naam al doet vermoeden is deze provider relatief jong. Maandelijks kosteloos je bundel verhogen óf verlagen? Opwaarderen tegen een lager tarief dan het basistarief en/of een waarschuwings-sms bij laag tegoed. Het is allemaal mogelijk bij Hollandsnieuwe.

Informatie over Hollandsnieuwe

iPhone telefoon met Hollandsnieuwe abonnement, vergelijken of afsluiten

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Hollandsnieuwe

Telfort

Telfort is een Nederlandse prijsstunter voor mobiele telefonie. Het bedrijf bestaat sinds 1996 en is sinds 2005 onderdeel van KPN. Kies je voor Telfort dan bel je via het KPN netwerk. Je kunt bij dit merk terecht voor iPhone abonnementen met en zonder toestel.

Informatie over Telfort

iPhone telefoon met Telfort abonnement, vergelijken of afsluiten

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Telfort

88 mobile

88mobile is een zgn. Sim Only provider, je kunt bij 88mobile dus alleen terecht voor Sim Only abonnementen, je behoudt in dat geval je huidige (iPhone) toestel. 88mobile maakt gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk. 88mobile kent geen creditcheck, is maandelijks opzegbaar en biedt onder andere gratis nummerbehoud aan.

Informatie over 88mobile

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij 88mobile

Robin Mobile

Robin Mobile maakt gebruik van het KPN netwerk, en is een Sim Only provider. Onbeperkt MB’s, belminuten en SMS voor een vast bedrag per maand, waardoor je nooit meer buiten je bundel gaat. Robin Mobile is door de Consumentenbond in 2013 en 2014 meerdere keren verkozen tot beste provider voor alle door Robin Mobile geleverde producten.

Informatie over Robin Mobile

 

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Robin Mobile

Simpel

Simpel is een Nederlandse provider voor mobiele telefonie die zich richt op het aanbieden van sim-only-abonnementen. Simpel bestaat sinds 2007, maar is sinds 2014 onafhankelijk, sinds die tijd staat Simpel los van T-Mobile. Hoewel Simpel geen onderdeel meer uitmaakt van T-Mobile en los staat van T-Mobile als bedrijf zijnde, bel je via Simpel wél over het netwerk van T-Mobile.

Informatie over Simpel

 

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Simpel

Simyo

Simyo (Sim Only provider) maakt net als Robin Mobile en Youfone gebruik van het netwerk van KPN. Simyo onderscheidt zich doordat je elke maand je bundel naar boven en naar beneden kunt aanpassen. “Genoeg maakt gelukkig”, is de slagzin van deze provider. Als je een gebruiker bent die pieken en dalen heeft qua verbruik, en je geen nieuw toestel wilt hebben, dan kan Simyo dus een ideale keuze voor je zijn.

Informatie over Simyo

iPhone telefoon met Simyo abonnement, vergelijken of afsluiten

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Simyo

Youfone

Youfone is een provider die zich richt op het aanbieden van Sim Only abonnementen en actief via het netwerk van KPN. Youfone heeft vele voordelen, biedt onder andere een belplafond aan, heeft 4G ondersteuning, een gratis klantenservice en de laagste bundelprijs van Nederland. Daarnaast is het bij Youfone mogelijk om maandelijks op te zeggen.

Informatie over Youfone

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Youfone

Ziggo

Ziggo mobiel is alleen beschikbaar voor klanten van Ziggo en biedt Sim Only abonnementen aan. Ziggo mobiel biedt aan aantal abonnementsvormen aan (op dit moment 4 soorten).

Informatie over Ziggo mobiel

 

Sim Only abonnementen vergelijken of afsluiten bij Ziggo mobiel

Abonnement zonder toestel (Sim Only abonnement) afsluiten of juist een abonnement met iPhone toestel afsluiten?

Bij de keuze voor een nieuw mobiel telefoonabonnement en het vergelijken van abonnementen sta je sowieso voor de vraag of je een abonnement wilt afsluiten zonder een nieuw iPhone toestel (Sim Only abonnement) of juist mét een nieuw iPhone toestel. Een abonnement afsluiten zonder nieuw toestel, dus een Sim Only abonnement, is uiteraard goedkoper dan wanneer je er een nieuw toestel bij wilt hebben. Hoe dan ook hoef je niet meer naar een Sim Only winkel, want via onze online Sim Only winkel kun je zonder de deur aan te gaan de beste Sim Only deal shoppen en afsluiten.

iPhone.nl biedt naast een vergelijkstool met aanbiedingen voor Sim Only abonnementen ook een aparte vergelijkingstool, voor mensen die een mobiel telefoon abonnement willen afsluiten en daarbij ook een nieuw iPhone toestel willen ontvangen, bijvoorbeeld omdat hun oude (iPhone) toestel niet meer voldoet / aan vervanging toe is.

Sim Only abonnementen, onbeperkt bellen, onbeperkt Internet, aansluitkosten en Sim Only verlengen

Al onze Sim Only abonnementen hebben geen aansluitkosten, tenzij anders aangegeven / dit specifiek staat aangegeven. Voor zover er wel aansluitkosten zijn, dan zijn deze meestal acceptabel laag, dat wil zeggen tussen de 10 en de 20 euro. Verder zijn de aansluitkosten van de Sim Only’s natuurlijk eenmalig. Of er geen aansluitkosten zijn bij een abonnement of enkel beperkte aansluitkosten kun je vinden onder het logo met de hoofdletter I in de Sim Only vergelijkingstool hierboven op de pagina.

Onze Sim Only abonnementen zijn er in vele verschillende vormen, er zijn dus ook voldoende Sim Only abonnementen van verschillende providers met onbeperkt bellen (zowel minuten als sms’en) en onbeperkt Internet. Je kunt dit eenvoudig via de sliders aangeven, hierboven op de pagina. De Sim Only vergelijker selecteert dan alleen Sim Only abonnementen van providers waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms’en / Internetten.

Tot slot willen we nog opmerken dat je via de vergelijkingstool ook je Sim Only kunt verlengen, ongeacht of je eerder al een Sim Only had of juist een abonnement met toestel.

De goedkoopste Sim Only abonnementen van dit moment

Wil je de goedkoopste Sim only vinden en het goedkoopst bellen? De goedkoopste sim only kost per minuut of sms op dit moment € 0,02. Dit is duidelijk goedkoper dan prepaid bellen of een abonnement met telefoon. Uiteraard zou je ook moeten kijken naar je Internetbundel. De goedkoopste Internetbundel is op dit moment € 7,50, Hiervoor krijg je 1 GB aan dataverkeer. Wij verwachten dat de prijs voor Internetbundels de komende tijd verder al dalen, wat ook voor de Sim Only abonnementen zal gelden. Welke provider de goedkoopste Sim Only abonnementen biedt die je kunt afsluiten dat wisselt per moment (gebruik de vergelijker hierboven op de pagina om dit te zien). Bovendien zou je ook de eventuele aansluitkosten en overige kosten moeten meerekenen en de prijs dan per jaar moeten uitrekenen om zo uiteindelijk de goedkoopste provider voor de door jou gewenste Sim Only te vinden. Kijk ook naar eventuele overige voorwaarden die een provider stelt. 


Terug naar iPhone Sim Only abonnementen vergelijken