Back to Top

iPhone 13 Mini kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 13 Mini kopen, dus een los iPhone 13 Mini toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 13 Mini toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

iPhone 13 Mini toestel los kopen (zonder abonnement) – start verkoop vanaf vrijdag 24 september 2021

De iPhone 12 is niet langer de nieuwste iPhone van Apple, want op 14 september 2021 zagen de iPhones uit de 13 serie het licht. Apple presenteerde deze smartphones namelijk op het jaarlijkse Apple Event in Cupertino. De iPhone 13 Mini is dit jaar één van de vier nieuwe modellen, en het kleinere broertje van de gewone iPhone 13. Verder is de 13 Mini de directe opvolger van de iPhone 12 Mini, van 2020, en de verbeterde versie van die smartphone. De vergelijker voor iPhone 13 Mini modellen - hierboven op de pagina - laat je alle aanbiedingen zien van webwinkels die dit geweldige toestel aanbieden, en dan wel met de uiteenlopende kleuren waarin dit toestel beschikbaar is, en met uiteenlopende opslagcapaciteiten. 

De prijs van een losse iPhone 13 Mini 

De prijs van de losse Apple iPhone 13 Mini (zonder abonnement) was bij de introductie van het toestel (september 2021) als volgt:

 • iPhone 13 Mini 128GB: € 809,-
 • iPhone 13 Mini 256GB: € 929,-
 • iPhone 13 Mini 512GB: € 1.159,-

Daarmee is de iPhone 13 Mini het goedkoopste model van 2021, en zelfs ten opzichte van de gewone iPhone 13 bespaar je al 100 euro (uitgaande van de introductieprijzen). De iPhone 13 Mini is verder flink goedkoper dan de iPhones 13 Pro en 13 Pro Max, de topmodellen van 2021. Voor een 128GB instapvariant ben je 350 tot 450 euro goedkoper uit. Is de inhoud van je portemonnee wat minder groot, maar wil je wel een nieuwe smartphone uit de 13 serie? Dan zou de iPhone 13 Mini zomaar jouw droomtelefoon kunnen zijn! De verwachting is verder dat de iPhone 13 Mini in prijs gaat dalen, al snel na de introductie, waardoor je deze al vrij goedkoper iPhone nog goedkoper op de kop kunt tikken.

In welke kleuren is de iPhone 13 Mini verkrijgbaar?

De iPhone 13 Mini is in dezelfde kleuren te krijgen als de gewone iPhone 13, en dat is dus blauw, wit, rood, zwart en roze. Roze is daarbij de meest opvallende kleur, en vermoedelijk een aantrekkelijke keuze voor de (wat jongere) dames onder ons. Blauw is dan weer meer een kleur voor (jonge) mannen, terwijl wit en zwart de wat meer gangbare kleuren zijn, waar Apple in haar beginjaren al voor koos bij de productie van haar smartphones.

Welke opslagcapaciteit zal ik kiezen voor de iPhone 13 Mini?

Zoals je wel ziet – in onze vergelijker voor losse toestellen – kun je dit toestel krijgen met 128GB, met 256GB en met 512GB. Voor veruit de meeste mensen is een 128GB model gewoon meer dan genoeg. Geldt dit niet voor jou, opteer dan voor de 256GB, die zo’n 120 euro duurder is. Het paradepaardje is uiteraard de 512GB variant, maar daar betaal je dan ook wel enkele honderden euro’s meer voor. Kijk dus goed hoeveel opslagruimte je nodig hebt, ook in de toekomst, want zo voorkom je onnodig voor opslag betaalt, die je niet nodig hebt.

Een Apple iPhone 13 Mini met een abonnement, of toch een los toestel…?

Hoewel veel mensen een losse iPhone 13 Mini gewoon kunnen betalen, geldt dat niet voor iedereen. Een abonnement bij je toestel nemen kan een manier zijn om de kosten voor je nieuwe toestel uit te smeren over 1 of 2 jaar. Je betaalt je toestel dan af in 12 of 24 maanden. Je hebt dan geen directe hoge kosten voor het aanschaffen van je toestel, of maar zeer beperkt, als je ervoor kiest toch een aantal honderd euro direct te betalen. Soms heb je ook gewoon een nieuw mobiel telefoonabonnement nodig, en dan kan het handig zijn om een abonnement met toestel af te sluiten, bij de provider van jouw keuze. Loopt je abonnement echter nog en kun je niet overstappen naar een nieuw mobiel telefoonabonnement, of wil je geen nieuw abonnement? Dan is een los toestel uiteraard de betere keuze.

> Vergelijken van abonnementen met een iPhone 13 Mini

Een losse iPhone 13 Mini of toch een losse iPhone 13, 13 Pro of 13 Pro Max?

Twijfel je nog tussen de verschillende iPhone 13 modellen die er op de markt zijn? Dat valt goed te begrijpen, want het zijn allemaal geweldige smartphones. Apple maakt überhaupt geen slechte toestellen! De iPhone 13 Mini kan voor jou een goede keuze zijn, als je een iPhone uit de 13 serie wil hebben, maar:

 • niet te veel geld wil uitgeven (met name de 13 Pro en 13 Pro Max zijn een stuk duurder);
 • een iPhone met een wat kleiner scherm wil hebben (de andere toestellen hebben een groter scherm), de 13 Mini heeft een 5,4 inch scherm;
 • een iPhone wil hebben die gemakkelijk in je broekzak past

Omgekeerd zijn er ook zaken die de 13 Mini minder aantrekkelijk maken dan een iPhone 13, 13 Pro of 13 Pro Max. Met name de laatstgenoemde modellen hebben (veel) betere specificaties, en het bijzonder betere camera modules, en betere beeldschermen.

> Losse iPhone 13 toestellen op prijs vergelijken

> Losse iPhone 13 Pro toestellen op prijs vergelijken

> Losse iPhone 13 Pro Max toestellen op prijs vergelijken

 

> iPhones met een mobiel abonnement op prijs vergelijken

iPhone 13 mini - bestellen

Kleuren:
 • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

  Prijs: Los refurbished toestel vanaf €679.00
  Los nieuw toestel vanaf €809.00

  Bekijk prijzen met abonnement