Back to Top

iPhone 14 Plus kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 14 Plus kopen, dus een los iPhone 14 Plus toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 14 Plus toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone 14 Plus toestel kopen is nu mogelijk! Hierboven kun je de goedkoopste aanbiedingen voor een losse iPhone 14 Plus op prijs vergelijken, in alle kleuren en met verschillende opslagcapaciteiten. Vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk als nu, met onze prijs vergelijker voor losse toestellen!

Het is nu mogelijk om de iPhone 14 Plus los te bemachtigen. Door te vergelijken vind je de goedkoopste deals om dit gloednieuwe toestel aan te schaffen. Door de vergelijkingstools te gebruiken kun je de smartphone gemakkelijk vergelijken op prijs, in alle kleuren en opslagcapaciteiten. Op die manier vind je de allerbeste deal die bij je past.

iPhone 14 Plus toestel los kopen (zonder abonnement) – vanaf vrijdag 16 september 2022

De iPhone 13 Mini heeft met de introductie van de iPhone 14 Plus het schip moeten ruimen. Er is niet langer meer een kleinere variant van de iPhone 14 beschikbaar. Dat is een behoorlijke sprong tegenover vorig jaar, toen Apple een iPhone 13 Mini uitbracht. Apple kondigde op 7 september haar nieuwste lijn iPhones aan. Daarbij ziet de line-up er iets anders uit. Zo kun je nu kiezen tussen de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Deze smartphones zijn sinds 16 september 2022 verkrijgbaar in Nederland en België. Zoals gewoonlijk werden de modellen in Cupertino gepresenteerd.

De prijs van een losse iPhone 14 Plus

De iPhone 14 Plus is het nieuwste model dat te vinden is in de line-up van de iPhones. Dit model vervangt de iPhone 13 Mini. Waar je vorig jaar dus juist voor een kleinere variant van de iPhone kon kiezen, is het dit jaar groot, groter, grootst. De iPhone 14 is daarmee de kleinste variant die je kunt kiezen. Uiteraard heeft Apple de prijzen voor de iPhone 14 Plus ook aangepast. Dit zijn de prijzen van de iPhone 14 Plus (zonder abonnement) zoals deze bij de introductie werden voorgesteld:

 • iPhone 14 Plus 128 GB: 1166 euro
 • iPhone 14 Plus 256 GB: 1296 euro
 • iPhone 14 Plus 512GB: 1556 euro

De prijzen zijn ten opzichte van vorig jaar voor alle modellen fors gestegen. De iPhone 14 Plus is zelfs iets duurder dan de iPhone 14. Wil je het goedkoopste model, dan is de iPhone 14 de beste keuze. Wil je graag een groter scherm omdat je het kleinere scherm van de iPhone 14 onhandig vindt? Dan is de iPhone 14 Plus een goede keuze. Apple hoopt met dit model consumenten te bereiken die wel een groter scherm willen, maar niet alle Pro-functies. Als je wel op zoek bent naar flinke vernieuwingen aan het camerasysteem en bijvoorbeeld Dynamic Island, dan kan de iPhone 14 Pro of de iPhone 14 Pro Max een goede optie zijn. Deze zijn wel iets duurder, maar brengen een hoop vernieuwingen mee. De verwachting is dat de prijzen van de iPhone 14 Plus na verloop van tijd flink zullen dalen, zodat je goedkoper uit bent. Eigenlijk na de introductie al begint de prijsdaling in te zetten, omdat aanbieders doorlopend stunten om de laagste prijs.

In welke kleuren is de iPhone 14 Plus verkrijgbaar?

Met een nieuwe iPhone komen uiteraard ook nieuwe kleuren. Dit jaar kun je kiezen voor: blauw, paars, middernacht, sterrenlicht en (PRODUCT)RED. Daarmee zijn deze kleuren precies hetzelfde als de iPhone 14. Er zijn tussen deze toestellen maar weinig verschillen; alleen het scherm is groter. Bovendien is rood de meest opvallende kleur. Ideaal als je het goede doel wilt steunen – een deel van de opbrengst gaat naar het Aidsfonds – of graag een opvallende kleur wilt. Wil je een zakelijke kleur, kies dan voor middernacht of sterrenlicht.

Welke opslagcapaciteit kan ik kiezen voor de iPhone 14 Plus?

Bij de iPhone 14 Plus kun je kiezen uit drie verschillende opslagcapaciteiten. Dit jaar begint Apple de line-up met een opslagcapaciteit van 128 GB. Daarvoor betaal je de instapprijs van 1166 euro. Als je een lichte gebruiker bent en niet al te veel foto’s, video’s of apps maakt, is 128GB een prima keuze. Wil je liever wat veiliger zitten en voorkomen dat je op den duur apps moet verwijderen of foto’s moet overzetten naar je MacBook, dan is de 256 GB-optie wellicht de beste keuze. Je kunt ook kiezen voor 512GB opslag. Dan kun je naar hartenlust fotograferen, filmen en apps installeren. Je betaalt daarvoor wel de hoofdprijs van 512GB. Het is dus goed om op je huidige smartphone te kijken hoeveel opslag je precies gebruikt. Op die manier weet je welke keuze je kunt maken voor de iPhone 14 Plus.

Een Apple iPhone 14 Plus met een abonnement, of toch een los toestel?

Het kan lastig zijn om een keuze te maken tussen een losse iPhone 14 Plus of toch te kiezen voor een mobiel abonnement met toestel. Het voordeel van een los toestel, is dat je je huidige abonnement kunt behouden. Handig als je al contractvrij bent, maar niet wilt overstappen. Bovendien zit je op die manier niet vast aan een looptijd van bijvoorbeeld 12 of 24 maanden.

Maar als je abonnement al is afgelopen, kan het ook slim zijn om te kiezen voor een iPhone 14 Plus met abonnement. Op die manier hoef je niet meteen het volledige bedrag te betalen, maar betaal je maandelijks af. Je kunt ook kiezen om bijvoorbeeld al een paar 100 euro te betalen. Als je een los toestel wilt kopen, betaal je de volledige toestelprijs. Bij een mobiel abonnement krijg je korting. Het is dus goed om abonnementen voor de iPhone 14 Plus te vergelijken. Als je niet vast wilt zitten aan een contract, is een los toestel de beste keuze.

Een losse iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max kiezen?

In principe heb je dit jaar de keuze uit twee formaten. De iPhone 14 en de iPhone 14 Pro hebben een kleiner scherm. De iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro Max hebben het grootste scherm. Daarentegen hebben de iPhone 14 en iPhone 14 Plus de minste vernieuwingen. Zo is er nog een notch en heb je geen beschikking over Dynamic Island. Die functies zijn voorbehouden aan de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. We kunnen ons dus goed voorstellen dat je daardoor twijfelt welke smartphone je moet kiezen.

Met Apple maak je nooit een verkeerde keuze, maar er zijn een aantal overwegingen:

 • De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max hebben de meeste vernieuwingen;
 • De iPhone 14 en iPhone 14 Plus zijn de goedkoopste keuzes als je niet per sé de krachtigste iPhone hoeft;
 • De iPhone 14 en iPhone 14 Pro zijn dit jaar de modellen die je het gemakkelijkst in je broekzak kunt stoppen

Daarmee kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Vergelijk hier onder op gebied van specificaties, prijzen en functies.

iPhone 14 plus - bestellen

Kleuren:
 • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

  Los nieuw toestel vanaf €798.00

  Bekijk prijzen met abonnement