Back to Top

iPhone 14 Pro abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 14 Pro met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 14 Pro, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 14 Pro 128GB

iPhone 14 Pro 256GB

iPhone 14 Pro 512GB

iPhone 14 Pro 1TB

De beste iPhone 14 Pro abonnementen zelf vergelijken

De iPhone 14 Pro is eindelijk aangekondigd en je kunt waarschijnlijk niet wachten om het nieuwste model te bestellen. Dit nieuwe model heeft allerlei nieuwe snufjes, zoals een verbeterd camerasysteem en natuurlijk Dynamic Island. Het is mogelijk om dit toestel met een eenjarig of tweejarig mobiel abonnement af te sluiten. Daarvoor kun je in de vergelijkingstool filteren op belminuten, hoeveelheid data en de gewenste looptijd. Zo vind je de voordeligste aanbiedingen die passen bij jouw persoonlijke wensen. Vergelijken is erg belangrijk, zeker gezien de hogere aanschafprijzen dit jaar. Je kunt de iPhone 14 Pro natuurlijk ok filteren op kleur of opslagruimte. Op die manier vind je de beste deal om dit toptoestel voordelig in huis te halen.

Welke providers bieden de iPhone 14 Pro toestellen aan?

In Nederland kun je voor een aantal mobiele aanbieders kiezen die een mobiel abonnement in combinatie met de iPhone 14 Pro aanbieden. Daarvoor kunt je terecht bij de grote netwerken zoals KPN, T-Mobile en Vodafone. Ook de kleinere providers zoals Ben, Hollandsnieuwe en Tele2 bieden een iPhone 14 Pro met eenjarig of tweejarig abonnement aan. Deze kleinere providers maken gebruik van het netwerk van T-Mobile en Vodafone, maar hanteren wel hun eigen prijzen en voorwaarden. Daardoor is het gebruik van de vergelijkingstool belangrijker dan ooit. Dankzij deze vergelijkers vind je de deals die bij jouw wensen passen. Je kunt via de vergelijkingstool uiteraard ook vergelijken bij je huidige provider. Overstappen naar een andere provider is ook mogelijk. Meestal kun je je 06-nummer gewoon meenemen, zodat je niet aan al je vrienden, familie en collega’s hoeft te vertellen dat je een nieuw telefoonnummer hebt.

Eenjarig of tweejarig abonnement met de iPhone 14 Pro

Je wilt graag het nieuwste toestel zo snel mogelijk in huis hebben. Bij het afsluiten van een mobiel abonnement met de iPhone 14 Pro kun je kiezen voor een looptijd van één jaar of twee jaar. Beide keuzes hebben voor- en nadelen. Ga je voor een looptijd van twee jaar, dan heb je 2 jaar de tijd om het toestel af te betalen. Nu de aanschafprijs van een iPhone 14 Pro dit jaar weer flink verhoogd is, is dit voor de meeste consumenten een aantrekkelijke optie. Je kunt ook kiezen voor een iPhone 14 Pro met een eenjarig mobiel contract. Je moet het toestel dan binnen een jaar afbetalen, waardoor de maandkosten hoger liggen. Toch is deze optie aantrekkelijk voor iedereen die jaarlijks wil overstappen als wanneer je nu al weet dat je volgend jaar graag de iPhone 15 Pro wilt gaan kopen. Bovendien heeft een korter contracttermijn als voordeel dat je niet lang hoeft te wachten als je toch niet tevreden bent. Je bent goedkoper uit met een 2-jarig abonnement, omdat toestelkorting hier vaak hoger is. De provider behoudt de klant immers langer.

In deze kleuren kun je de iPhone 14 Pro aanschaffen

Apple heeft de kleuren van de iPhone 14 Pro – net als bijna ieder jaar – weer iets veranderd. Zo kun je dit jaar kiezen voor Deep Purple. Daarnaast zit dit jaar ook het gouden model weer in het assortiment. Kiezen voor zilver is uiteraard altijd een goed idee. Waar de voorgaande modellen de kleur ‘Spacegrijs’ hadden, heeft Apple nu een donkerdere kleur ontwikkeld. Je kunt nu kiezen voor ‘Spacezwart.’ Op die manier vind je de kleur die bij je past. In de handige vergelijker kun je ook meteen aangeven welke kleur voor de iPhone 14 Pro je wilt kiezen. Zo zie je meteen welke mobiele providers een mobiel abonnement aanbieden met een iPhone in deze kleur. Dat is handig om de voorraad te checken.

Welke opslagcapaciteit heb je nodig bij de iPhone 14 Pro?

De iPhone 14 Pro is duurder dan ooit. Daardoor ben je waarschijnlijk sneller geneigd om een lagere opslagcapaciteit te kiezen voor de iPhone 14 Pro. Dit jaar kun je kiezen uit 128 GB, 256 GB, 512GB en 1 TB. Belangrijk om te weten is dat een 128 GB iPhone 14 Pro aan de krappe kant is. Dit model heeft namelijk een compleet vernieuwd camerasysteem en slaat foto’s en video’s op in een hogere resolutie. Daardoor zijn de uiteindelijke bestanden ook groter. Het kan dus verstandig zijn om te kiezen voor een maatje groter. Niet voor niets kiezen veel consumenten voor 256 GB. Als je een echte fanatiekeling bent, is 512 GB ook nog een optie. Maar weinig mensen kiezen – zeker gezien de prijs – voor de 1 TB-optie.

De meerkosten van een grotere iPhone 14 Pro op gebied van opslagcapaciteit vallen over een looptijd van één of twee jaar wel mee. Beslis van tevoren hoeveel opslag je nodig hebt, zodat je geen iPhone koopt met te weinig of te veel opslagruimte. Onthoud; opslagruimte is relatief duur. Kies dus geen grote opslagruimte waarvan je weet dat je deze nooit vol zult maken.

De iPhone 14 Pro is ook los zonder abonnement te koop!

Een mobiel abonnement kiezen is wel erg aantrekkelijk met de hoge prijzen van de iPhone 14 Pro. Maar als je je het kunt veroorloven om het iPhone 14 Pro toestel los te kopen zonder abonnement, kan dat natuurlijk ook. Je betaalt dan wel meteen de volledige aanschafprijs. In ruil daarvoor zit je niet vast aan een mobiel abonnement. Bij een grotere opslagruimte merk je wel meteen dat je zo 100 euro meer betaalt. Het is om die reden erg belangrijk om de verschillende aanbieders te vergelijken, zodat je de laagste prijs vindt. We hebben heel wat grote aanbieders zoals Coolblue en MediaMarkt opgenomen in onze vergelijker, zodat je snel de goedkoopste iPhone 14 Pro vindt. Want iedere winkel kiest voor zijn eigen prijzen. Daardoor is het zeker handig om van tevoren even rond te kijken welke aanbieder het beste bij je past. In de vergelijker kun je uiteraard filteren op de gewenste opslagcapaciteit en kleur. Zo vind je meteen de beste deal.

iPhone 14 pro - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB - 1000GB

    Los nieuw toestel vanaf €1046.00