Back to Top

iPhone 15 Pro kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 15 Pro kopen, dus een los iPhone 15 Pro toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 15 Pro toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Losse iPhone 15 Pro toestellen vergelijken

Het is vanaf nu mogelijk om een los iPhone 14 Pro toestel te kopen. Hierboven vind je de goedkoopste losse iPhone 14 Pro. Aan de hand van de vergelijker kun je gemakkelijk op prijs vergelijken, maar ook aanklikken wat je gewenste kleur of opslagcapaciteit is. Daardoor is het erg eenvoudig om met de prijsvergelijker de beste iPhone 14 Pro deal te vinden. Het toestel is los verkrijgbaar. Op die manier kun je ervoor kiezen om het toestel zo goedkoop mogelijk aan te schaffen, zonder dat je een eenjarig of tweejarig abonnement hoeft aan te gaan.

Dankzij de vergelijker hierboven vind je de iPhone 14 Pro tegen de laagste prijs. Dit jaar komt Apple met een volledig nieuwe behuizing en een boel nieuwe functies. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende kleuren en een opslagcapaciteit tot wel 1 TB. Omdat de prijzen dit jaar verlaagd zijn, is het vergelijken van de voordeligste iPhone nog nooit zo gemakkelijk geweest.

iPhone 15 Pro toestel los kopen

Ook dit jaar heeft Apple weer vier nieuwe iPhones aangekondigd. Wie echt alles uit zijn iPhone wil halen, kan daarvoor een iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max aanschaffen. Je kunt dan alle nieuwe functies als eerste gebruiken. Dit jaar heeft Apple onder meer de behuizing volledig vervangen. Daardoor zijn de achterkant en zijkanten nu gemaakt van titanium in plaats van glas en aluminium. Bovendien is de mute-knop vervangen met een actiebutton. Aan deze knop kun je zelf een actie toewijzen, zoals geluid op stil zetten, het openen van de camera-app of een memo inspreken met de dictafoon.

Wil je echt het beste wat Apple je op dit moment te bieden heeft, dan kun je kiezen voor de iPhone 15 Pro Max. De iPhone 15 Pro heeft namelijk geen periscooplens, maar de iPhone 15 Pro Max wel. Toch is ook de iPhone 15 Pro absoluut ‘top of the bill’. Het is de krachtigste iPhone die Apple ooit heeft gemaakt. Je kunt dit toestel pre-orderen vanaf vrijdag 15 september 2023. Sinds vrijdag 22 september 2023 kun je het toestel ook in de winkels vinden. De toestellen kun je uiteraard ook online bestellen bij de verschillende aanbieders.

De prijs van een losse iPhone 15 Pro

De iPhone 15 Pro is de beste iPhone die Apple ooit gemaakt heeft. Met de iPhone 15 Pro krijg je de beschikking over een iPhone met kleinere schermranden, met een titanium behuizing en een razendsnelle chip. Ondanks al deze vernieuwingen, heeft Apple de iPhone 15 Pro goedkoper gemaakt in vergelijking met vorig jaar. Het gaat dan al snel om prijsverlagingen van wel 100 euro. Hier vind je een overzicht van alle prijzen van de iPhone 15 Pro:

  • iPhone 15 Pro 128 GB: 1.229 euro
  • iPhone 15 Pro 256 GB: 1.359 euro
  • iPhone 15 Pro 512 GB: 1.606 euro
  • iPhone 15 Pro 1 TB: 1.859 euro

Zoals je kunt zien, zijn de prijzen van de iPhone dit jaar lager dan vorig jaar. Wel heb je de keuze uit vier opslagcapaciteiten, variërend van de 128 GB tot aan 1 TB. Dit zijn de beste toestellen die Apple op dit moment verkoopt. Apple heeft ook het camerasysteem weer onder handen gehad, waardoor je het best kiest voor een iPhone 15 Pro met 256 GB opslagcapaciteit. Wil je liever een goedkoper toestel, maar wel de nieuwste? Dan is de iPhone 15 de beste optie voor jou.

De kleuren van de iPhone 15 Pro

Bij een volledig nieuwe behuizing, horen ook andere kleuren. Daarom biedt Apple in principe vier verschillende kleuren aan: naturel titanium, blauw, wit en zwart. Al deze kleuren zijn afgewerkt met titanium, wat de iPhone 15 Pro een volledig nieuwe look geeft. Deze toestellen zijn dit jaar iets donkerder. Als je graag een veilige kleur wilt kiezen, kies dan voor wit of zwart. De verwachting is dat naturel titanium dit jaar één van de meest populaire kleuren zal zijn.

De juiste opslagcapaciteit kiezen voor de iPhone 15 Pro

Apple heeft met de iPhone 15 Pro de opslagcapaciteiten van vorig jaar aangehouden, maar de prijzen van de toestellen wel verlaagd. Dankzij het geavanceerde camerasysteem van de iPhone 15 Pro schiet je hoge kwaliteit foto’s en video’s. Om deze reden krijg je ook grotere bestanden op je iPhone. Zorg er daarom voor dat je verstandig kiest, want je kunt de opslagcapaciteit later niet meer upgraden. Ben je een lichte gebruiker? Dan is 128 GB voldoende. Maar maak je regelmatig hoge kwaliteit foto’s en video’s, dan loop je al snel tegen beperkingen aan. Je kunt in zo’n geval beter kiezen voor een iPhone 15 Pro 256 GB of hoger. Niet voor niets is deze opslagcapaciteit de bestseller van Apple. Bovendien houd je dan ook meer ruimte over voor het installeren van grote apps en updates. Mocht je echt de grootste opslagcapaciteiten nodig hebben, dan betaal je meer dan 1600 euro voor 512 GB en 1 TB voor 1.859 euro. Bedenk je dus goed of je zoveel opslag wel echt nodig hebt.

iPhone 15 Pro als los toestel, of toch met abonnement?

Wil je toch liever een iPhone 15 Pro met abonnement? Dan heb je een looptijd van 1 of 2 jaar. In die looptijd moet je zowel je abonnement als het toestel afbetalen. In combinatie met een abonnement krijg je vaak toestelkorting, waardoor je goedkoper uit bent dan als je zelf een los toestel aanschaft. Bij een abonnement betaal je iedere maand af, maar kun je ook alvast een deel van de betaling doen. Zit je liever niet vast aan een abonnement? Dan kun je het toestel uiteraard ook los kopen. Je vindt op deze pagina de vergelijkingen tussen abonnement en losse toestellen, zodat je een goede beslissing kunt maken.

Misschien toch maar een iPhone 15 of juist een iPhone 15 Pro Max?

Hoef je niet de meest uitgebreide iPhone ooit, dan kun je ook kiezen voor de iPhone 15 of de iPhone 15 Plus. De iPhone 15 Pro heeft een kleiner scherm dan de iPhone 15 Pro Max. Wil je het allergrootste scherm op een iPhone, kies dan voor de iPhone 15 Pro Max. Je bent dan wel duurder uit. De iPhone 15 Pro-modellen zijn de beste keuze als je de meest volledige telefoons wilt. Je haalt dan een geweldig toestel met de beste technische eisen in huis. Vind je de prijzen te hoog? Kies dan voor een goedkoper model, zo kun je honderden euro’s besparen.

iPhone 15 pro - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB - 1000GB

    Los nieuw toestel vanaf €1034.00

    Bekijk prijzen met abonnement