Back to Top

iPhone 15 Plus abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 15 Plus met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder iPhone 15 Plus abonnementen van verschillende providers!

iPhone 15 Plus 128GB

iPhone 15 Plus 256GB

iPhone 15 Plus 512GB

Alle iPhone 15 Plus abonnementen op een rij; zo kies je het beste abonnement

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone 15 Plus met abonnement? Dan hebben we goed nieuws, want deze grotere versie van de iPhone 15 is erg voordelig. Apple heeft dit jaar de prijzen verlaagd ten opzichte van de prijzen van de iPhone 14 Plus. Je bent dus erg voordelig uit, zeker als je kiest voor een toestel met abonnement. De iPhone 15 Plus heeft precies dezelfde schermgrootte als de iPhone 15 Pro Max. Het verschil tussen deze toestellen is te vinden in de functies en behuizing. Wil je dus niet de nieuwste snufjes, maar wel een groter scherm? Dan is de iPhone 15 Plus met abonnement de beste keuze. Je kunt de aanschafprijs dan over één of twee jaar uitsmeren. Bovendien geven de providers toestelkorting. Door het vergelijken van abonnementen vind je de voordeligste deal.

Deze providers bieden een abonnement met iPhone 15 Plus aan

Ben je op zoek naar de beste deals rondom een iPhone 15 Plus met abonnement? Dan kun je momenteel bij drie verschillende aanbieders terecht. Helaas bieden niet alle providers die smartphones met abonnementen verkopen ook de iPhone 15 Plus aan. Je kunt de iPhone 15 Plus met eenjarig of tweejarig abonnement afsluiten bij de verschillende providers: KPN, Vodafone, Odido (voormalig T-Mobile en Tele2), Hollandsnieuwe, Ben en 50Plus Mobiel. Deze providers maken het mogelijk om de nieuwste iPhone zo snel mogelijk in huis te hebben. Alle providers stellen zelf een bundel in combinatie met de iPhone 15 Plus samen. Daardoor kun je bij de ene provider goedkoper uit zijn dan bij de ander. Je doet er dus goed aan om de gewenste iPhone 15 Plus met abonnement te vergelijken. Zo vind je altijd de goedkoopste aanbieder.

iPhone 15 Plus -de looptijd van je abonnement kiezen

Als je kiest voor de iPhone 15 Plus met abonnement, kun je kiezen uit verschillende looptijden. Zo kun je bij de meeste providers kiezen voor een abonnement met een looptijd van één of twee jaar. Bij een tweejarig abonnement ben je over het algemeen voordeliger uit, omdat de provider zeker weet dat je twee jaar klant blijft. Daardoor ben je uiteindelijk voordeliger uit. Een groot voordeel van een eenjarig abonnement is dat je een stuk korter aan het mobiele contract vastzit. Valt het bereik toch tegen of is de klantenservice niet goed, dan kun je na een jaar al wisselen van provider.

Bovendien is het slim om te kiezen voor een iPhone 15 Plus abonnement met een looptijd van 1 jaar als je nu al weet dat je volgend jaar de nieuwste iPhone wilt bestellen. Daardoor vallen de maandelijkse kosten wel hoger uit, omdat er minder termijnen zijn om de iPhone 15 Plus af te betalen. Dit betekent dat een looptijd van één jaar of twee jaar beide zo hun voor- en nadelen hebben. Heb je dus te weinig budget om de smartphone in één jaar af te betalen, kies dan voor een tweejarig abonnement.

iPhone 15 Plus kopen: hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

De iPhone 15 Plus is goedkoper dan vorig jaar, maar nog steeds best een uitgave. Daarom is het belangrijk van tevoren te besluiten hoeveel opslagcapaciteit je nodig hebt. Apple biedt de iPhone 15 Plus in drie verschillende opslagcapaciteiten aan. Deze zijn gelijk aan de opslagcapaciteit van de iPhone 15: 128 GB, 256 GB en 512 GB. Je betaalt uiteraard meer voor je toestel als je een grotere opslagcapaciteit kiest. Gebruik je amper ruimte voor foto’s en video’s of apps? Dan is de instapper van 128 GB het voordeligst. De meeste mensen kiezen voor de veiligste keuze van 256 GB. In combinatie met een tweejarig abonnement kun je je het veroorloven om voor meer opslagcapaciteit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan 512 GB als je echt veel foto’s en video’s hebt. De meerprijzen maken in de praktijk niet veel uit als je kiest voor een abonnement met een looptijd van één jaar of twee jaar. Je merkt minder van de kosten dan als je het toestel in één keer los moet aanschaffen. Daardoor heb je meer speelruimte over.

Kleuren van deze smartphone

Dit jaar heeft Apple voor de iPhone 15 Plus andere kleuren gekozen dan het geval was bij de iPhone 14 Plus. Zo kun je dit jaar kiezen voor: blauw, roze, geel, groen en zwart. Als je een zakelijke uitstraling wilt, kun je het best voor zwart kiezen. Een meer persoonlijkere touch vind je bij de blauwe en roze iPhone.

Toch liever een losse iPhone 15 Plus zonder abonnement kiezen?

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een losse iPhone 15 Plus aan te schaffen. Als je liever niet vastzit aan een abonnement en graag de touwtjes zelf in handen wilt hebben, is een los toestel de betere keuze. Je moet het toestel dan wel in één keer betalen. Dat betekent dat je daarvoor wel het budget moet hebben. Om deze reden hoef je dan geen mobiel abonnement meer af te sluiten. Bij een los toestel kun je gewoon het abonnement gebruiken dat je nu gebruikt op je huidige toestel. Handig als je contractvrij bent of sim only hebt. Je hoeft alleen maar de simkaart over te zetten in de nieuwe iPhone 15 Plus.

Uiteraard dien je het bedrag dan wel in één keer te betalen. Heb je het geld en wil je geen abonnement? Dan is dit de beste keuze. Maar als je liever in termijnen afbetaalt, kan een iPhone 15 Plus met abonnement voordeliger zijn. Het is bij de keuze voor een los abonnement nog belangrijker om te vergelijken. Zo vind je de goedkoopste losse iPhone 15 Plus.

iPhone 15 plus - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Los nieuw toestel vanaf €926.00