Back to Top

Lebara Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je Lebara Sim Only abonnementen vergelijken (zonder telefoon / smartphone), en desgewenst een Lebara Sim Only abonnement afsluiten (voor 2 jaar of 1 maand). Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van Lebara vergelijken op prijs (voor 2 jaar en maandelijks opzegbare abonnementen; kies zelf). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen van Lebara Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste Sim Only abonnement van Lebara kunt afsluiten. Je kunt je contract verlengen, maar ook nieuwe klant worden bij deze telecomprovider.

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Lebara

Begin april 2018 kon je bij Lebara de volgende Sim Only abonnementen afsluiten.

Nationale bundels:

- 5 GB data
- 7 GB data
- 10 GB data

Met de Nationale bundels kun je als klant onbeperkt mobiel bellen en sms’en binnen Nederland.

Internationale bundels:

- 5 GB data
- 7 GB data
- 10 GB data

Met de Internationale bundels kun je als klant onbeperkt mobiel bellen en sms’en binnen de hele EU (en nog meer landen, voor het sms’en). Verder kun je onbeperkt bellen naar 17 wereldlanden buiten de EU: Canada, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, Turkije, Zuid-Korea, China, India, Maleisië, Singapore, Verenigde Staten, Zwitserland, Hong Kong, Israël, Marokko, Thailand en Zuid-Afrika.

Er kan worden gekozen voor een Sim Only abonnement voor 2 jaar / 24 maanden, en voor een contract met een opzegtermijn van 1 maand.

Overige aspecten en opties

Uiteraard kun je bij deze provider je nummer meenemen (nummerbehoud. Verder vindt er geen kredietcheck plaats, men vertrouwt erop dat je de rekening maandelijks betaalt. Lebara biedt bij het afsluiten geen extra opties aan als een abonnement op een muziekdienst (Deezer of Spotify).

Lebara abonnementen met telefoon / iPhone

Lebara biedt geen abonnement met telefoon / iPhone aan, maar je kunt uiteraard wel een Sim Only abonnement bij Lebara afsluiten, en er daarnaast zelf nog een los toestel bij kopen.

Losse iPhone toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van Lebara