Back to Top

iPhone 13 Pro abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 13 Pro met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de nieuwste iPhone 13 Pro, die je kunt kopen met abonnement bij verschillende providers!

iPhone 13 Pro 128GB

iPhone 13 Pro 256GB

iPhone 13 Pro 512GB

iPhone 13 Pro 1TB

De beste iPhone 13 Pro abonnementen van alle providers die deze mobiele abonnementen aanbieden: vergelijk ze nu zelf!

In de vergelijker hierboven kun je de goedkoopste mobiele abonnementen met iPhone 13 Pro toestel vergelijken. Je kunt de abonnementen vergelijken per provider, maar je kunt de providers ook onderling vergelijken. Filter eerst op hoeveelheid belminuten, op hoeveelheid data voor je internetbundel, en op looptijd. Op deze manier krijg je alleen aanbiedingen gepresenteerd die volledig overeenkomen met je wensen en eisen. Uiteraard kun je ook op iPhone 13 Pro variant filteren, door de gewenste kleur te selecteren, en/of de gewenste hoeveelheid aan opslagruimte. Pak nu de beste deal voor een iPhone 13 Pro met een abonnement, via onze vergelijker!

Deze providers bieden iPhone 13 Pro toestellen met abonnement aan...

Er zijn in Nederland zo’n 10 mobiele providers, waarvan er 6 zijn die zich richten op het aanbieden van smartphone abonnementen, oftewel abonnementen met daarbij een toestel. Je kunt terecht bij de hele grote providers KPN, T-Mobile of Vodafone, en daarnaast ook bij de wat kleinere providers Ben, Hollandsnieuwe en Tele2. Welke provider voor jou de beste keuze is hangt maar helemaal af van de actuele aanbiedingen die providers hebben voor mobiele abonnementen met een 13 Pro iPhone erbij, maar ook van je specifieke wensen voor de invulling van je abonnement. Met onze handige abonnementen vergelijker zie je in een handomdraai welke provider de goedkoopste deal heeft, en/of welke provider de deal heeft die het beste bij jouw situatie past. Verder is het goed om te weten dat je via onze vergelijkers zowel kunt verlengen bij je huidige provider (in een nieuw mobiel telefoonabonnement), als kunt overstappen naar een abonnement bij een andere, nieuwe provider, in het geval dat voor jou de beste keuze is. Uiteraard kun je altijd je huidige 06 nummer behouden, als je dat wenst!

Kies zelf of je een 1-jarig of 2-jarig mobiel abonnement wil met een iPhone 13 Pro

Afhankelijk van de gekozen provider heb je de keuze tussen een iPhone 13 Pro abonnement met een looptijd van 1 jaar of 2 jaar. Een abonnement met een looptijd van 2 jaar geeft je de mogelijkheid om je toestel in 2 jaar af te betalen. Gelet op de niet onaanzienlijke aanschafprijs van de 13 Pro is dat voor veel mensen wellicht praktisch. Een mobiel telefoonabonnement met een looptijd van 1 jaar zorgt voor relatief hoge maandlasten, omdat je je toestel dan in 1 jaar moet afbetalen, via de toestelbundel. Het voordeel is dan weer wel dat je na 1 jaar alweer kunt overstappen naar een ander mobiel telefoonabonnement, bij dezelfde provider, of bij een andere provider. Het 2-jarige mobiele abonnement is het goedkoopste. Providers belonen je dan vaak met een kleine maandelijkse korting, omdat ze er in dat geval van verzekerd zijn dat je langer klant blijft, wat natuurlijk meer winst oplevert voor de provider. Kijk hierboven in de vergelijker zelf hoe de 1 en 2 jarige abonnementen uitpakken qua maandelijkse lasten, en welke providers bepaalde looptijden aanbieden.

iPhone 13 Pro: aangenaam dit zijn de kleuren waarin je mij kunt krijgen!

Apple heeft haar vlaggenschepen smartphones de iPhones 13 Pro en 13 Pro Max in 4 mooie kleuren op de markt gebracht, die net weer even anders zijn dan de kleuren van de iPhones 13 en 13 Mini. Zilver, goud, blauw en grafiet, dat zijn de kleuren voor de vlaggenschepen van 2021. Grafiet is daarbij de meeste opvallende kleur, en zilver en goud zijn daarbij de meest gangbare kleuren, die Apple al veel vaker gebruikte voor haar toestellen. Aan jou de taak om een geschikte kleur te kiezen. In de vergelijker kun je dus ook selecteren op kleur van de iPhone 13 Pro, waardoor je alleen abonnementen met toestellen in die kleur gepresenteerd krijgt.

Hoeveel GB aan opslagruimte heb je nodig?

De iPhones 13 en 13 Mini zijn te krijgen met 128GB, 256GB en 512GB aan opslagruimte. Voor de 13 Pro en 13 Pro Max heeft Apple daar nog een vierde variant aan toegevoegd, namelijk de 1TB variant. De 1TB variant is goed voor 1.000GB aan opslagruimte! Kies zelf wat je nodig hebt aan hoeveelheid opslag, en kijk vooraf goed hoeveel je ongeveer nodig hebt, door op je huidige telefoon te kijken hoeveel opslagruimte je in gebruik hebt, en hoeveel je daar nog bovenop verwacht voor de komende jaren. Dit voorkomt dat je onnodige kosten maakt, en dat je onnodig een variant neemt met te veel opslagruimte. Dit merken we op, omdat opslagruimte relatief duur is. Doe je voordeel met deze tip!

De iPhone 13 Pro als los toestel kopen, zonder abonnement…

Gaat je voorkeur meer uit naar een iPhone 13 Pro, maar dan zonder een abonnement? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval koop je het toestel als los toestel, en betaal je de aanschafprijs direct, en kun je deze niet omslaan in je maandelijkse bundel, zoals bij een abonnement wel kan. Het voordeel hiervan is dat je 13 Pro direct volledig betaald is, en je slechts eenmalige kosten hebt aan jet nieuwe telefoon. Wij zouden iPhone.nl niet wezen, als we niet ook een vergelijker hadden voor losse iPhone 13 Pro toestellen. Je kunt via deze vergelijker losse iPhone 13 Pro smartphones op prijs vergelijken bij ettelijke aanbieders. Denk daarbij aan partijen als CoolBlue, Bol.com, Wehkamp, MediaMarkt, Belsimpel en Mobiel.nl. Deze partijen hebben allemaal zo hun eigen prijzen, en het loont de moeite om even rond te kijken in de vergelijker, welke varianten van de iPhone 13 Pro tegen welke prijzen worden aangeboden.

> Vergelijk losse iPhone 13 Pro toestellen op prijs

iPhone 13 pro - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB - 1000GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €889.00