Back to Top

Simpel Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je Simpel Sim Only abonnementen vergelijken (zonder telefoon), en als je dat wenst een Simpel Sim Only abonnement afsluiten (voor 2 jaar of 1 jaar). Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat gepresenteerd te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van Simpel vergelijken op prijs (voor 1 jaar en 2 jaar). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen voor Simpel Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste Sim Only abonnement van Simpel vandaag nog kunt afsluiten.

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Simpel

Simpel biedt op dit moment de volgende Sim Only abonnementen aan:

250 MB – 125 belminuten / 1000 smsjes
500 MB – 125 belminuten / 1000 smsjes
2 GB – 125 belminuten / 1000 smsjes
5 GB – onbeperkt bellen / 1000 smsjes
10 GB – 125 belminuten / 1000 smsjes

Er lijkt bij Simpel geen onderscheid te worden gemaakt tussen zakelijke consumenten en particulieren.

Gratis 4G Internetsnelheid

Met Simpel krijg je standaard gratis 4G-internetsnelheid met een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps, en dat via het als beste geteste netwerk (van T-Mobile).

Controle over je kosten met een plafond – zelf in te stellen

Met ons Simpel Plafond (betaalde dienst) heb je maximale controle over je maandelijkse kosten. Het plafondbedrag kun je eenvoudig zelf instellen op je persoonlijke pagina bij Simpel, en dit vanaf een bedrag van 10 euro. Handig bijvoorbeeld voor ouders die de rekening van hun kind betalen. Voorkom verrassingen van te hoge rekeningen. Robin Mobile (een concurrent van Simpel) lost dit punt echter anders op, door alle Sim Only’s uit te rusten met onbeperkt bellen, sms’en en Internetten. Een kostenplafond instellen is dan überhaupt niet nodig.

Geen kredietcheck

Iedereen is welkom bij Simpel. Voor het sim only abonnement doet deze provider (net als bijvoorbeeld Robin Mobile en Lebara) geen kredietcheck. Wel vragen zij je om de eerste factuur eenmalig vooruit te betalen. Bij abonnementen met telefoon geldt wél een kredietcheck, maar deze contracten worden door Simpel nauwelijks aangeboden.

Simpel abonnementen met telefoon / iPhone

Simpel biedt nauwelijks tot geen abonnementen met telefoon / iPhone aan (omdat deze provider een zgn. ‘Sim Only provider’ is), maar je kunt uiteraard wel een Sim Only abonnement bij Simpel afsluiten, en daarnaast zelf nog een los toestel erbij kopen. Dit is iets wat steeds meer wordt gedaan door consumenten.

Losse iPhone toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van Simpel