Back to Top

iPhone 13 Pro kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 13 Pro kopen, dus een los iPhone 13 Pro toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 13 Pro toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren en met verschillende hoeveelheden aan opslagcapaciteit.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone 13 Pro toestel kopen is nu mogelijk! Hierboven kun je de meest goedkope deals vinden voor een losse iPhone 13 Pro, en deze eenvoudig op prijs vergelijken, in alle kleuren en met uiteenlopende opslagcapaciteiten. Vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk als nu, met onze prijsvergelijker(s). Gebruik onze prijs vergelijker, en vind de allerbeste deal bij de aanbieder die jou het meeste past.

iPhone 13 Pro toestel los kopen (zonder abonnement) – vanaf vrijdag 17 september 2021

Apple heeft op 14 september 2021 niet 3 maar 4 nieuwe iPhones gepresenteerd! De iPhone 13 Pro is er daar eentje van. Samen met de iPhone 13 Pro Max is dit één van de twee vlaggenschepen van 2021. De vlaggenschepen zijn zeg maar de paradepaardjes onder de smartphones van Apple.

De pre-order fase voor de nieuwe iPhones begon al op vrijdag 17 september 2021, en vanaf vrijdag 24 september 2021 kwamen de iPhones uit de 13-series in de werkelijke verkoop, zowel in de fysieke winkels als in de online winkels.

De prijs van een losse iPhone 13 Pro

De prijzen van de losse Apple iPhone 13 Pro modellen (zonder abonnement) waren bij de introductie van het toestel (september 2021) als volgt:

  • iPhone 13 Pro 128GB: € 1.159,-
  • iPhone 13 Pro 256GB: € 1.279,-
  • iPhone 13 Pro 512GB: € 1.509,-
  • iPhone 13 Pro 1TB: € 1.739,-

De nieuwe iPhone 13 Pro is dus te krijgen in vier varianten qua opslag, met elk een aparte prijs. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van de iPhone 12 Pro uit 2020. Alleen was er toen niet een vierde variant, met 1TB aan opslagcapaciteit. Eerlijkheidshalve moet gezegd worden dat de 13 Pro niet het goedkoopste toestel is, maar juiste een van de duurdere. Alleen de iPhone 13 Pro Max is nog meer aan de prijs. Maar deze Apple iPhones zijn dan ook vlaggenschepen, met de best denkbare specificaties denkbaar, ten tijde van de lancering in september 2021. Wil je toch een goedkopere iPhone aanschaffen? Ga dan voor een iPhone 13, als los toestel zonder abonnement. Het prijsverschil met de 13 Pro is ongeveer 250 euro voor de 128GB variant. Kan je dit verschil echter missen, en wil je gewoon de betere iPhone in je zak hebben? Dan is de iPhone 13 Pro natuurlijk de betere keuze!

De kleuren waarin je deze mooie smartphone kunt krijgen

Apple kiest niet elk jaar voor dezelfde kleuren, en dat blijkt ook dit jaar maar weer. Ook voor de vlaggenschepen van dit jaar is weer gekozen voor nieuwe kleurstellingen. De iPhones 13 Pro en 13 Pro Max zijn verkrijgbaar in het goud, in het zilver, in het grafiet, en in het blauw. De kleuren goud en zilver waren altijd al gangbaar, maar de kleuren blauw en grafiet hebben we tot nu toe minder vaak gezien. Kies zelf maar de kleur voor de aanschaf van je nieuwe iPhone 13 Pro.

iPhone 13 Pro: tja, hoeveel GB opslagcapaciteit heb je nodig…?

Zoals je ziet heb je – als je voor een iPhone 13 Pro wilt gaan – keuze uit 4 verschillenden varianten. De 128GB variant is hierbij de instapmogelijkheid, wat voor veel mensen ook voldoende zal zijn. Heb je toch wat meer opslagruimte nodig, dan kun je waarschijnlijk beter kiezen voor de 256GB variant, of voor de 512GB variant. Ben je een echte diehard, dan is 1TB ook nog een optie. Dan weet je zeker dat je alles kunt opslaan op je iPhone, en ook in de toekomst ruim voldoende schrijfruimte overhoudt. Gezien het flinke prijsverschil tussen de varianten onderling loont het de moeite om goed uit te zoeken hoeveel opslagruimte je nodig hebt. De hoeveelheid ruimte die je nu verbruikt op je iPhone kan een goede indicatie zijn voor wat je in de toekomst nodig hebt. Neem die hoeveelheid + nodig wat extra (naar eigen inschatting), en je kunt de juiste hoeveelheid GB aan opslagruimte vaststellen voor je nieuwe iPhone.

De Apple iPhone 13 Pro niet als los toestel, maar met abonnement

Heb je naast een nieuwe iPhone ook een nieuw abonnement nodig, of wil je de kosten voor je nieuwe iPhoen 13 Pro niet in één keer voldaan, maar gespreid betalen in 1 of 2 jaar? Dan is een toestelabonnement waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Verschillende telecomproviders bieden allerlei deals aan voor deze iPhone, in combinatie met een abonnement. Wil je abonnementen met iPhone 13 Pro vergelijken, klik dan hieronder op de link, en sla je slag!

> Vergelijk abonnementen met iPhone 13 Pro

Een losse iPhone 13 Pro of toch een losse iPhone 13 (Mini) of 13 Pro Max?

Voor alle iPhone modellen bieden wij aparte prijs vergelijkers aan, waaronder dus ook de voor de 2021 iPhones, de 13, 13 Pro, 13 Mini en de 13 Pro Max. Hierboven op de pagina vind je de prijs vergelijker voor iPhone 13 Pro toestellen zonder abonnement, en hieronder vind je de links naar de prijs vergelijkers voor losse iPhone 13, 13 Mini en 13 Pro Max toestellen.

> Losse iPhone 13 toestellen op prijs vergelijken

> Losse iPhone 13 Mini toestellen op prijs vergelijken

> Losse iPhone 13 Pro Max toestellen op prijs vergelijken

Welke iPhone 13 variant je zou moeten kiezen hangt maar helemaal van je wensen, eisen, en je portemonnee inhoud af. De 13 Pro en 13 Pro Max zijn meer aan de prijs, maar kunnen de perfecte keuze zijn als budget niet het probleem is, of als je je toestel in een abonnement financiert, en/of als je gewoon een uitmuntend toestel wil hebben, met de beste specificaties. De specificaties van de iPhones 13 en 13 Mini zijn wat minder dan die van de iPhones 13 Pro en 13 Pro Max, maar bedenk je dat het nog steeds smartphones zijn uit het jaar 2021, en dat het daarmee evengoed zeer goede smartphones zijn, met zeer goede specificaties. Speelt de prijs een meer belangrijke rol in jouw overwegingen, maar wil je wel de nieuwste iPhone van 2021 hebben, dan kan de iPhone 13 weleens de beste keuze zijn voor jou. Je houdt dan honderden euro’s extra’s in je zak.

iPhone 13 pro - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB - 1000GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €889.00

    Bekijk prijzen met abonnement