Back to Top

Simyo Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je Simyo Sim Only abonnementen vergelijken (zonder telefoon), en als je dat wenst een Simyo Sim Only abonnement afsluiten (1 jaar, of maandelijks opzegbaar). Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat gepresenteerd te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van Simyo vergelijken op prijs (voor 1 jaar of 1 maand). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen voor Simyo Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste Sim Only telefoon abonnement van Simyo nu nog kunt afsluiten als je dat wenst. Uiteraard kan dit ook op een later moment!

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Simyo, na het vergelijken

Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende belbundels:

100 – minuten bellen / sms’en
300 – minuten bellen / sms’en
onbeperkt – bellen / sms’en

…en uit de volgende databundels:

Geen internet
1000MB
2000MB
4000MB
8000MB

Optioneel kan hierbij nog gekozen worden voor een sms bundel waarmee je onbeperkt kunnen sms’en.

Abonnementsperiode: 1 jaar of 1 maand

Anders dan andere Sim Only providers biedt Simyo abonnementsvormen aan voor 1 jaar en voor 1 maand, en niet voor 2 jaar en 1 jaar, of voor 2 jaar en 1 maand.

Geen belplafond en kredietcheck

Simyo doet net als andere Sim Only providers geen kredietcheck, en verder kun je ook geen belplafond instellen.

Simyo abonnementen met telefoon / iPhone

Simyo biedt geen abonnementen met telefoon / iPhone aan (omdat deze provider een zgn. ‘Sim Only provider’ is), maar je kunt uiteraard wel een Sim Only abonnement bij Simyo afsluiten, en daarnaast zelf nog een los toestel erbij kopen. Klik daarvoor op de volgende link:

Losse iPhone toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van Simyo