Back to Top

BEN Sim Only abonnementen vergelijken

Hieronder kun je Ben Sim Only abonnementen vergelijken (zonder telefoon), en desgewenst een Ben Sim Only abonnement afsluiten (voor 2 jaar of 1 maand). Gebruik de instellingen/filters om de resultaten eventueel te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste Sim Only abonnementen van Ben vergelijken op prijs (abonnementen voor 2 jaar en 1 maand; kies zelf). Vergelijk nu alle aanbiedingen en prijzen van Ben Sim Only abonnementen, zodat je het goedkoopste Sim Only abonnement van Ben kunt afsluiten. Je kunt je contract verlengen, maar ook nieuwe klant worden bij deze telecomprovider.

Soorten Sim Only abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Ben

De Sim Only bel- en internetbundels wijken iets af van de bel- en internetbundels van abonnementen met telefoon toestel. Je kunt kiezen uit:

Ben Internetbundels:

0 MB – geen Internet
500 MB
1000 MB
2500 MB
5000 MB

Ben belbundels:

100 belminuten / sms’jes
300 belminuten / sms’jes
Onbeperkt bellen / sms’jes

Ook bij de Sim Only abonnementen biedt Ben de 4G optie (i.p.v. 3G) en een extra sms bundel met 1000 smsjes.

Ben abonnementen met telefoon (iPhone of Android smartphone)

Ben biedt ook abonnementen met telefoon aan (iPhone of Android smartphone). Heb je wel/ook een nieuwe telefoon nodig, dan kunnen de Abonnementen van Ben met telefoon je mogelijk meer bieden.

Een los toestel kopen naast een Sim Only abonnement is ook nog een goede optie, als alternatief voor een abonnement met toestel.

Losse toestellen op prijs vergelijken

Sim Only abonnementen vergelijken bij andere providers

Wil je Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter Sim Only’s vergelijken van één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de volgende links, voor aanbod specifiek van die provider.Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk de actuele sim only abonnementen van BEN