Back to Top

iPhone 15 Pro Max abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 15 Pro Max met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder iPhone 15 Pro Max abonnementen van verschillende providers!

iPhone 15 Pro Max 256GB

iPhone 15 Pro Max 512GB

iPhone 15 Pro Max 1024GB

De goedkoopste iPhone 15 Pro Max abonnementen vinden bij alle providers

Inmiddels is hij dan eindelijk uit; de iPhone 15 Pro Max. Dit nieuwe toestel is het beste wat Apple je dit jaar te bieden heeft. Een groot scherm, een titanium behuizing en natuurlijk de exclusieve camera met 5x optische zoom. Dit toestel is er voor de echte pro’s. Dit jaar is de iPhone 15 Pro Max verreweg het meest populaire toestel en de kans is groot dat je graag dit toestel aan wilt schaffen. Door de abonnementen vergelijker hierboven te gebruiken, vind je dit toestel met de meest voordelige mobiele abonnementen. Deze abonnementen hebben een looptijd van één of twee jaar. De abonnementen zijn te vergelijken op belminuten, data, 4G of 5G, maar ook op opslagruimte en de kleur van het toestel. Dankzij het vergelijken kun je flink besparen.

Kiezen voor een iPhone 15 Pro Max abonnement, 1-jarig of 2-jarige looptijd

Bij het afsluiten van een iPhone 15 Pro Max met mobiel abonnement, kun je kiezen tussen een looptijd van één jaar of twee jaar. Welk abonnement het meest handig is, is afhankelijk van je eigen wensen. Bij een 2-jarig abonnement krijg je een hogere toestelkorting en ben je daardoor een stuk voordeliger uit. De provider weet immers zeker dat je twee jaar klant blijft. Toch kan het ook vervelend zijn om zo’n lang contract te hebben. Als de dekking tegenvalt en de klantenservice slecht is, is dat niet fijn. Om deze reden kun je ook kiezen voor een 1-jarig mobiel abonnement. Er zijn dan minder betaaltermijnen, waardoor de maandelijkse afbetaling een stuk hoger is. Bovendien krijg je minder toestelkorting.

Toch heeft kiezen voor een 1-jarig mobielabonnement met de iPhone 15 Pro Max ook voordelen. Zo kun je volgend jaar de nieuwe iPhone kopen of wisselen van provider als de huidige aanbieder je niet bevalt.

De mooiste kleuren van de iPhone 15 Pro Max

Apple heeft vier oogstrelend mooie kleuren voor de iPhone 15 Pro Max samengesteld. Zo kun je onder meer kiezen voor de eyecatcher van dit jaar; de naturel titanium kleur. Veel fans van de iPhone willen deze kleur graag hebben. Vind je de kleur toch te grijs? Dan kun je kiezen voor zwart, wit of blauw. Apple heeft de meest populaire kleur van een paar jaar geleden dus ook weer van stal gehaald. Met een kleur als wit of zwart kun je nooit de verkeerde keuze maken. Dit jaar ontbreekt goud voor het eerst. Wil je liever een goedkopere iPhone met subtielere kleuren? Dan kun je ook kiezen voor de iPhone 15 of iPhone 15 Plus. Welke kleur de beste keuze is, is afhankelijk van je smaak.

Hoeveel GB aan opslagruimte heb ik nodig voor de iPhone 15 Pro Max?

Doordat Apple dit jaar het camerasysteem weer flink vernieuwd heeft, zijn de bestanden van foto’s en video’s ook flink groter geworden. 128 GB is dan niet meer genoeg. Om deze reden begint de keuze tussen de opslagruimtes dit jaar vanaf 256 GB. Je kunt dit jaar kiezen uit: 256 GB, 512 GB en zelfs 1 TB. Als je vaak foto’s en video’s maakt, maar geen echte fotograaf bent, is het instapmodel van 256 GB meer dan genoeg. Maak je wel veel kiekjes en video’s? Dan kun je beter kiezen voor 512 GB, zodat je ook genoeg ruimte hebt om al je apps te kunnen installeren. Uiteraard heeft Apple voor de echte pro’s ook weer de 1 TB opslagruimte aan het assortiment toegevoegd. Daarvoor betaal je wel bijna 2000 euro. Je kunt achteraf niet van opslagruimte wisselen. Het is dus goed om van tevoren na te denken welke opslagcapaciteit je nodig hebt. Kies niet te weinig, maar ook niet te veel. De prijzen kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Kies dus alleen wat je nodig hebt, zodat je flink kunt besparen.

Welke provider kun je het best kiezen?

Dit jaar zijn er een aantal providers die de iPhone 15 Pro Max met abonnement aanbieden. Zo kun je onder meer terecht bij Odido (voormalig T-Mobile en Tele2), Vodafone en KPN. Ook de kleinere providers zoals Ben en Hollandsnieuwe bieden dit jaar de iPhone 15 Pro Max aan. Over het algemeen zijn de kleinere providers zoals Ben en Hollandsnieuwe iets goedkoper met hun abonnementen. Daarom is het vergelijken van de toestellen met de verschillende abonnementen erg belangrijk. Welk provider de beste keuze is, is vooral afhankelijk van je eigen wensen. Bekijk dus vooral de dekkingskaart voordat je een provider kiest. De dekking kan in sommige regio’s tegenvallen, of juist erg goed uit de verf komen. Ben je tevreden met je eigen provider, of wil je liever overstappen? Verlengen van een abonnement is altijd voordeliger, omdat je dan goedkoop een iPhone 15 Pro Max met abonnement kunt afsluiten.

Biedt een andere provider een betere deal? Dan kan overstappen met nummerbehoud ook een goede keuze zijn. Vergelijk dus altijd de aanbieders met een iPhone 15 Pro Max abonnement met elkaar.

Toch maar kiezen voor een iPhone 15 Pro Max zonder abonnement als toestel?

Wil je liever toch niet gebonden zijn aan een mobiel abonnement met een looptijd van 1 jaar of 2 jaar? Heb je genoeg geld in huis om het toestel in één keer te betalen? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een iPhone 15 Pro Max zonder abonnement. Je zit dan niet vast aan een mobiel contract. Op onze website vind je ook de prijzen van de losse iPhone 15 Pro Max toestellen. Vergelijk de iPhone 15 Pro Max bij de verschillende aanbieders met elkaar. Zo zie je de prijzen van de bekende en minder bekendere webwinkels. Uiteraard staan ook de bekende partijen als CoolBlue en Bol.com weer in het aanbod. Door de link hieronder te volgen, kom je meteen terecht bij de prijsvergelijker voor de iPhone 15 Pro Max, zonder een abonnement af te sluiten.

iPhone 15 pro max - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 256GB - 512GB - 1000GB

    Los nieuw toestel vanaf €1273.00