Back to Top

KPN abonnementen vergelijken met telefoon

Hieronder kun je KPN abonnementen met een iPhone vergelijken met telefoon, en desgewenst een abonnement afsluiten. Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hier de goedkoopste KPN abonnementen met iPhone vergelijken (abonnementen voor 1 jaar en 2 jaar). Vergelijk zelf eenvoudig alle aanbiedingen en prijzen voor een KPN abonnement met telefoon / smartphone, zodat je het goedkoopste KPN iPhone abonnement kunt afsluiten (verlengen of juist als nieuwe klant een contract afsluiten).

Soorten iPhone abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij KPN

Je kunt bij KPN op dit moment kiezen uit de volgende data- en belbundels:

Geen data + 150 belminuten/sms’jes
1 GB + 200 belminuten/sms’jes
2 GB + Onbeperkt bellen/sms
10 GB + Onbeperkt bellen/sms
25 GB + Onbeperkt bellen/sms
50 GB + Onbeperkt bellen/sms (ook in de USA)

Tarieven van KPN

Mobiel internet:

 • Alle abonnementen zijn incl. 4G met een maximale downloadsnelheid van 225 Mbit/s.
 • Je betaalt nooit voor MB’s buiten je abonnement in Nederland en de EU. Wel wordt de maximale snelheid voor de rest van de maand verlaagd naar 64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload.
 • MB’s die je over hebt, kun je niet meenemen naar de volgende maand.
 • Mobiel internet wordt afgerekend per KB.

Bellen en sms'en:

 • Ben je door je minuten en sms’jes heen? Dan betaal je in Nederland en in de EU hetzelfde buitenbundeltarief: € 0,23 cent per minuut en € 0,07 cent per sms. Dit geldt alleen voor abonnementen zonder onbeperkt bellen/sms'en.
 • Bellen naar servicenummers (zoals 0900-nummers) valt altijd buiten je abonnement.
 • Bellen vanuit een land in de EU naar Nederland of naar een ander land in de EU valt binnen je abonnement.
 • Met een Zorgeloos Sim Only abonnement valt bellen vanuit Nederland naar een buitenlandsnummer in de EU ook binnen je abonnement.
 • Met een Basis of Budget Sim Only abonnement valt bellen vanuit Nederland naar een buitenlandsnummer in de EU niet binnen je abonnement.
 • Bellen vanuit en naar een land buiten de EU valt buiten je abonnement. Hiervoor heb je een Extra Bundel nodig.
 • Minuten en sms’jes die je over hebt, kun je niet meenemen naar de volgende maand.
 • Gesprekken worden afgerekend per seconde.

Tip: T-Mobile abonnementen vergelijken met telefoon

Na het vergelijken van KPN abonnementen met telefoon; de extra opties bij het afsluiten

KPN biedt in maart 2018 de volgende extra’s aan bij het afsluiten van een abonnement met telefoon (iPhone / Android smartphone). De prijzen voor extra opties zijn onder andere afhankelijk van de gekozen opties en de vormen daarvan.

Spotify Premium:

Met Spotify kun je overal je favoriete muziek streamen. Deze betaalde extra dienst (niet gratis dus) is maandelijks opzegbaar.

Een verzekering afsluiten:

KPN biedt tegen maandelijkse bijbetaling twee type verzekeringen aan voor je toestel, een Toestelverzekering Schade en een Toestelverzekering Totaal. Bekijk na het vergelijken van KPN abonnementen (met telefoon) en het uitkiezen van je abonnement of je deze optie er extra bij wenst te hebben en in welke variant.

Bepaal zelf de eenmalige kosten voor je telefoon / smartphone

Dit bedrag kun je zelf bepalen, tot op de euro. De totale toestelkosten blijven altijd gelijk, hoe je dit ook instelt.

Na 12 of 24 maanden vervallen de kosten voor je telefoon toestel, en gaan je maandlasten omlaag

Afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm (12 of 24 maanden) vervallen de kosten voor je toestel na resp. 12 en 24 maanden. Je abonnement wordt dan omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van 1 maand. Je betaalt dan alleen nog het maandbedrag voor je abonnement.

Sim Only abonnementen (zonder telefoon / iPhone)

KPN biedt ook Sim Only abonnementen zonder telefoon (iPhone of Android smartphone) aan. Heb je geen nieuwe telefoon nodig, of wil je geen nieuwe telefoon, dan kunnen Sim Only abonnementen van KPN je mogelijk meer bieden. Dit zijn ‘kale abonnementen’ waarbij je je de kosten voor een nieuw toestel bespaart. Om Sim Only abonnementen te vergelijken van alle providers klik je op de vorige link.

Abonnementen met telefoon vergelijken bij andere providers

Wil je abonnementen met iPhone (telefoon / smartphone) vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter abonnementen met telefoon vergelijken voor één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de links.


Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk abonnementen van KPN met telefoon