Back to Top

iPhone 14 kopen – Los toestel zonder abonnement op prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone 14 kopen, dus een los iPhone 14 toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone 14 toestellen, die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in alle kleuren.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone 14 toestel kopen is nu mogelijk! Hierboven kun je de goedkoopste aanbiedingen voor een losse iPhone 14 op prijs vergelijken, in alle kleuren en met verschillende opslagcapaciteiten. Vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk als nu, met onze prijs vergelijker voor losse toestellen.

Apple heeft de nieuwe iPhone 14 aangekondigd. Het is niet nodig om een abonnement af te nemen, want je kunt dit model ook los kopen. Op die manier zit je niet vast aan een contract van 1 of 2 jaar. Als je al een abonnement hebt zoals prepaid of sim only, kun je dit abonnement blijven gebruiken. Je hoeft dan alleen een nieuwe iPhone 14 te kopen. De simkaart uit je huidige telefoon kun je overzetten. Er zijn heel wat verschillende iPhone 14 modellen beschikbaar in verschillende kleuren en opslagcapaciteiten. Door de modellen te vergelijken kun je de juiste keuze maken.

iPhone 14 toestel los kopen (zonder abonnement) – vanaf vrijdag 16 september 2022

Sinds vrijdag 16 september 2022 is het mogelijk om een iPhone 14 te bestellen. Dit kan bij de verschillende providers en aanbieders. In september presenteert Apple traditiegetrouw een nieuwe iPhone. Ieder jaar brengt het bedrijf uit Cupertino weer nieuwe verbeteringen aan, zoals een nieuwe chip of een beter camerasysteem. Eens in de twee of drie jaar verandert Apple ook het uiterlijk van de iPhone. Ook dit jaar bracht Apple tijdens het Apple Event in Amerika weer vier nieuwe iPhones uit.

Eén van die modellen die je nu kunt kopen is de iPhone 14. Dit is de directe opvolger van de iPhone 13. Vanaf vrijdag 16 september 2022 is het mogelijk om de nieuwe smartphone in bezit te hebben. Dat kan onder meer door voor te bestellen bij de verschillende winkels. Na deze datum is het ook mogelijk om uit voorraad te bestellen. Het is goed om van tevoren naar de voorraad bij de winkel te kijken. Op die manier kun je voorkomen dat je erg lang moet wachten om het nieuwe toestel te bemachtigen. Gebruik daarom de vergelijker en kies de iPhone 14 die bij jouw wensen past. Zo bestel je deze meteen bij de gewenste webwinkel.

De prijs van een losse iPhone 14

De iPhone 14 is los te koop. Dat betekent dat je geen abonnement hoeft af te sluiten bij een provider om dit model te kopen. Het is dan goed om te weten wat de losse prijzen zijn. Bij de introductie van dit fonkelnieuwe model golden de volgende prijzen:

  • iPhone 14 128 GB: 1016 euro
  • iPhone 14 256 GB: 1146 euro
  • iPhone 14 512 GB: 1406 euro

Daarmee zijn de prijzen van dit model gestegen tegenover die van de iPhone 13, bij introductie. Dat komt onder meer door de hogere productiekosten, de ongunstigere koers van de euro tegenover de dollar en de inflatie in de wereld. Je bent met de iPhone 14 nog wel goedkoper uit dan de iPhone 14 Plus, Pro en Pro Max versies. Als je niet te veel geld uit wilt geven maar toch graag de nieuwste iPhone wilt kopen, is de reguliere iPhone 14 de beste optie. Na verloop van tijd kunnen de prijzen bij de verschillende (web)winkels overigens dalen, dus wachten met je aankoop is soms ook nog een goede zet.

Beschikbare kleuren

Apple kiest ook dit jaar weer voor nieuwe kleuren waaruit je kunt kiezen als je de iPhone 14 gaat bestellen. De kleuren die dit jaar beschikbaar zijn, zijn: blauw, paars, middernacht, sterrenlicht en (PRODUCT)RED. Met deze vijf verschillende kleuren heb je genoeg te kiezen. Als je een echt opvallende kleur telefoon wilt en ook nog het goede doel wilt steunen, is de (PRODUCT)RED een echte aanrader.

De hoeveelheid opslagcapaciteit van de iPhone 14 bepalen

Apple heeft ten opzichte van de iPhone 13 de opslagcapaciteiten niet veranderd. Nog steeds begint het basismodel bij 128 GB opslag. Dat is voor de meeste iPhonebezitters meer dan genoeg. Als je denkt dat je meer foto’s en video’s hebt, is het ook mogelijk te kiezen voor de 256 GB variant. Deze opslagcapaciteit is de middenklasse en daarmee de meest gekozen variant. Als je een fotograaf of videograaf bent, of iemand die graag veel content maakt, is de 512GB opslagcapaciteit ook een optie. Het is goed om na te denken over de opslagcapaciteit die bij je past. Je betaalt voor meer opslagcapaciteit ook een iets hogere prijs. 

iPhone 14 niet als los toestel, maar juist in combinatie met een abonnement kiezen

Vind je de prijzen van een los toestel voor de iPhone 14 toch te hoog? Je kunt de prijzen verlagen als je kiest voor een iPhone 14 met abonnement. Als je een abonnement hebt dat je nog niet kunt verlengen of waar je nog tevreden over bent, is een abonnement niet nodig. Maar als je wel kunt verlengen of graag een nieuw abonnement wilt, kan het toch slim zijn om een toestel met abonnement te overwegen. Bekijk de prijzen van de verschillende abonnementen via onze vergelijkers. Op die manier zie je welke aanbieders op dit moment de voordeligste abonnementen hebben en hoeveel korting je kunt krijgen.

Keuzestress: toch maar de iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max?

Dit jaar heeft Apple geen iPhone 14 Mini, maar een iPhone 14 Plus. Daarmee kun je hetzelfde model als de iPhone 14 maar dan met een groter scherm kopen. De echte vernieuwingen vind je bij de duurdere modellen, zoals de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je keuzestress hebt. Als je een groter scherm wilt, is de iPhone 14 Plus een goede keuze. Maar als je wilt profiteren van alle nieuwe functies zoals bijvoorbeeld Dynamic Island, kun je beter kiezen voor een iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max. Deze modellen zijn wel meteen een stuk duurder. Neem dus gerust de tijd om een goede keuze te maken.

Door de vergelijker hierboven te gebruiken, kun je beslissen welk model het best bij je past. Zo kun je onder meer vergelijken op prijs, capaciteit en nieuwe functies. Via onze vergelijkers voor losse toestellen vind je gemakkelijk de verschillen tussen de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Uiteraard kun je ook alle iPhones met abonnement op prijs vergelijken, als je nog niet zeker weet of je wel of niet een abonnement wilt.

iPhone 14 - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €955.00
    Los nieuw toestel vanaf €692.00

    Bekijk prijzen met abonnement