Back to Top

Hollandsnieuwe abonnementen vergelijken met telefoon

Hieronder kun je Hollandsnieuwe abonnementen vergelijken met telefoon, en desgewenst een smartphone abonnement afsluiten. Gebruik eventueel de instellingen/filters om de resultaten te verfijnen, en aanbiedingen op maat te krijgen.

Je kunt hierboven diverse Hollandsnieuwe abonnementen met telefoon vergelijken (voor 2 jaar en 1 jaar). Vergelijk zelf de goedkoopste smartphone aanbiedingen en laagste prijzen voor een Hollandsnieuwe abonnement met telefoon, zodat je het goedkoopste Hollandsnieuwe telefoon abonnement (vandaag nog) kunt afsluiten. Je kunt je contract verlengen, maar ook een nieuwe klant worden van deze telecomprovider.

Soorten telefoon abonnementen / bundels die je kunt afsluiten bij Hollandsnieuwe

Je kunt bij Hollandsnieuwe op dit moment kiezen uit de volgende telefoonabonnementen / data- en belbundels:

1000 MB / belminuten / sms’jes
2000 MB / belminuten / sms’jes
3000 MB / belminuten / sms’jes
5000 MB / belminuten / sms’jes

Als extra optie kun je nog voor 4G Internet kiezen, hoewel deze optie inmiddels gratis meegeleverd wordt door deze provider.

Tip: T-Mobile abonnementen vergelijken met telefoon

Sim Only abonnementen (zonder telefoon / iPhone)

Hollandsnieuwe biedt ook Sim Only abonnementen zonder iPhone of Android smartphone. Geen nieuwe telefoon nodig? Of wil je op dit moment (nog) geen nieuwe telefoon kopen, dan kunnen Sim Only abonnementen van Hollandsnieuwe je wat te bieden hebben. Dit zijn abonnementen zonder toestel, die je kunt afsluiten voor de periode van 2 jaar of juist voor 1 jaar. De kosten voor een nieuwe telefoon / smartphone spaar je daarmee dus uit. Uiteraard kun je ook Sim Only abonnementen vergelijken van alle providers.

Abonnementen met telefoon vergelijken bij andere providers

Wil je abonnementen met iPhone (telefoon / smartphone) vergelijken van alle providers, klik dan op de vorenstaande link. Wil je echter abonnementen met telefoon vergelijken voor één van de andere providers, klik dan hieronder op één van de links.


Noot: de tekst op deze pagina is gebaseerd op de stand van zaken per eind maart 2018, de werkelijke specificaties, prijzen en voorwaarden kunnen na verloop van tijd afwijken van hetgeen op deze pagina is beschreven. De (actuele) informatie op de website van de provider is altijd leidend.


Bekijk abonnementen van Hollandsnieuwe met telefoon