Back to Top

iPhone 15 Pro abonnementen vergelijken

De Apple iPhone 15 Pro met abonnement vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder iPhone 15 Pro abonnementen die je kunt afsluiten bij verschillende providers!

iPhone 15 Pro 128GB

iPhone 15 Pro 256GB

iPhone 15 Pro 512GB

iPhone 15 Pro 1024GB

De beste iPhone 15 Pro abonnementen zelf vergelijken?

Dit jaar heeft Apple weer flink uitgepakt met de iPhone 15 Pro. Dit nieuwe toestel is lichter dan ooit dankzij het gebruik van een titanium behuizing. En de nieuwe iPhone heeft bovendien de snelste chip die Apple ooit heeft gemaakt. Niet voor niets zijn er dan ook veel consumenten die de iPhone 15 Pro willen bestellen. Dit abonnement koop je het voordeligst met een eenjarig of tweejarig mobiel abonnement. Vergelijk de iPhones hierboven op belminuten, data en looptijd. Zo vind je precies het abonnement dat bij je past. Door te vergelijken kun je flink besparen op de aanschafprijzen van dit jaar. Uiteraard kun je ook kiezen uit verschillende kleuren en opslagruimte. Zo vind je de voordeligste deal om dit toestel in huis te halen.

Welke providers bieden de iPhone 15 Pro toestellen aan?

Er zijn in Nederland een aantal providers die het mogelijk maken om de iPhone 15 Pro met toestel aan te schaffen. Dit jaar zijn er verschillende providers die een abonnement in combinatie met dit toestel aanbieden. Je kunt terecht bij KPN, Odido (T-Mobile en Tele2), Hollandsnieuwe, Ben en Vodafone. Deze providers bieden een iPhone 15 Pro abonnement met een eenjarige of tweejarige looptijd aan. De providers stellen elk hun eigen abonnementen en prijzen vast, waardoor er onderling flink wat verschillen kunnen zijn. Als je de goedkoopste optie wilt vinden, kun je het best gebruikmaken van de vergelijkingstool hierboven. Uiteraard kun je hier ook de abonnementen van je huidige provider in terugvinden. Wil je liever naar een andere provider overstappen? Dat is ook mogelijk. Je kunt doorgaans gewoon je 06-nummer over laten sluiten. Zo hoef je niet de huisarts, je vrienden en collega’s te vertellen dat je een nieuw nummer hebt.

iPhone 15 Pro met abonnement - 1 of 2 jarig abonnement?

Natuurlijk wil je de iPhone 15 Pro zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom kun je kiezen bij het afsluiten van een mobiel abonnement met de iPhone 15 Pro voor een looptijd van één jaar of twee jaar. Beide keuzes hebben voordelen en nadelen. Bij een looptijd van twee jaar weet de provider dat je twee jaar klant blijft. Op die manier krijg je een hogere toestelkorting en heb je een lager maandbedrag om de iPhone 15 Pro af te betalen. Je hebt immers meer afbetalingstermijnen. Maar het is niet handig als je nu al weet dat je volgend jaar ook weer een nieuwe iPhone wilt.

Weet je nu al dat je volgend jaar de nieuwe iPhone wilt kopen? Kies dan voor een iPhone 15 Pro met eenjarig mobiel contract. De maandkosten liggen dan wel hoger, maar je zit er maar een jaar aan vast. Ben je toch niet tevreden, dan kun je na een jaar weer overstappen? Je bent uiteraard wel goedkoper uit met een 2-jarig abonnement, omdat de toestelkorting dan vaak hoger is.

In deze kleuren kun je de iPhone 15 Pro aanschaffen

Apple geeft de iPhone 15 Pro dit jaar nieuwe kleuren waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor naturel titanium, zwart, wit en blauw. Dit jaar is de naturel titanium kleur verreweg de meest populaire kleur. Wil je het toestel als eerste in huis hebben, dan is het beter om een andere kleur te kiezen. Naturel titanium heeft namelijk de meeste levertijd. Vanwege het succes twee jaar geleden heeft Apple nu ook de blauwe kleur weer van stal gehaald. Je vindt dus altijd wel een kleur die bij je past. Je kunt in de vergelijker hierboven meteen aangeven welke kleur je voor de iPhone 15 Pro wilt kiezen. Zo vind je snel een abonnement van mobiele providers die deze kleur in het assortiment hebben. Handig om de voorraad te checken.

Welke opslagcapaciteit heb je nodig bij de iPhone 15 Pro?

Als het gaat om opslagcapaciteit van de iPhone 15 Pro, heb je verschillende keuzes. Dit jaar heeft Apple vier verschillende keuzes aan opslagcapaciteit. Wil je het voordeligste toestel, dan ben je met 128 GB aan opslagcapaciteit het voordeligst uit. Deze optie is het voordeligst voor mensen die weinig foto’s, video’s en apps op hun iPhone willen gebruiken. De vaakst gekozen optie is 256 GB opslagcapaciteit. Dit is voor de meeste consumenten genoeg om foto’s, video’s, apps en muziek mee op te slaan. Wil je liever meer bewegingsruimte? Kies dan voor 512 GB opslagcapaciteit. Voor de echte pro’s heeft Apple ook een 1 TB opslagcapaciteit beschikbaar. Uiteraard ben je met deze optie wel het duurst uit. De 128 GB opslagcapaciteit zal dankzij het uitgebreide camerasysteem met hogere resolutie snel vol zitten. Het is dus goed om van tevoren na te denken over welke opslagcapaciteit het best bij je wensen past.

De meerkosten van een grotere iPhone 15 Pro qua opslagcapaciteit vallen best mee als je kiest voor een abonnement met een looptijd van één of twee jaar. Zorg ervoor dat je van tevoren de juiste keuze maakt, zodat je iPhone niet vol ziet. Maar kies ook niet te ruim, want opslagruimte is relatief prijzig bij Apple.

De iPhone 15 Pro is ook los zonder abonnement te koop

Vind je het een vervelend idee dat je één of twee jaar aan een mobiel contract vast zit? Als je genoeg budget kun je ook kiezen voor een iPhone 15 Pro toestel los kopen zonder abonnement. Je moet dan wel meteen de volledige aanschafprijs betalen. Je krijgt vaak ook een stuk minder korting. Vooral als je kiest voor meer opslag merk je al snel dat dit in de papieren loopt. Het is dan ook belangrijk om de aanbiedingen bij de verschillende aanbieders te vergelijken. Zo vind je de voordeligste prijs. Onder meer MediaMarkt en Coolblue staan in onze vergelijker, want iedere winkel hanteert eigen prijzen. Door even te vergelijken vind je de aanbieder die bij je past en heb je de beste deal te pakken.

iPhone 15 pro - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 128GB - 256GB - 512GB - 1000GB

    Los nieuw toestel vanaf €1045.00